Görüş Bildir
Haberler
Hangi Shameless Karakteri Senin Sevgilin Olmalı?

etiket Hangi Shameless Karakteri Senin Sevgilin Olmalı?

Trex
06.01.2016 - 10:38

Böyle bir aileyi hiçbir yerde görmediniz! Gallagher ailesi gelmiş geçmiş en yıkıcı aile. Peki bu sıradışı aileden hangi birey senin sevgilin olmalı? 

Not:  Tabi reşit olmayanlar 18+ olunca :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi cinsiyetten hoşlandığını soralım.

2. Sen hangi ülkede yaşamak isterdin?

3. Peki ne tür bir yuvada rahat edersin?

4. Peki şu ev eşyalarından hangisiyle daha çok vakit geçiriyorsun?

5. Hayatının en güzel yılları hangisiydi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sana şu eleştirilerden hangisi bugüne kadar yapıldı?

7. Peki yatak odanı hangi renge boyamak isterdin?

8. Hayalindeki hayatı yaşayan maymun hangisi?

9. Hayatın film olsa seni kim oynasın isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Frank Gallagher!

Frank Gallagher!

Senin için dizideki ideal sevgili Frank Gallagher! Dünyada senin kadar kendi keyfine düşkün biri daha yok. Eh sana da keyfine düşkün biri lazım.  Bir konuda haksız bile olsan çeşitli kelime oyunlarıyla yağ gibi üste çıkmakta uzmansın. E Frank da öyle? Tatlı tatlı tartışırsınız :)  Kurnazlık senin en belirgin özelliklerinden biri. Hayattan en büyük beklentin doyasıya yaşamak. Ooooooh işte tam adamını buldun sen ---> Frank senin tam adamın! Monoton bir hayat hiç mi hiç size göre değil.

Fiona Gallagher!

Fiona Gallagher!

Sen dünyanın en iyi insanlarından birisin dolayısıyla senin için ideal sevgili kesinlikle Fiona Gallagher! Ailesine ve sevdiklerine çok düşkün bir kadınla birlikte olmayı kim istemez ki?  Sevdiklerini sürekli koruyup kollamak ve arka çıkmak senin en belirgin özelliği olan Fiona ile sen çok mutlu olursun. Hele o Fiona'nın sımsıcak gülüşü yok mu.... Ah aaah..  Ayrıca Fiona tam bir kötü gün dostudur. Seni iyi günde kötü günde her zaman destekleyecektiré  Bunun yanında eğlenmekten de geri durmazsınız. Fiona ve sen tamam tamam oldu bu iş ;)

Phillip (Lip) Gallagher!

Phillip (Lip) Gallagher!

Ve ve ve dizinin zeki, olgun ve çapkın delikanlısı Lip... Lip'ten başkası seni kesmez.   Yaşlı genç, esmer sarışın, güzel çirkin bütün kadınların peşinden koştuğu karizmatik adam.. Tüm hayatını mantık çerçevesinde yaşayan bir adam. Birlikte her zaman sağlıklı kararlar alacağın bir adam. İstersin sanırım :) Başınıza bir iş gelse talihiniz yaver gitmese elbette Lip keskin zekası sayesinde hep bir çıkış yolu bulur. Gerektiğinde sevdiklerin için fedakarlık yapmaktan geri durmayacak bu adamla sevgili olmak seni huzura kavuşturacak. 1 kg saralım mı? :)

Carl Gallagher!

Carl Gallagher!

Dışarıya karşı çok sert görünsen de için pamuk gibi kalp besleyen biriyle sevgili olmak ister misin? İşte o kişi Carl Callagher!  Ama pamuk gibi kalbine  rağmen  yine de etrafındakilere kök söktürür o.. Hiçbir şeyden korkusu yok. Senin pamuklara sarmaladığı gibi etraftaki tehlikelere karşı da korur. Hayatı uçlarda yaşayacak biri varsa o da Carl ve Sen. 'Şiddete meyyaliniz vallahi dertten'.....

Debbie Gallagher!

Debbie Gallagher!

Senin için ideal sevgili Debbie. Çok duygusal bir insan olan Debbie ile romantik bir ilişki seni bekliyor. Senin gibi mantıklı bir insanla Debbie gibi duygusal bir insanın birlikteliği ideal çifti yaratacak.  Tam bir sevgi pıtırcığı olan Debbie ile sen adeta bulutların üstünde yaşayacaksınız.  Sen Debbie'yi üzsen bile zor anlarında dostlarının yanında duracak ilk kişi o olur... Daha ne istersin?

Ian Gallagher!

Ian Gallagher!

Verdiğin cevaplara göre senin içinde sevgili Ian! Sürekli gelgitlerde olan biri Ian. Modun sürekli ve çok hızlı değişebiliyor. Heyecanlı bir ilişki için biçilmiş kaftan. Monotonluk hiç yok. Her gün farklı bir heyecan.  Tıpkı Ian gibi mevzubahis senin isteklerinse gerisi teferruat.  İnsanların senin hakkında ne söylediğini ya da ne düşündüğünü önemsemiyorsun. Senin üzerinde kimse hakimiyet kuramaz. Dediğim dedik çaldığım düdüksün ;) Bu isyankar tavrına rağmen etrafındaki insanlar tarafından çok seviliyorsun. Ian da seni çok sevecek :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
996
668
230
140
81
77
10