Görüş Bildir
Haberler
Hangi Prensessin?

etiket Hangi Prensessin?

Osman Avcı
08.09.2014 - 18:07 Son Güncelleme: 09.09.2014 - 16:03

Evet, seni prenses peri sanıyoruz! Ama hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Alternatif bir "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler" kombinasyonu seçerek başlayabilirsin!

2. Aşkın en güçlü bileşeni sence hangisidir?

3. Son ilişkin neden bitti acaba?

4. Ailenle aran nasıldır?

5. Ben... inanıyorum!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlk buluşmada hesabı kim öder?

7. Kıyafetleriyle şıklığını kanıtlayan bir köpek seç!

8. Sevgilinin annesiyle tanışmaya gittin diyelim. Yemek yiyorsunuz ama yemek leş ötesi. Hadi bakalım, ne yapacaksın?

9. Sevgilin sana hangisiyle evlenme teklif ederse, daha çok mutlu olursun?

10. Son soru: Sana göre, "Sonsuza kadar mutlu olmak" ne anlama geliyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Pamuk Prenses" çıktı!

"Pamuk Prenses" çıktı!

Seni tanımlayan en doğru kelime 'arkadaş canlısı'! Arkadaşsız, paylaşımsız, gezmesiz-tozmasız bir hayat düşünülemez senin için. Arada gıybetin, dedikodunun dozunun kaçtığı da oluyor da neyse şimdi :) Bunun yanında seni çekemeyenler çok, çekecek antenleri de yok! Sürekli bir kuyu kazma peşindeler, ah yok mu onlar ahh! Arkadaşlarından başkasına güvenme kısaca, özellikle cadı kılıklı çekemeyenlere... Aman!..

"Külkedisi" çıktı!

"Külkedisi" çıktı!

Sen katıksız bir romantiksin. Hayalcisin de, rüyalara inanıyorsun. Her şeyini alabilirler: Özgürlüğünü, karar verme hürriyetini; ama hayallerini asla! Bu yüzden birisinin gelip, seni tüm bu hayatın hayhuyundan kurtaracağına inancın tam. Zaten tüm yaşama gayretin ve  tüm motivasyonun bundan ileri gelmekte. Aksi bir durumu düşünemiyorsun bile. Çünkü kendine olan inancın tam, en azından ayaklarına :)

Sen "Babanın Prensesi"sin!

Şu dünyada en değer verdiğin şey, baban. Birçok insan tanıdın: İş arkadaşları, okul arkadaşları, sevgililer... Ama baban kadar seni seven çıkmadı. Bu sevginin türüyse koşulsuz olanından. Seni biraz şımartsa da, onu kaprislerinle darlasan da, bugüne kadar 'gık'ı çıkmadı: Senin nazını hep çekti! Ayrıca onun gözünde bir büyüyemedin gitti, hep 3 yaşındasın. Seni tek yoran özelliği aşırı kıskançlığı. Fakat itiraf et: Bu durumdan çok zevk alıyorsun, ey babasının piremsesi :)

"Leydi Diana" çıktı!

"Leydi Diana" çıktı!

Sen, üzerinde çok büyük yükler, çok büyük sorumluluklar taşıyan birisin. Mutlu olmayı geçtin, mutluluğun umutları bile uzak şehirlerin ışıkları gibi senin için. Buna rağmen sorumluluğunu biliyor ona göre davranıyorsun. Çünkü içinde, bunca olumsuzluğa rağmen, saf sevgiyi, şefkati barındırabiliyorsun. Ayrıca senin olabileceğin son şey: Görgüsüzlüktür. Yani bazıları zarif olmak için eğitilir, bazıları zarif olmak için yırtınır, bazıları ise zarif olarak yaratılır. Sen üçüncüsüsün!..

"Arwen" çıktı!

Güzelsin, hem de dünyanın ve de Orta Dünyanın en güzel kadını. Fakat senin özelliklerini saysak güzellik bayağı bir geri planda kalır. Öncelikle sen kendini sevdiği için ona adayabilen bir kadınsın. İstesen kariyerin alasını yapabilirsin. Fakat sen kendini ona adamak istiyorsun. Bu, işin kolayına kaçmak değil; aksine bizzatihi zor yolu seçmek demek. Elfliğinden gelen zerafete, potansiyele, güce ve estetiğe hiç değinmiyoruz bile, ki gerisini sen düşün :)

"Super Mario'nun Prensesi" çıktı!

"Super Mario'nun Prensesi" çıktı!

Sana ulaşma yolunda, nice koçyiğitler yere serildi, bilsen, ah bir bilsen. Bayraklar mı alınmadı, canavarlar mı öldürülmedi, canlar mı alınmadı. Peki ya sonuç: 'Our princess is in another castle!'. Ama seni elde etmek hiç kolay değil; çünkü 'armudun sapı, üzümün çöpü' kriterlerin çoktan çok daha fazla. Bekletmeyi seviyorsun vesselam...

"Prenses Fiona" çıktı!

"Prenses Fiona" çıktı!

Sen dış güzellik yerine iç güzelliğin önemli olduğunu bilen, içi tertemiz bir prensessin! Ve bu iç güzelliğinle inandığın kişilerin daima arkasında duruyorsun, bulunmaz nimetsin adeta. Çevrende Shrek ve arkadaşları gibi seni hep seven ve değer veren insanlar da bulunuyorsa, senin için ne ala.

"Prenses Leia" çıktı!

"Prenses Leia" çıktı!

Şu galaksinin en güzel ve en asil prensesi olduğun konusunda şüpheye düşen insan, ya kıskançtır ya da en basit ifadeyle kördür. Bütün herkes senin peşinde, ama senin peşinde olduğun özgürlük. Zaten özgür olmayan kişinin güzel, çekici, peşinden koşturan biri olması bu raddede pek mühim değildir, ey piremses :)

"Savaşçı Prenses: Zeyna" çıktı!

"Savaşçı Prenses: Zeyna" çıktı!

Sen dişiyle tırnığıyla bir yerlere gelmenin romanını yazmış birisin. Bu yoldaysa tek yardımcın zekan, becerin ve gücündü. Bu zaman kadar da, dünya pek bir kötü ve zorlu bir yer olduğu için savaşmayı öğrendin, (seni bilmeyenler, bumerangının tadına bakanlardan sorabilir :)). Ayrıca en nefret ettiğin şey, kendi başına ayakta duramayıp, varolmak için bir erkeğe ihtiyaç duyan kadınlar. Çünkü sen öyle değilsin, ey dünyanın en güzel amazonu :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3154
2286
1170
847
571
425
396