Görüş Bildir
Haberler
Hangi Popüler Dizi Karakteri ile Sevgili Olurdun?

etiket Hangi Popüler Dizi Karakteri ile Sevgili Olurdun?

Trex
16.07.2015 - 14:49 Son Güncelleme: 17.07.2015 - 01:21

İzlediğimiz Türk ve yabancı dizi karakterlerinden hangisi senin için ideal sevgili adayı? Hadi test edelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evet klasik sorumuzla başlayalım. Hangi cinsiyete karşı ilgi duyuyorsun?

2. Ramazan Bayramı birinci günü sen?

3. Sen bir bayram şekeri/çikolatası olsan?

4. Bir yönetmen olsan ne tür film çekerdin?

5. Pekiii hangi erkek oyuncuya başrol oynatırdın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biraz da müzik. Bugüne kadar hangisini daha çok dinledin?

7. Şirkette yöneticisin ve iş mülakatındasın. Hangi sorunun cevabı senin için en önemli?

8. Şirinler köyünde sen?

9. Pekiiii hangi teletubby karakterisin?

10. Son olarak; hangisinden iyi bir sevgili/eş olur sence?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Jon Snow!

Jon Snow!

Senin için ideal sevgili adayını bulduk. Game of Thrones dizisinin sevilen karakteri Jon Snow. Sevdiği zaman hesapsız kitapsız, bütün ruhuyla sevenlerden.  Aradığın da bu değil mi? :)  Ama başkaları için kendi hayatından ve  aşkından  feragat edebilecek kadar da kahraman ruhlu. Sorumlulukları ve sevdikleri için gözünü kırpmadan canını verebilir. Çok akıllı bir karakter. Olaylar karşısında ne kadar duygulansa da stratejik davranmaktan asla geri durmaz.

Behlül!

Behlül!

Senin için ideal sevgili adayını bulduk. Aşk-ı Memnu dizisinin  yakışıklı çapkın  karakteri Behlül!  Dünyalar tatlısı dünyalar yakışıklısı bir erkek. Bir kadını yaz sıcağından sonra eritebilecek ikinci şey kesinlikle Behlül. Çapkınlar çapkını ama bu çapkını dize getirip evinin erkeği yapacak potansiyel sende mevcut. Sorumsuz bir genç ama senin kollarında aile babasına dönebilir :)

Ezel!

Ezel!

Senin için ideal sevgili adayını bulduk. Ezel dizisine adını veren civanmert yakışıklı Ezel! Kim Ezel'le sevgili olmak istemez ki? Kusursuz bir aşık. Bakışları, duruşu, ses tonu, her detayı ama her detayı muhteşem. Seni göklere çıkaracak ve asla terk etmeyecek bir yakışıklı. Yakışıklı, yakışık, yakı, yak yaaaaaa :)

Jesse Pinkman!

Jesse Pinkman!

Senin için ideal sevgili adayını bulduk. Breaking Bad dizisinin  duygusal yakışıklı karakteri Jesse! Her ne kadar vurdumduymaz ya da umursamaz gibi gözükse de içten içe yaşadığı öyle bir melankoli, öyle bir duygusallık var ki sorma gitsin. Tam bir aşk adamı!  Biraz  açılma sorunu var onu da sen halledersin :) Olaylara karşı ani duygusal tepkiler verip çabuk toparlayan bu erkek tam aradığın cinsten. İçine atmaz, arkadan iş çevirmez. İyi bir adam Jesse! Kim Jesse gibi bir sevgili istemez ki? Taş gibi de çocuk :)

Sawyer!

Sawyer!

Senin için ideal sevgili adayını bulduk. Lost  dizisinin  yakışıklı karakteri James 'Sawyer' Ford!  Evet dışarıdan bakınca soğuk gıcık bir karakter değil mi? Asla değil. Şeker gibi adamdır Sawyer! Yumurtanın kabuğu sert sadece. Biraz pişiricen bunu hafif sevicen o kabuğu. Mmmmhh ağzına layık oldu. :))

Daenerys Targaryen!

Daenerys Targaryen!

Senin için ideal sevgili adayını bulduk. Game of Thrones dizisinin güzel ve güçlü karakteri Daenerys Targaryen! Çok yufka yürekli ve duygusal bir kadın. Onu elde etmek dünyanın en zor işi. Ancak birisi onun kalbini kazanırsa, ona kul köle, daha doğrusu 'güneş ve yıldız' olabilir.  Ama ona bir kez yanlış yaparsanız ikinci kez yanlış yapma şansınız da olmaz. Çünkü bir daha asla yanına yanaşamazsınız...

Melisandre!

Melisandre!

Senin için ideal sevgili adayını bulduk. Game of Thrones dizisinin seksi   karakteri Melisandre!  Onu tanıyan hiçbir insan evladı, 'Ateşli kadın' tabirini bir başkası için asla kullanamaz. Çünkü onu gören bir erkeğin kalbi ve arzuları çıra gibi yanar kül olur. Şehvetine karşı koymak imkansız. Bunun yanında inanılmaz etkileyici bir kadın. Size sürekli tavsiyeler vererek sorunları çözmenizde yardımcı olur. Bazen dinlemek istemeyebilirsiniz ama gözlerinizin içine bakarak söylediği herhangi bir şeyi yapmamanız imkansızdır.

Bihter Ziyagil!

Bihter Ziyagil!

Senin için ideal sevgili adayını bulduk. Aşk-ı Memnu dizisinin  güzeller güzeli   karakteri Bihter Ziyagil! Kim istemez ki Bihter'le sevgili olmayı? Alımlı mı alımlı çalımlı mı çalımlı? Çok sık giyinen, yürürken etrafına ışık saçan, tüm evreni, kıskandıran bir cazibe. Tutkulu bir aşık. Biraz kindar ve asla unutkan değil. Gururlu mu gururlu.. Gururu için hayatını sonlandırabilecek kadar da cesur.

Kate Austen!

Kate Austen!

Senin için ideal sevgili adayını bulduk. Lost  dizisinin  güzeller güzeli  karakteri Kate Austen!  Başına buyruk asi bir karakter. İstediğini yapan, özgürlüğüne düşkün ama sevgilisiyle birlikte karar vermesi gereken yerleri iyi bilen. Kolay kolay bağlanmıyor fakat sendeki cazibe onun dengesini sarsabilir :)

Hürrem Sultan!

Hürrem Sultan!

Senin için ideal sevgili adayını bulduk. Muhteşem Yüzyıl dizisinin  güzeller güzeli sultanı Hürrem Sultan!  Ne diyelim ki? Güzellik desen onda tutku desen onda zeka desen onda... Kim böyle bir kadınla sevgili olmak istemezki? Korkaklar ancak. Sende de hç geri  adım atacak yüz yok. Olur bu iş :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
677
296
272
253
122
122
111