Görüş Bildir
Haberler
Hangi Özelliğinle Erkeklere Yaka Silktiriyorsun?

etiket Hangi Özelliğinle Erkeklere Yaka Silktiriyorsun?

Romantik ilişkiler konusunda sadece kadınlar şikayet etmiyor. Sosyal medya paylaşımlarına ve çevirdikleri muhabbetlere bakarsak; erkekler de kadınlardan oldukça şikayetçi! Hatta yaka silkiyorlar!

Hangi konuda yaka silktirdiğini merak ediyor musun? Öyleyse testimize başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hoşgeldin. Önce buyur şöyle bir otur. Hangi koltuğa oturmayı tercih edersin?

2. Sana bir ikramda da bulunalım. Ne içmek istersin?

3. İçeceğini yudumlarken, hangi ünlü kadın sana eşlik etsin?

4. Bir de Kıvanç Tatlıtuğ seç bakalım. Hangi Kıvanç Tatlıtuğ ile buluşmak isterdin?

5. Seçtiğin Kıvanç Tatlıtuğ ile vakit geçireceksin. Hangi aktivite güzel olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seçtiğin Kıvanç Tatlıtuğ'un özel güçleri varmış. İstediğin bir şeyi sana verecekmiş. Ne istersin?

7. Sıradan bir gün içerisinde, aşağıdakilerden hangisi seni en çok üzer?

8. Dağ gibi biriken işlerini bitirdin. Cuma akşamı ne yapacaksın?

9. Son olarak... Hayatını anlatan bir şarkı yazılsa, onu sence kim seslendirirdi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Özgür ruhunla erkeklere yaka silktiriyorsun!

Baskıya, darlanmaya gelemiyorsun; biri seni kısıtlamaya kalkarsa da anlayacağı dilden cevabını veriyorsun. Çok da iyi yapıyorsun şekerim! Önünde dolu dolu yaşayacağın harika bir hayat var, bu hayatına eşlik edecek olan kişi de sana ayak uydurabilmeli. Geri kalanlar yaka silksin dursun!

Zehir gibi zekanla erkeklere yaka silktiriyorsun!

Sen var ya sen, şeytana pabucunu ters giydirirsin. Her lafa verecek bir cevabın var ve lafını sakınmayı sevmiyorsun. Karşındaki insanın zayıflıklarını görebiliyorsun ve eğer seni kızdırırlarsa, zekanla onları alt etmeyi çok iyi biliyorsun. Çok da iyi yapıyorsun şekerim! Sana yamuk yaparlarsa, böyle yaka silkerler işte!

Lider ruhunla erkeklere yaka silktiriyorsun!

Zekisin, ne istediğini biliyorsun. Hatta karşındakinin ne istediğini bile aslında sen ondan daha iyi biliyorsun! Kararsızlık, kontrolü karşındakinin eline bırakmak, pasif olmak falan sana göre değil. Kimsenin egosunu okşamak için de kendinden ödün verecek bir karakterde değilsin. İyi yapıyorsun şekerim. Kompleksleri olan erkekler senden yaka silkiyor ama kendine güvenen birini bulduğunda adeta devrilmez bir çift olacaksınız!

Detaycılığınla erkeklere yaka silktiriyorsun!

Senin gözünden hiçbir şey kaçmıyor! Her lafın altındaki imayı, her hareketin arkasındaki motivasyonu çok iyi görebiliyorsun. Sana yalan söylemek o kadar zor ki! Seni kandırmak imkansız! Bu özelliğin elbette bir şeyler gizlemek isteyen erkekler için yaka silktirici! Dürüst ve net birini bulduğunda çok iyi anlaşacaksınız!

Narinliğinle erkeklere yaka silktiriyorsun!

Aslında sorun sende değil şekerim, erkeklerde! Erkek ırkı genellik, bildiğimiz üzere, biraz kaba saba... Senin ince ruhunu anlayabilecek, ince hareketlerini görebilecek donanıma sahip değil pek çoğu. Seni kırdıklarında sebebini anlamıyorlar, akıl erdiremiyorlar ve adeta yaka silkiyorlar. Kendin gibi ince ruhlu birini bulduğunda ise adeta şiir gibi bir aşk yaşayacaksınız!

Klasınla erkeklere yaka silktiriyorsun!

Sen çok klas bir kadınsın! Geleneklerine bağlısın, her şey kitabına uygun olsun istiyorsun. Eskilerin bir bildikleri olmalı diye düşünüyorsun. Buna ayak uyduramayan erkekler ise yaka silkiyor. Seni sevmek güzel fakat senin şartlarını yerine getirmek zor şekerim! Kendin gibi birini bulduğunda ise olması gerektiği gibi düzgün bir aşk yaşayacaksınız.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2444
715
255
202
63
59
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bengisu

Oh çok şükür bu testte de egomuzu tatmin ettik

Dünya Çerçevesi

Zehir gibi zekanla erkeklere yaka silktiriyorsun! Sen var ya sen, şeytana pabucunu ters giydirirsin. Her lafa verecek bir cevabın var ve lafını sakınmayı ... Devamını Gör