Görüş Bildir
Haberler
Hangi Özel Gün Senin Karakterinle Eşleşiyor?

Hangi Özel Gün Senin Karakterinle Eşleşiyor?

Osman Avcı
25.04.2015 - 13:44 Son Güncelleme: 25.04.2015 - 19:28

Senin karakterini yansıtan özel gün hangisi: Yılbaşı mı, 29 Ekim mi, Sevgililer Günü mü, yoksa daha başka bir şey mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle senin hangi mevsimin insanı olduğunu merak ediyoruz!

2. Bir desen seç!

3. Ne kadar sabırlısındır?

4. Şunlardan hangisi sana daha çok hitap ediyor?

5. Hangi Türk ünlüyle oturup, saatlerce sohbet etmek isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi sıfat seni daha iyi tanımlar?

7. Pekii, haftanın bir gününü sana benzetecek olsak, bu hangisi olurdu?

8. Bugün tatilmişsin diyelim! Canın sıkılıyor ama; yapacak hiçbir şey yok çünkü. Can sıkıntına ilaç gibi gelecek bir film seç!

9. Arkadaş grubunda sen kimsin?

10. Son olarak, senin için özel bir günün anlamlı olması mı daha önemlidir, yoksa sadece okulun/işin o gün tatil olması mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı!

Senin karakterinle birebir eşleşen özel gün, pek tabii ki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı. Senin için her şeyden önce önemli olan bu vatan ve bu vatan için her şeyini verebileceğini rahatça söyleyebiliriz. Çünkü sen bu topraklara bağlı birisin ve biliyorsun ki 'toprağı sıksan fışkaracak şüheda'. Güzel insanın çizdiği yol senin yolun ve yolunu kaybetmemek içinse o rotadan sapmaman gerektiğinin de farkındasın. Arada bir yolda çakıllar olabilir, tekleyebilirsin de; ama eminiz sen halledersin. Çünkü senin muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcut!..

23 Nisan Çocuk Bayramı!

23 Nisan Çocuk Bayramı!

Senin karakterinle birebir eşleşen gün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki, sen; saf, bozulmamış ve masum bir ruha sahipsin. İyi niyetlisin, kötü düşünmüyorsun; çünkü kötü bir insan değilsin, o tarafa meyilin yok yani. Çocuksu bir yapının olduğunu da eklemek gerek; neşe kaynağısın, gülmekse pek bi' yakışıyor sana. İnsanların sana baktıkça içi umutla dolması da gayet anlaşılır bir durum; çünkü halinle tavrınla öyle bir şey aşılıyorsun. Dünyayı yaşanabilir halde tuttuğun ve herkese umut aşıladığın için teşekkürler, ey cumhuriyetin egemen çocuğu :)

Sevgililer Günü!

Sevgililer Günü!

Senin karakterinle birebir eşleşen gün, Sevgililer Günü. Çünkü sen tam bir aşk insanısın. Romantiksin, hassassın, ince duyguların insanısın. Aşık olmak için nefes alıyorsun, ki insanı diğer varlıklardan ayıran şey de aşık olmak değildir de nedir?! Hayatındaki zirilyon tane anlamsızlık içinde sana tek değerli gelen şey aşkın bizzatihi kendisi. Aşık olduğun zaman kendini tamamlanmış hissediyorsun. Aşkın sonunda harabe dönsen de, binlerce kez yemin etsen de, aşka vurgunsun sen, yapacak hiçbir şey yok!..

1 Mayıs İşçi Bayramı!

1 Mayıs İşçi Bayramı!

Senin karakterinle birebir eşleşen özel gün, gayet tabi İşçi Bayramı. Sen farkında bir insansın; bu bozuk düzen seni uyuşturup uyutamamış, gözlerin tamamen açık, biliyorsun, anlıyorsun da bazı şeyleri. Anladığın en mühim şeyse, kollarındaki zincirler. Her yanınsa işgal altında, dayanamazsın tutsaklığa. AMA... Güneş doğacak, açacak çiçek... Ey güzel çiçek!

Kabotaj Bayramı!

Kabotaj Bayramı!

Senin karakterinle birebir eşleşen özel gün, Kabotaj Bayramı. Sen anlaşılmaz birisin, daha doğrusu bu dünya seni anlayabilmek için fazlaca cahil. Absürt bir tarzın var, ama asla sadece saçmalıyorsun diyemeyiz; işte dedik ya, insanlar seni anlayabilecek kulaklara sahip değil daha. Anlaşılıp anlaşılmamak da senin çok umurunda değil aslında; çünkü sen böyle birisin ve böyle biri olduğunun gayet tabi farkındasın. Hem anlaşılınca ne oluyor ki? Hem anlaşılsaydın, sana 3 tarafı denizlerle çevrili bir ülkenin, hiç kutlanmayan bir denizcilik bayramı çıkar mıydı alla'sen :)

Kutlu Doğum Haftası!

Kutlu Doğum Haftası!

Senin karakterinle birebir eşleşen özel gün, Kutlu Doğum Haftası. Seni anlatan en doğru kelime: GÜL. Evet evet gül. Çünkü sen hem ayrılığın hem de aşkın insanısın: Tıpkı gül gibi. Bu dünyanın bir gölgelik olduğunun farkındasın; bu yüzden burayı sadece bir ayrılık alanı olarak görüyorsun; işte bu yüzdendir insanın doğarken ağlaması. Tıpkı sazlıktan kopartılıp ney haline getirilen kamış gibisin, sesin hem ayrılığa hem de aşka benziyor. Tam da bu ayrılıklardır seni var eden; varlık içinde yoksun, yokluk içinde varsın!

Yılbaşı!

Yılbaşı!

Senin karakterinle birebir eşleşen özel gün, yılbaşı günü! Çünkü sen tam bir eğlence insanısın. Eğlenmediğin, gülmediğin, dolu dolu yaşayamadığın günü boşa geçmiş sayıyorsun. Çünkü çok iyi biliyorsun ki, yıllar elinden kayıp gidiyor; zamanı yakalayabilmek gibi bir şey olmadığına göre doyasıya eğlenmek en mantıklısı senin için. Fakat senin başka bir yönün var ki, cidden takdire şayan. Sen düştüğü yerden kalkmasını iyi bilen bir kişisin. İnatçısın, yeni başlangıçların insanısın, sürprizlisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
409
189
88
68
44
36
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Setenay Üstün

1 mayıs en güzeli !

Damla

Yılbaşı!Senin karakterinle birebir eşleşen özel gün, yılbaşı günü! Çünkü sen tam bir eğlence insanısın. Eğlenmediğin, gülmediğin, dolu dolu yaşayamadığın gün... Devamını Gör

Damla

doğru çok gülerim sen bilirsinnn damla

Aleks Karakoç

kutlu doğum haftası