Görüş Bildir
Haberler
Hangi Nickname Sana Mükemmel Bir Biçimde Uyuyor?

etiket Hangi Nickname Sana Mükemmel Bir Biçimde Uyuyor?

Osman Avcı
14.03.2015 - 13:18 Son Güncelleme: 14.03.2015 - 13:23

Seni ne diye çağıralım?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Her zaman olduğu gibi, öncelikle kadın mı, erkek mi olduğunu öğrenelim!

2. Adında kaç hece var?

3. Hangi özelliğinle övünüyor, kendini omuzlarından öpüyorsun?

4. Nickname'leri:

5. Tanımadığın insanlara karşı kibar davranır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nickname kullanıyor musun peki?

7. Şu fotoğraflardan ilk hangisi seni kendine çekti?

8. Senin şu kalbin, bu hayatta ne arayıp duruyor olsa gerek?

9. Ve son olarak: Bizden sana nasıl bir nick vermemizi istiyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aylak Madam!

Aylak Madam!

Seni bu dünyada 'bağlayan' hiçbir şey yok; hep kafana göresin, özgürsün, zincirsizsin, tam bağımsızsın. Darlanmaya gelemiyor, darlamayı da sevmiyorsun. Gamsızsın, rahatsın ve tam bir keyif kadınısın. Az biraz tembel olduğunu da eklemek gerek; ancak bu tembelliğinde kendine göre çok geçerli sebeplerin var. Uğruna kendini feda edebileceğin, çalışıp didineceğin bir amaç yoktur belki de! Öyle bir şey bulana kadar aylaklığa devam, sayın madam!

Atom!

Atom!

Sen hayattasın! Bir kere daha söyleyelim de anlamayanlar anlasın; sen 'hayattasın'. Yani yaşıyorsun; bomboş yaşayıp monotonluktan kusacak hale gelenler ve gündelik dertlerle ömrünü heba edenler yaşamıyor; sen yaşıyorsun. Enerjiksin, kıpır kıpırsın, canlısın sen canlı. Güldü mü gerçekten gülüyor, acı çekti mi gerçekten acı çekiyorsun: Sende arası yok! Atom bombası gibisin: Düştüğün yerde bir daha ot bitmez, öyle bir etki, öyle bir baskınlık sendeki!..

Guapo!

Guapo!

Guapo, İspanyolcada 'Yakışıklı' demektir ve bu nick seninle pek tabii ki birebir örtüşüyor. Azizim senin karşı cins üstünde bariz bir etkin var; sen onların yanından geçerken, sana kalp ritimlerini dinletsek kulakların sağır olur, öyle bir tempo! Tempo sana uzak bir kelime değil zaten: Hatun meselesinde total futbol oynuyor, Barca temposunu yakalıyorsun! Barcalıyorsun kısaca :)

Matmazel!

Matmazel!

Herkes güzel olabilir ama; alımlı olmak başkadır başka! İşte senin farkın buradan geliyor. Klassın sen klas, seviyen çok yüksek yani. İşte tam da bu yüzden karşı cins genelde senin hakkında 'o hatun bana bakmaz olum' diyor kendi aralarında. Haklılar da; çünkü sen zor beğenirsin, mükemmeliyetçisin; armutta sap, üzümdeyse çöp sevmezsin! Başındaki görünmez taca hayranız, matmazel!

Persona Non Grata!

Persona Non Grata!

Persona Non Grata, Latince 'hiçbir yere ait olmayan' anlamına gelir ve senin karakterini birebir yansıtıyor. Evet sen, oldum olası hiçbir görüşe, gruba, amaca dahil olmadın, olamadın. Hep yabancı kaldın her şeye! Sürüden ayrı uçan martı, uzak alemlerin küçük prensi/prensesi, Camus'un yabancıcısın! Sığdan yıldın ve bu yüzden hep derinlere daldın. Sıradışısın, farklısın, değişiksin. Kafan bu dünyaya ters!

Bombastik Turta!

Bombastik Turta!

Selam bombastik turta! Sana bir şey sormak istiyoruz: Bu kadar tatlı, bu kadar minnoş olmayı nasıl becerebiliyorsun? Evet sen acayip derecede tatlı bir şeysin! Mesela bizim yanımızda olsan, hayatımızın anlamı seni her Allah'ın günü görmek olurdu. Pozitif enerji yayıyorsun ortalığa, nasıl yapıyorsun bunu bilmiyoruz. Sana kızmaksa imkansız; böğrümüze kurşun sıksan, 'neden' diye sormayız bile; öylesine bir tatlılık, öylesine bombastik :)

Unicorn!

Unicorn!

Bu dünyada kusursuzluk diye bir şey yok, katılıyoruz. Ancak efsanelerde bulunabilir, o da Unicorn'dur, yani sen. Dünyanın en berrak deresinden akan su gibi bir kalbin var ve insanların kötü yönlerini, kendini zorlasan da göremiyorsun; yaratılışın böyle. Tipik bir optimistsin yani. Karşındaki kişiye güvenmekse senin için her şey demek. Güvensizliğe düştüğün zamanlar, ölsen yeğdir, o derece. Nadir bulunursun olarak, senin hayatında olmak: ŞANS!

Patron!

Patron!

İşte karşımızda: Patron! Valla açık konuşmak gerekirse, sen karizmanın vücut bulmuş halisin. Tarzın kusursuza yakın, nerede ne konuşulması gerektiğini iyi bilirsin, insanlar üstünde bariz bir etkin var. Doğuştan lider, doğuştan baskın bir kişiliksin. Sana sormadan bir işe kalkışmaksa büyük bir risk. Kafan zehir gibi, hırslısın, rekabetçisin. Başarı göbek adın, nickinse ee dedik ya: Patron!

Aylak Adam!

Aylak Adam!

Seni bu dünyada 'bağlayan' hiçbir şey yok; hep kafana göresin, özgürsün, zincirsizsin, tam bağımsızsın. Darlanmaya gelemiyor, darlamayı da sevmiyorsun. Gamsızsın, rahatsın ve tam bir keyif adamısın. Az biraz tembel olduğunu da eklemek gerek; ancak bu tembelliğinde kendine göre çok geçerli sebeplerin var. Uğruna kendini feda edebileceğin, çalışıp didineceğin bir amaç yoktur belki de! Öyle bir şey bulana kadar aylaklığa devam, bay aylak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2588
2201
1398
1363
676
606
605
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?