Görüş Bildir
Haberler
Hangi Molekül Senin Kimyanı Yansıtıyor?

etiket Hangi Molekül Senin Kimyanı Yansıtıyor?

Bu testi çözmeniz için kimya bilmenize gerek yok. Çünkü biz insanların kimyasından bahsediyoruz! 

Eğer kendininkini merak ediyorsan, bu testi çöz ve hangi molekül senin kimyanı yansıtıyor öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hayalindeki doğum günü kutlaması;

2. Cumartesi gecesi sana göre;

3. Diyelim ki çok yakın bir arkadaşın senden yüklü miktarda borç istedi ama ne için istediğini söylemiyor. Ne yaparsın?

4. Sana göre muhteşem ikili;

5. Sana en çok sıkıntı veren durumu seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu hayvanlardan birini evde besleyebilseydin, hangisini seçerdin?

7. Issız adaya düştün ve aşağıdakilerden sadece birini sonsuza kadar yiyebileceksin. Hangisi?

8. Son soru: İnsanlarda kesinlikle katlanamadığın davranış;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin kimyanda "Karbondioksit - CO2" var!

Senin kimyanda "Karbondioksit - CO2" var!

Sen resmen kendi kimyanla bu hayatı insanlara zehir etmek için uğraşıyorsun.Bir şeylere fena halde  kızmış, sinirlenmiş, hatta intikam almaya çalışıyorsun. Ama içindeki nefret öyle bir büyümüş ki artık hiçbir şeyden ve hiç kimseden keyif almaz olmuşsun. Sen mutsuzsun diye, diğer herkes de mutsuz olsun istiyorsun. Kırık kalbini böyle onarmaya çalışman sence doğru mu? Ne olduysa oldu, kendini böyle soyutlama. Çünkü olumsuz düşündükçe, kötü şeyleri daha da çok üstüne çekiyorsun. Şunu unutma ki affeden insan, iyileşir.

Senin kimyanda "Su - H2O" var!

Senin kimyanda "Su - H2O" var!

Sen insan hayatındaki su kadar vazgeçilmezsin. Senin başka bir alternatifin dahi yok! Sahip olduğun dostlarının büyük çoğunluğu çocukluktan beri sahip olduğun arkadaşların. Senin için önemli olan çok fazla dostun olması değil, bir elin parmaklarını geçmese de kalıcı olmaları. Açık ve net bir insansın. Kendini çok rahat bir şekilde ifade edebiliyorsun. Genel olarak sakin bir yapıya sahipsin. Senin hayatında öyle entrikalara, sabahlara kadar süren eğlencelere fazla yer yok. Ama ev kuşu da değilsin. Uyumlu bir insansın. Her türlü insana, her türlü mekana ve ortama uyum sağlayabilirsin. Su gibi, kendi yolunu her yerde bulacaksın!

Senin kimyanda "Glikoz - C6H12O6" var!

Senin kimyanda "Glikoz - C6H12O6" var!

Seni tanıyanların 'Çok tatlısın, güzelsin şekerci mi baban senin?' diye sorası geliyor. Tam bir sevimlilik abidesi, iyi niyet elçisisin sen! Her şeye iyi tarafından bakıyorsun. Yarısı boş bardağa bile dolu tarafından bakmak yerine kalanını suyla dolduracak kadar tatlı bir insansın. Bu bakış açın sayesinde de çevrendeki herkes tarafından çok seviliyorsun. Buraya kadar her şey mükemmel, sana diyecek bir şeyimiz yok. Ama! İnsanlar seni hep mutlu gördükleri için hayatın gerçeklerinden bir haber yaşadığını sanıyorlar. Belki biraz olsun realist olmalı ve bir masal kahramanı gibi yaşamayı bırakmalısın.

Senin kimyanda "Karbonat- CO3" var!

Senin kimyanda "Karbonat-  CO3" var!

Sen karbonat kadar temiz, karbonat kadar faydalı bir insansın. İyi ki varsın yani! Hayat senin için o kadar karmaşık değil. Sen düzen insanısın. Sana göre herkes var olan kurallara uyarak yaşasa, Dünya mükemmel bir yer olurdu. Daha fazlasını istemiyorsun. Kibarlığın ve titizliğin seni sen yapan özelliklerin. Herkese karşı iyi niyetle yaklaşmak için gerçekten çok çabalıyorsun. Ama gel gör ki işte şu sadece senin uyguladığını sandığın Adab-ı Muaşeret kurallarından bir haber yaşayan insanlar da var ve seni çileden çıkaranlar da onlar işte. Sen yine çizgini bozma, kim bilir belki bir gün herkes senin insanlığından nasibini alır.

Senin kimyanda "Asit - HCL" var!

Senin kimyanda "Asit - HCL" var!

Görünüşün, giyinişin, yürüyüşünle asit kadar tehlikelisin. Kulaklarından asalet fışkırıyor resmen. Ya sen şöyle bir baksan yeter. Ama belki de bu kadar megalomanlık yeter, ne dersin? Hayat senin için bir oyun alanı ve baş rolünde sen varsın, bunu artık herkes anladı zaten. Nerede bir parti, nerede bir eğlence orada sen varsın. Hep gülelim ama sen güldür, hep bakalım ama sana bakalım istiyorsun. Ama bir şeyler istediğin gibi gitmediğinde de ortalığı hemen yaygaraya veriyorsun. Mükemmelliğine ise lafımız yok ama biraz alçak gönüllü olmanın vakti gelmedi mi sence de?

Senin kimyanda "Tuz - NaCl" var!

Senin kimyanda "Tuz - NaCl" var!

Şu dünyada tuz kadar gerekli bir insansın! Nasıl tuzsuz yemeğin tadı da bir şeye benzemezse, sen olmadığın zaman ortamlarda bir şeye benzemiyor. Eksik olmayasın diye gözler hemen seni arıyor. Ama gel gör ki sen de bilirsin, her şeyde olduğu gibi tuzun da azı yarar, fazlası zarar. Yani bazen aşırıya kaçtığın zamanlar da olmuyor değil. Sen de farkındasındır gerçi. Evet, çok arkadaş canlısı, sempatik, eğlenceli bir yapıya sahipsin. İnsanlarla hemen kaynaşabiliyorsun. Ama sanki bazen fazla mı üstlerine gidiyorsun ne? Her zaman, her ortamda sen popüler olacaksın diye bir kaide yok. Bazen uzaktan bakmayı da öğrenmelisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
543
173
138
116
57
51
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Karbondioksit - CO2"Sen resmen kendi kimyanla bu hayatı insanlara zehir etmek için uğraşıyorsun. ya hayır ya böyle olmaması gerekiyrdu ben bişey yapmıyrum ki :(

Pasif Kullanıcı

onedio'nun çirkefleştiği an

zeytin

karbonat bi bana çıktı yani. pehh....

GÖKSU NİSA ÜNAL

Senin kimyanda "Karbondioksit - CO2" var! Sen resmen kendi kimyanla bu hayatı insanlara zehir etmek için uğraşıyorsun.Bir şeylere fena halde kızmış, sinirl... Devamını Gör