Görüş Bildir
Haberler
Hangi Meyvenin Daha Çok Şeker İçerdiğini Bulabilecek misin?

etiket Hangi Meyvenin Daha Çok Şeker İçerdiğini Bulabilecek misin?

Yung Boş Ada
26.06.2016 - 15:22

Hepsinin birbirinden tatlı olduğuna hiç ama hiç şüphemiz yok, fakat aralarından birisinin içinde diğerlerinden daha çok şeker var. Bakalım sen hangisi olduğunu bulabilecek misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sence hangisinin içinde daha çok şeker var?

Buldun!

Buldun!

Tebrikler! Gerçekten buldun! Hepsi birbirinden tatlı olsa da aralarında en çok şeker içereni buldun! Üzümün 100 gramında tam tamına 16 gram şeker olduğunu biliyor muydun?

Maalesef :(

Maalesef :(

Üzgünüz güzel dostumuz, bulamadın! Elmanın 100 gramında 10 gram şeker bulunuyor, yani aralarında en şekerli olan elma değil! Hadi bakalım tekrar dene!

Hayır :(

Hayır :(

Hayır, değil :( Muz değil işte! Ama aralarında en şekerli olanlardan birisi muz kabul ediyoruz, çünkü muzun 100 gramında tam tamına 12 gram şeker var. Zirvedeki meyveyi bulmak için tekrar çözsene!

Olmadı!

Olmadı!

Hayır güzel dostumuz, olmadı! Ama yine de tebrik etmek istiyoruz seni çünkü aralarındaki en az şekerliyi buldun! Böğürtlenin 100 gramında sadece ve sadece 4,9 gram şeker var! Şimdi de en çok şekerliyi bulmak için tekrar çöz!

Acayip yaklaştın!

Acayip yaklaştın!

Gerçekten inanılmaz yaklaştın, ama 2 gram fark ile kaçırdın! Mangonun 100 gramında tam tamına 14 gram şeker var, fakat zirvedeki meyvemizde 16 gram! Hadi bakalım, zirvedekini bul!

Üzgünüz :(

Üzgünüz :(

Kirazın acayip tatlı olduğunu biz de biliyoruz, ama içindeki şeker bu testte birinci olmak için yetersiz :( Kirazın 100 gramında 12 gram şeker var, evet bu değer de oldukça fazla ama zirveye yerleşmek için yetersiz! Hadi bakalım, tekrar dene ve zirveyi bul!

Bulamadın :(

Bulamadın :(

Bulamadın güzel kardeşimiz, bulamadın işte! Armut değil; zirvedeki meyvemiz, en çok şekere sahip olan meyvemiz armut değil işte! Armudun 100 gramında sadece 10 gram şeker var. En çok şekerliyi bulmak için tekrar denesene!

İnanılmaz yaklaştın!

İnanılmaz yaklaştın!

Hadi ama güzel dostumuz, bu kadar çok yaklaşmışken zirvedeki meyveyi de bulabilirsin! Narın 100 gramında 14 gram, evet 14 gram şeker var! Ama maalesef en çok şeker narda değil, nardan 2 gram daha çok şekeri olan başka bir meyve var yukarıda. Hadi bul bakalım onu!

Yaklaşamadın bile!

Yaklaşamadın bile!

Karpuzun şu yaz günlerinin vazgeçilmezi ve inanılmaz tatlı bir meyve olduğu konusunda hepimiz hem fikiriz. Ama maalesef içinde en çok şeker olan meyve değil, hatta zirveye yakın bile değil. Zirvedeki meyvemizin 100 gramında 16 gram şeker varken karpuzda yalnızca 6 gram şeker var! Hadi bakalım, tekrar dene!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
426
168
122
113
96
71
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yürüyenbeyin

Ay bndn fzla şker içrn bi myve vrmı ayol

Emir Özkan

1 denemede

Nick bulamayan

Ilk defa ilk denemede 😎