Görüş Bildir
Haberler
Hangi Marvel Karakterisin?

etiket Hangi Marvel Karakterisin?

Nsycl
04.04.2016 - 13:02

Film öncesi birazcık ısınmak için birebir bir test ile karşınızdayız! Karakterinize göre hangi marvel karakterine daha çok benzediğini görmek istemez miydin?

Buyrun testimize..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuz motivasyondan. Hayatın içinde seni en çok ne motive eder?

2. Peki yakın arkadaşların seni nasıl tanımlar?

3. Çalışmalarını ele alacak olursak, takım oyununa mı yalnız çalışmaya mı yatkınsın?

4. Bir yemek seçmeni istesek?

5. Diyelim ki yakınlarından bir dostunun seni arkadan vurduğunu öğrendin. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biraz daha derinlere inelim.. Seni en çok ne korkutur?

7. Peki bir senaryo yazalım. Markette gezinirken yanındaki kişinin hırsızlık yaptığını farkettin. Ne yaparsın?

8. Son ve belki de en önemli soru. Bu soruda dürüst ol. Kendini her açıdan iyi bir insan olarak tanımlayabilir misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Deadpool!

Deadpool!

Sen ne yaşasan da mizah duygunu kaybetmemiş, hayatı tiye alan birisin. Herkes yaşadığı sıkıntıları aşarken bir stil belirler. Seninki de dalga geçmek diyebiliriz. Herşeyle bu kadar dalga geçen biri olman, duygusuz olduğun anlamına gelmiyor. Arkadaşlarını, sevgilini öyle bir sahipleniyorsun ki, onlar için yapamayacağın şey yok! Ne diyelim, hayat da o kadar ciddiye alınacak birşey değil zaten!

Thor!

Thor!

Sert bakışların, kaslı vücudun açında yaşayan bir sempatik. Sen, nazik, soylu ve cesur, ama aynı zamanda biraz da elindekilerinin farkında olduğun için, kibirli ya da havalı bir tipsin diyebiliriz. Ama yakışıyor da :) İşle arkadaşlık işlerini çok iyi ayırıyorsun ayrıca. Çalışma ortamında oluşturduğun güven ve duruş, partilerde seni göreni şoka sokuyor. Çünkü yaptığın herşeyi olması gereken gibi yapan bir insansın.

Iron Man!

Iron Man!

Deha! Milyoner! Hayırsever! Playboy! Biraz kibirli biraz da antipatik görünebilirsin ama bu yaptıkların düşünüldüğü zaman haksız da sayılmazsın! Seni tanımayanların ön yargıları seni tanıdıktan sonra o kadar değişiyor ki. Bir kere arkadaşların için yapmayacağın şey yok. Hem komik ve eğlencelisin de. Şeytan tüyü dediğimiz şey kesinlikle senin tanımın!

Wolverine!

Wolverine!

Sen ukalalıktan hoşlanmayan, net insanları seven birisin. Hayatında dramaya yer yok ve drama yaratmaya da hiç niyetin yok. Her insanın hayatında iyi ve kötü bir çok olay yaşanıyor bundan dolayı olayları büyütmeye gerek yok diye düşünüyor ve buna göre yaşıyorsun. Birazcık sinirli, birazcık suratsız fakat baya karizmatiksin diyebiliriz.

Hulk!

Hulk!

Çok efendi bir insan olsan da sinirlerine hakim olmak konusunda birazcık sıkıntıların var. İnsanlar seni kibar, anlayışlı olarak anarlar ama tersini görmedikleri için kendileri şanslı saymalılar da. Zeki bir insansın. Yaratıcısın. İnsanlarla ilişkilerin seviyeli. Ah biraz da hakimlerine olabilsen. Olsun herkesin bir eksiği vardır.

Daredevil

Daredevil

Haksızlığın karşısında Captain America gibi dimdik bir duruş sergileyen, ama bunu sadece süper kahraman olarak değil, normal hayatta da avukatlıkla yapan bir karakter Daredevil. Sen duygusal zekanla mantıksal zekanı o kadar doğru oranla kullanıyorsun ki. Ne duygusuz bir insan, ne de zekasını kullanmayan bir kahraman oluyorsun. İnsanlarla ilişkilerinde de bu oranı kullandığın için insanların senden etkilenmesi şaşırtıcı birşey değil senin için. Bazen öfkene yenik düşsen de her zaman en doğru seçeneği seçtiğini söyleyebiliriz.

Captain America!

Captain America!

Hoşgörü ve anlayış deyince akla gelen ilk kişisin! Adaletsiz bir durum, savunulması gereken biri olduğu zaman hep güçsüzün yanında olan kişisin sen! Biraz da eski kafalısın. Ki bu sana çok farklı bir hava katıyor. İnsanların sana gösterdiği saygı, senin onlara karşı tutumundan geliyor. Bu çizgide devam!

Spiderman!

Spiderman!

Atik, enerjik, komik! Bu üç kelime seni tanımlayan ilk kelimelerden olabilir. Diğer kahramanlara göre yaşının da küçük oluşuyla birlikte daha çok sevdiğimiz spiderman bizden biri. Sen övgüler karşısında utanan sıkılan, heyecanlı, eğlenceli bir insansın. Ailene ve sevdiklerine hayatın pahasına önem verirsin. Denersin, yanılırsın, bir daha denersin. Çünkü senin için kaybetmek hiç bir zaman seçenek değil!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5374
2032
1149
583
382
295
293
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın