Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kuru Yemiş Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Kuru Yemiş Senin Ruh İkizin?

mignon
05.02.2016 - 18:25

Kimi zaman sohbet anında, kimi zaman içki masasında, kimi zaman televizyon karşısında; kısacası hayatımızın birçok anında vazgeçemediğimiz alışkanlık: Kuru yemiş! Hayatımızdaki anlık eksikliği gideren atıştırma anlarında elimizi boş bırakmayan kuru yemiş aslında bizden biri. Peki ya sen kuru yemiş tabağındaki hangi kuru yemişsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sabah uyandığında ilk düşündüğün ne olur?

2. İş yerinde ya da okulda seni nasıl bilirler?

3. Kalktın, işe gittin sıra geldi öğle yemeğine. Peki öğle yemeğinde ne yersin?

4. Yorucu bir günden sonra seni en çok hangisi rahatlatır?

5. Hadi biraz da aşktan bahsedelim, hazır sevgililer günü yaklaşırken sana ne hediye alınmasını istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi tatil seni daha çok rahatlatır?

7. Tatilini hangi sosyal medya hesabında paylaşırsın?

8. Son olarak bu hayatta en nefret ettiğin insan tipi ne söyle bitirelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Fındık!

Fındık!

Sen kuru yemiş tabağındaki fındık gibisin. Ortamların aranan kadını/adamısın, bir yere girdiğinde bütün gözler senin üzerinde oluyor. Eh sen de az değilsin hani çapkınlık desen var, alım desen var, konuşkanlık desen var. Resmen yeni nesil 'love machine' gibisin. Fındığın en önemli yararlarından biriyle bir bütün gibisin. Bu da senin ne olursa olsun yalnız kalmamanı sağlıyor. Ne diyelim hayatta bol şans! (:

Tuzlu yer fıstığı!

Tuzlu yer fıstığı!

Sen her eğlenceli ortamın aranan tadı tuzlu yer fıstığı gibisin. Dışın tuzlu ve biraz itici, için ise eğlenceli ve kıpır kıpır! Tıpkı tuzlu fıstık gibi seni öyle uzaktan izlemeyle kimse tanıyamaz ilk önce dışındaki o soğuk tuzlu imajı aşmaları gerekiyor ki gerçek seni görsünler. Gerçek seni gören de senden vazgeçemiyor be canım. Eğlence denildiğinde bütün parmaklar seni gösteriyor. Bir ortamda kahkahadan insanları bayıltan ortamın enerjisini yükselten insan kesinlikle sensin. Fıstık gibisin maşallah!

Çekirdek!

Çekirdek!
Çekirdek!

Sen heyecanlı bir olayı izlerken ya da derin bir gıybet esnasında çitlenen çekirdek gibi candansın. Herkesin uzak kalmaya çalıştığı tatlı bir alışkanlık gibisin. İnsanlar seninle sohbete başladı mı kopamıyor. Onlara o kadar iyi ve sevecen geliyorsun ki kimse senden ayrılmak, kopmak istemiyor. Bundandır ki arkadaş çevren bir hayli kalabalık. Sadece senin verdiğin pozitif enerjiden bile yararlanmak için çevrende duran var. Bu kadar pozitif ve güler yüzlü oluşunun üstüne bir de mütevazısın ki hiç sorma. Biraz yaptığın iyiliklerin arkasında dur ve övgüleri kabul et çünkü bunu sonuna kadar hak ediyorsun.

Antep fıstığı!

Antep fıstığı!

Sen kuru yemiş tabağının en nadide parçası Antep fıstığı gibisin. Tadı ve zahmetli yetiştirilmesi ile oldukça elit kuru yemiş sınıfına giren Antep fıstığı gibi çevrende elit olarak anılıyorsun. Giydiğin, yaptığın hareketlerle tam bir leydi/lord gibisin. Bu zamana kadar kendini yetiştirmen, sürekli kaliteli ortamlarda bulunmandan dolayı burnun da biraz havada sanki. Senin seviyende olmayan insanlara karşı biraz soğuksun, hatta birçoğundan haz almıyorsun diyebiliriz. Sadece çevrendeki azınlığa göre davrandığın için diğerleri seni kıskanıp biraz arkandan konuşuyor. Ama sonuçta kaliteli ve farklı olmanın bedeli de bu değil midir?

Kaju!

Kaju!

Sen klasik kuru yemiş tabağında olmayan, herkesin bilmediği kaju gibisin. Biraz entellektüel bir tavrın var; okumayı, araştırmayı çok seviyorsun. Bilinmeyen bir şey varsa onu kesinlikle araştırıp tüm gerçekliğiyle ortaya koyan sensin. Çevrende çok insan olmasını sevmiyorsun, çünkü sen de biliyorsun ki bir sürü insan bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup boş boş konuşuyor. Senin de bu boş konuşmalara tahammülün yok. Ama sen de haklısın, bir şeyi bilmek istiyorsan kesinlikle araştırman gerekir. Bu yüzden az ama öz insanla bir aradasın; onlar da senin gibi araştırmayı, kendini geliştirmeyi sevenler. Eh zaten nerde çokluk orada b.kluk!

Leblebi!

Leblebi!
Leblebi!

Sen çocukluğumuzdan, gençliğimize hayatımızın her anında olan leblebi gibi adamın/kadının dibisin! Bir sorun, sıkıntı olduğunda şipşak çözüm üreten herkesin derdine derman olan sensin. Yeri geldiğinde rakı masasındaki soruna destek olursun, yeri geldiğinde çayın yanında herkesi güldürürsün. Kısacası sen sadece iyi gün değil, aynı zamanda kötü gün dostusun. Bu kadar iyi huylarının yanında biraz despot ve sinirli bir halin de var. Bu da senin geleneksel tavrından kaynaklanıyor. Bir derdi sıkıntısı olan hemen sana koşuyor. Zaman zaman despot ve sinirli gözüken tavrından korksalar da bütün sorunlarına, sıkıntılarına senin merhem olabileceğini biliyorlar. Senin gibi insan zor bulunur bu hayatta.

Badem!

Badem!

Sen kuru yemiş tabağının en sağlıklı parçası badem gibisin! Hayatını aşırı düzenli yaşamayı seviyorsun. Günlük programın, çalışma saatlerin, yemek yeme saatlerin, her şey bir düzen içinde. Böyle diyoruz diye çok monoton bir hayatın var demiyoruz. Eğleneceğin zaman da tam anlamıyla eğlenmeyi de çok iyi biliyorsun. Ama senin için her şeyin yeri ve zamanı var. Bu kadar düzenli olan başka kimseyi tanımıyoruz, bu kadar düzenli olduğun için hayatının her anında başarılı ve sevilen birisin. Helal olsun sana, zor olanı yapıyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1683
681
303
214
73
72
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Validen

Kaju :3 Ayrıca entelektüel tek l'yle yazılır. Cahillerden hazzetmiyorum dedim diye inadına koydular kesin.

lilch

#2 KRISYEOL EHUEEUHEU

D

Eheuheueheuheueheuehuehe

Koreli Kyungie

#2 . sorudaki gif Kris ve Chanyeol :D

Butterlfy_Wolf

Bende farkeden birini arıyordum. Sounda buldum :)