Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kurtuluş Savaşı Kahramanı Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Kurtuluş Savaşı Kahramanı Senin Ruh İkizin?

Trex
14.02.2016 - 12:03

Mustafa Kemal Atatürk mü Sütçü İmam mı? Belki de Şerife Bacı ya da Hasan Tahsin.. Hangi Kurtuluş Savaşı kahramanı senin ruh ikizin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle şu anki ruh halini en iyi anlatan emoji hangisi?

2. Hangi hayvanı evde beslemek isterdin?

3. Zorluklar karşısında dayanma gücüne not versen kaç olurdu? ( En az 1 en fazla 9 )

4. İş yerinde ya da okulda başkalarından kaynaklı sorun çıkınca yüz ifaden en çok hangisine benziyor?

5. Türkiye'nin en çok neyini seviyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin en büyük silahın?

7. Hangi emojinin sana gönderilmesi seni çileden çıkarır?

8. Son olarak bir renk seç.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mustafa Kemal Atatürk!

Mustafa Kemal Atatürk!

Senin Kurtuluş Savaşı kahramanı ruh ikizin ruh ikizin Mustafa Kemal Atatürk!  Başkası beklenemezdi zaten! Sen zor zamanların insanısın. Umutların tükendiği bir zamanda kitlelerin umudu olabilecek potansiyele sahipsin. En olmadık zamanda, en zor, hatta imkansız işleri başarmak gibi bir özelliğin var. Sezgilerin çok kuvvetli olduğu gibi  ileri görüşlü ve rasyonelsin de. Özgürlüğün senin için çok kıymetli. Sana zincir vurmak bir aslanı kafese kapatmak kadar zor.

Hasan Tahsin!

Hasan Tahsin!

Senin Kurtuluş Savaşı kahramanı ruh ikizin ruh ikizin  Hasan Tahsin! Her şeyden önce sen korkusuz bir insansın. En zor zamanlarda ortaya çıkıp gerekeni yaparsın. Bu senin hayatına mal olsa da kesinlikle çekinmezsin. Özgürlük ve bağımsızlık senin temel karakterin olmuş.

Sütçü İmam!

Sütçü İmam!

Senin Kurtuluş Savaşı kahramanı ruh ikizin ruh ikizin Sütçü İmam! Sen değerleri için gözünü kırpmadan canını feda edebilecek cesareti olan, fedakar bir insansın. Onurun için yaşıyorsun.  Seni darağacına götürseler, Hakk'tan bir saniye olsun taviz vermezsin. Kesinlikle şiddet yanlısı biri değilsin aksine sen 'incinsen de incitme' sözüne sıkı sıkıya bağlısın. Son olarak dürüst, sade, 'bir lokma bir hırka'ya göre yaşamaya dikkat ediyorsun; çünkü senin için dışın bir..

Şerife Bacı!

Şerife Bacı!

Senin Kurtuluş Savaşı kahramanı ruh ikizin ruh ikizin  Şerife Bacı! Sen yüce bir ruha sahipsin. Ülken için sadece kendini değil tüm aileni feda edebilirsin. Söz konusu vatansa ne yazın sıcağı ne kışın soğuğu seni yıldıramaz. Gözü kara kişiliğinle insanların gözünde gerçek bir kahramansın. Bunun yanında son derece mütevazı bir karaktere sahipsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
840
391
150
36
34
24
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?