Görüş Bildir
Haberler
Hangi Korku Filmine Aitsin?

etiket Hangi Korku Filmine Aitsin?

EC was here.
11.10.2014 - 18:22 Son Güncelleme: 11.10.2014 - 19:04

Hangi korku filmi dünyasına ait bir karaktersin?

Hangi korku filmi dünyasına ait bir karaktersin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Müziksiz çözülmemesi gereken test..

1. Geçmişine inip korkularının temelinden başlayalım. Küçükken seni en çok ne korkuturdu?

2. Peki artık büyüdün ama yine de korktuğun çok şey var. Bu atmosferlerin hangisinde bir gece yarısı yalnız başına kalsaydın daha çok korkardın?

3. Kabuslarında hangisini görünce bütün gün etkisinden çıkamazsın?

4. Hangi resim seni daha gergin hissettiriyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Yurtdışındasın ve ilk Cadılar Bayramı deneyimin. Hangi kostümü tercih ederdin?

6. Olmasın tabi ama evine girip seni öldürmek isteyen biri ya da bir şey olsa nereye saklanırdın?

7. Ruhani varlıklar sence gerçekten aramızdalar mı?

8. Hangi hissi daha çok yaşarsın?

9. Bir korku filminin olmazsa olmaz unsuru ne olmalıdır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Son soru: Hiç doğaüstü olduğunu düşündüğün bir durum yaşadın mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Testere" filmine aitsin!

"Testere" filmine aitsin!

Sen doğaüstü filmlerden korksan da o varlıkların bir insandan daha korkutucu olmadığının farkındasın. Diğer korku unsurlarının başına gelmeyeceğini biliyorsun, seni asıl endişelendiren dünyada her an yaşanabilecek bir durumun korkutucu olabileceğini anlayabilmiş olman. Bu yüzden arkanda biri varmış hissine kapıldığında tereddüt etmeden her zaman dönüp bak!

"Çığlık" filmine aitsin!

"Çığlık" filmine aitsin!

Evde yalnız kaldığında bir ses duysan kalbin yerinden fırlayacak gibi oluyor değil mi? Aman sen sen ol asla 'kim var orada' demeden önce kendini koruyabileceğin bir şeyi eline al. Kimseye güvenmemeyi de ilke edinmelisin, yoksa sadece filmin hemen başında ölen şişman gözlüklü kurban sen oluverirsin!

"Şeytan" filmine aitsin!

"Şeytan" filmine aitsin!

Etrafındaki insanlardan o kadar çok doğaüstü hikayeler duydun ki bu insanlar neden yalan söylesinler değil mi? Belki bir gün senin de başına gelebilir ve bu kez sen aynı hikayeyi anlattığında kimse sana inanmaz. Sadece senden uzak olmalarını iste!

"Yaratık" filmine aitsin!

"Yaratık" filmine aitsin!

Rüyalarında arkandan bir yaratık koşmaya başladığında kaçmak istemene rağmen kaçamama hissinden ölesiye nefret ediyorsun. Çünkü bunu herkesten daha çok yaşadığın kesin. Yaratıkların olduğu bir filmde kurban olmamak istiyorsan sadece sonuna kadar savaşmalısın. Yoksa mideye inen bir dublörden ibaret olacaksın!

"13. Cuma" filmine aitsin!

"13. Cuma" filmine aitsin!

Arkadaş grubunla bir kamp yapmaya gittiğinde aklına kötü düşünceler gelen ilk kişinin kendin olduğunun farkındasın. Her seferinde bu düşüncelerin önüne geçemiyorsun. Ya bu ıssız yerde tekinsiz birileri varsa! Varsa kahraman olmaya çalışma ve sadece arkana bakmadan hızla koş!

"Halka" filmine aitsin!

"Halka" filmine aitsin!

Ölen insanların bir kısmının belki de aramızda olabileceği ihtimali sana çok gerçekçi gelmese de bunu tamamen inkar etmiyorsun. Olayları olduğu gibi kabullenmeyip bir işin peşini bırakmamakta kararlı bir karaktersin. Laneti çözebilecek tek kişi olabilmek için korkmaman yeterli. Aksi takdirde sonucu sen daha iyi biliyorsun!

"Elm Sokağı Kabusu" filmine aitsin!

"Elm Sokağı Kabusu" filmine aitsin!

Bir kabus gördüğünde günlerce etkisinden çıkamıyorsun. Çünkü fazla gerçekçidir ve hiç uyanamayacakmış gibi hissedersin. Uykun olmasına rağmen kabusun tekrar devam edeceği korkusundan uyanık kalmaya çalıştığın ortada. Yoksa Freddy bu kez tekrar uyanmana izin vermez!

"Chucky" filmine aitsin!

"Chucky" filmine aitsin!

Geceleri odandaki oyuncak bebekle göz göze geldiğinde içinde bir huzursuzluk oluştuğunun farkındasın. Her ne kadar bu durumdan kurtulduğunu düşünsen de geçmişinden dolayı hala bu tarz hikayeler seni fazlasıyla korkutmaya yetiyor da artıyor bile. Sen yine de kendini kolla. Çünkü filmdeki karakterler de bir bebeğin katil olmasını beklemediği için birer birer öldüler!

"Yaşayan Ölülerin Gecesi" filmine aitsin!

"Yaşayan Ölülerin Gecesi" filmine aitsin!

Ölen insanların toprak altındaki durumları aklına geldikçe seni içten içe huzursuz ediyor. Bir ölüye asla bakamazsın, bakmış olduğunda da günlerce kendine gelemeyeceğini çok iyi biliyorsun fakat bir zombi ordusundan kurtulmak için bu korkunu aşmalısın. Tabi diri diri yem olmak istemiyorsan!

"Tepenin Gözleri" filmine aitsin!

"Tepenin Gözleri" filmine aitsin!

Her gün başkalarına olan kötü şeylerin senin başına da gelmesinden fazlasıyla endişe ediyorsun. Yabancılara hiçbir zaman güvenemedin. Bu yüzden acımasızca öldürülmemek için acımasızca öldürmenin hayatını kurtaracağını çoktan öğrendin!

"30 Gün Gece" filmine aitsin!

"30 Gün Gece" filmine aitsin!

Karanlık, kendini bildin bileli senin kabusun. Ne de olsa içinden neler çıkabileceğini bilemezsin ve bu seni bir hayli tedirgin ediyor. Bir vampire kurban olmamak için ne yapabilirsin? Kaçarsan boynunda soğuk dişler belirir, saklanırsan bir ihtimal kurtulursun!

"Musallat" filmine aitsin!

500
static.visplash.com

Bir korku filmi ne kadar yerel unsurlar taşıyorsa senin için o derece korkutucudur.  Bunun nedeniyse yaşanmışlıkların ya da yaşayabilme ihtimalini göz önünde bulundurman. Bu tarz filmleri izleyebilmen için kesinlikle yanında birilerini bulundurmanda yarar var. Yalnız kaldığında işlerin kötü devam edebileceğinin farkındasın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2268
1135
590
471
313
277
268