Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kısmetse Olur Karakterisin?

etiket Hangi Kısmetse Olur Karakterisin?

Milyonları ekran başına kitleyen, heyecanın ve olayın bol olduğu Kısmetse Olur programını sevenler buraya! 

Hemen testi çöz, hangi karakter olduğunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Hadi başlayalım! Söyle bakalım, sen ilişkide nasıl birisin?

3. Peki ya o? O nasıl biri olmalı?

4. Aradığın kişiyi nihayet buldun, her şey tam da istediğin gibi gidiyor ve sevgilini ailenle tanıştırmaya karar verdin. Ancak onlar senin kararından pek memnun gibi görünmüyorlar. Ne yaparsın?

5. Diyelim ki sevgilinin kolunda eski sevgilisinin isminin dövmesi hala duruyor. Sana sildireceğim demesine rağmen henüz sildirmedi. Ne yapardın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilini istemeden de olsa kıracak bir şey yaptın ve kendini affettirmeye çalışıyorsun. Nasıl gönlünü alırsın?

7. Birisi sana "senin ilgilendiğin kim varsa elinden alırım" dedi, bu durumda ne yaparsın?

8. Son olarak: Hangi Melis?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Melis!

Melis!

Tam bir kavgacı, tuttuğunu koparan ve istediğini elde eden bir insansın! İnsanlar senin şımarıklığından biraz fazla usanmışa benziyor ama hayat seni bu hale getirmiş. Boşver sen onları, çünkü seni çekemiyorlar tatlım. Biraz sinirlerine de hakim olsan iyi olur, başkalarının ağzına laf verme, çünkü senin her fırsatta açığını arıyorlar!

Daniela!

Daniela!

Dışarıdan sessiz, sakin ve uyumlu görünüyorsun. Ama içinde bir sinsilik var bunu kabul edelim. Ancak bu da sana ayrı bir hava katıyor. Bu zamana kadar hayata hep mantığınla bakmışsın ancak biraz kendini açıp duygularını ortaya dökme zamanın gelmedi mi? Aynı şekilde aşkta da öyle olman gerekiyor, bırak duygularını özgürce, azcık nefes al canım!

Cansel!

Cansel!

Ah tatlım, senin şu çocuksu tavırların ne olacak? Sence de biraz büyümenin vakti gelmedi mi? Tamam sana ayrı bir tatlılık katıyor ama insanlar seni böyle çok üzüyor ve çok üstüne geliyorlar. Güzelsin, alımlısın, kendi değerini bil azcık. Bir de öyle her şeye trip atma sakın! İçinin güzelliğini insanlara da yansıt!

Mehtap!

Mehtap!

Seni dobra, cin göz, her şeyi bilmiş seni! İnsanlar senin sivri dilinden ne çok çektiler be! Ama olsun, hak ediyorlar. Eğer böyle olmazsan, senin üzerine daha çok geleceklerini biliyorsun. Ortama canlılık katıyorsun. Yalnız biraz sinirlerine hakim olman gerekiyor, yoksa elin ayağın titremeye başlıyor. Kendini  düşün, bırak onları. Muzurluklarının devamını diliyoruz! Bastır be!

Ayça!

Ayça!

Şefkatli, fedakar ve tam bir aşk kadınısın. Sevdiğin biri olduğunda gözün ondan başka kimseyi görmüyor ve herkese kendini kapatıyorsun. Yani sevdiğinde dibine sonuna kadar seviyorsun. Ama senin değerini bilmeyenin de canını çok güzel yakıyorsun tatlım. Bizden sana tavsiye; herkese öyle çok kendini kaptırma! Değerini bil, sonra üzülen sen olma!

Emre!

Emre!

Senin bu bencil, kendini beğenmiş havaların ne olacak? Sence de artık biraz durulman gerekmiyor mu? Tamam anladık, çok üzüldün, çok yıprandın ama dışarıya kendimi sert göstereceğim derken daha farklı algılanıyorsun haberin olsun! Sen de haklısın kötü şeyler yaşadın ama bu sabit fikirliliğini bir kenara bırakman gerekiyor. Komik, herkesi güldüren halin çok daha iyiydi, insanlar seni öyle görmek istiyor!

Eser!

Eser!

Tam bir aşk adamısın dostum! Sevdiğin insan için her türlü fedakarlığı yaparsın ve onun kalbini kazanırsın. Yeter ki o da sana aşık olsun, seni sevsin. O zaman bütün dünyalar senin olur! İnsanları güldürmeyi, eğlendirmeyi çok seviyorsun. İnsanlar da senin bu halini çok seviyor. Yalnız bazen dengesiz davranışlar sergiliyorsun ama olsun. Bu da senin kişiliğinin bir parçası!

Erdem!

Erdem!

Arkadaşlarına ve özellikle de ailene çok önem veriyorsun. Dengeli tavırlar sergilemen herkesin beğenisini topluyor. Senin için saygı bir, aşk ikinci sırada yer alıyor. Böyle düşünmen gerçekten çok güzel. Bazen insanlar sana saygısızca davrandığında derslerini iyi bir şekilde veriyorsun. O zaman akıllanıyorlar işte! Bizden sana tavsiye; her zaman bu kadar iyi olma, ne demişler: Ayran gönüllü olanın, çalkalayanı çok olur!

Tankut!

Tankut!

Bir insan her şeye mi olumlu bakar arkadaş! Bütün negatifliği görmezden gelip, her şeye iyi yönünden bakmakta üstüne yok! Çok iyi bir insansın. Eğer birisi seni sinirlendirdiyse bütün öfkeni hak etmiş demektir, zira seni sinirlendirmek büyük başarı. Eğlencelisin de aynı zamanda. İnsanlara pozitif enerji saçıyorsun. Yalnız bizden sana tavsiye; bu kadar iyi olursan, seni kullanmaya çalışan çok kişi olur dostum! Birazcık kendini düşün!

Murat!

Murat!

Olgunsun, olayları her yönüyle ele alabiliyorsun. İnsanlar sana güveniyor ve başları sıkıştığında ilk olarak sana geliyorlar. Tavsiyelerine önem verilen bir insansın. Etliye sütlüye karışmazsın, ortamların sevilen insanısın. Dengeli davranışlarınla herkesin beğenisini topluyorsun. Sabır denilen şeyden sende bolca var. Bu şekilde devam et!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2881
1817
1286
826
466
383
116
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?