Görüş Bildir
Haberler
Kemal Sunal'ın Oynadığı Hangi Efsanevi Karakter Seni Yansıtıyor?

Kemal Sunal'ın Oynadığı Hangi Efsanevi Karakter Seni Yansıtıyor?

Osman Avcı
29.08.2014 - 13:47 Son Güncelleme: 29.08.2014 - 18:56

Onun gibisi gelmedi, gelemez!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, hangi kadın oyuncunun Kemal Sunal'ın yanına yakıştığını öğrenelim senden!

2. Peki ya, hangi Kemal Sunal repliği?

3. Arkadaş çevrende genelde hangi özelliğinle ön plana çıkarsın?

4. Kemal Sunal'ın en iyi ekürisidir sence kimdir?

5. Ne kadar şanslısın. Kendini 1'den 9'a puanlasan kendine kaç verirsin? (9 en şanslı olmak üzere!)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bazen gülüşler çok farklı anlamlara gelebilir. Peki sen en çok hangi gülüşü kullanırsın?

7. Kimse ona benzemez, ama en azından ona bugünkü komedyenlerden hangisi daha yakın?

8. Gülen adam bugüne kadar hiç ağlamamıştır ve sen onu ağlatmaya çalışıyorsun. Peki ama nasıl?

9. Aynen Kemal Sunal gibi, kimin yeri dolmadı? (Diğerlerinden daha çok!)

10. Son olarak, Kemal Sunal'ın söylediği hangi şarkı/türkü?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Babanın Oğlu Kemal" çıktı!

"Babanın Oğlu Kemal" çıktı!

Sen bu alemlerin en bıçkın delikanlısısın. Kimse sana posta koyamaz asla. Adamı madam yaparsın madam. Fakat kurallarını da kendi içinde barındırırsın, yani yeni yetme külhanbeylerine, mafyatik leş kargalarına asla benzemezsin: Kabadayısın sen! Son kertede baba takımını bile haraca bağlamışlığın vardır. Vodkanla eriği çalıştırıyoruz abi!

"Çöpçüler Kralı" çıktı!

"Çöpçüler Kralı" çıktı!

Bu dünyada o kadar çok pislik var ki: Rüşvet, açgözlülük, ikiyüzlülük... Saymakla bitmez. Ancak bunların da tam karşısında sen varsın. Eee bugüne bugün sen çöpçüler kralısın. Aynı zamanda bu kadar çöpün içinde, hem de çöpçülüğün kralını yaparken saf kalabilmen de şaşılacak şey doğrusu. Yine de bu kadar pisliğe 'hadi ulan' gülüşünle öyle bir ayar veriyorsun ki, anlayan anladı!

"Tosun Paşa" çıktı!

"Tosun Paşa" çıktı!

Öncelikle sen doğal lidersin. Şöyle diyebiliriz, bu dünyaya insancıkları yönetmeye gelmişsin. Bir kere zekisin, saftirik hareketlerinse bunun sadece bir maskesi. Bunun için gereksiz ünvanlara, şana şöhrete de ihtiyacın yok. Evet hakiki Tosun Paşa olmayabilirsin, hatta İbrahim Paşa da. Sana lütfüyü versinler yeter :) Salalım mı enişteyi paşam?

"Kibar Feyzo" çıktı!

"Kibar Feyzo" çıktı!

Sen başkaldırının timsalisin ve bilumum kompradorun, kan emici patronların/ağaların/paşaların da korkulu rüyasısın. Onları rahatsız etmede sınır tanımıyorsun ve bir türlü de baş edemediler seninle. Köyden mi kovmadılar, çoluğunu çocuğunu-eşini elinden mi almadılar? Sonuç: Hesapları kendi ayaklarına dolandı. Kısaca suyu kötü olanların, bir adet esansısın sen, ey dünyanın en kibar insanı :)

"Bombacı Mülayim" çıktı!

"Bombacı Mülayim" çıktı!

Sen çelişkilerin insanısın. Mesela hem korkusuzsun, hem de korkaksın veya hem Sert'sin, hem de Ters'sin ya da içindeki birisi 'bas gidelim' diyor devamlı, öbürü ise 'dur nereye'. Paradoksun timsalisin bir nevi. Ayrıca sen tam bir cesur yüreksin. Dinamiti lokum gibi yer, bombayı koynuna alıp yatar, Rus ruletinde iki defa kafana sıkarsın, bay/bayan Mülayim Sert/Ters!

"Şabaniye" çıktı!

"Şabaniye" çıktı!

Sen parlak güneşin bu yeryüzüne yansımasısın. Işılıtılısın, eğlencelisin; ancak en önemlisi zarifsin. Şaban haline kadınlar, Şabaniye haline ise erkekler hasta. Sana çok güzel/yakışıklı diyemeyiz; ama çekici olduğun su götürmez bir gerçek. Çok iyi bir dinleyicisin ayrıca: Bu zamanlarda nadir rastlanan bir erdem. Aynı zamanda sevdi mi tam seviyorsun: Bu uğurda tabancanın önüne geçmek bile laf sana laf!

"Zübük" çıktı!

"Zübük" çıktı!

Senin en belirgin özelliğin zehir gibi bir zekaya sahip olman. İnsanları nasıl kullanacağını, onları nasıl manipüle edeceğini çok ama çok iyi biliyorsun. Bir özelliğin daha var ki, lanet mi hediye mi bilemiyoruz, bir insana baktığın zaman, onun zayıflıklarını hemen anlayabiliyor ve anında onun üstüne oynayabiliyorsun. Çok rahat yalan söyleyebiliyor, kıvırmadaysa yaratıcılığın sınırlarını zorlayabiliyorsun, ey dünyanın en Zübük insanı :)

"Gol Kralı Sait" çıktı!

"Gol Kralı Sait" çıktı!

Sen tam bir iyi aile çocuğusun. İyi yetiştirilmişsin, eğitimlisin, saygılısın, kibar ve naziksin. Dış dünyayla da çok temasa geçmediğin için hep saf kalmışsın. Ancak dış dünyanın ne kadar gaddar olduğunu öğrendiğinden beri, çok değiştin. İçinde yıllardır bir potansiyel taşıyordun ve bu potansiyel dışarı çıkmaya başladı. Şimdi artık Kelkenez Sevim'ler düşünsün :)

"Hanzo" çıktı!

"Hanzo" çıktı!

Seni bir şeye benzetecek olsak, o doğanın ta kendisi olurdu. Doğa kadar bozulmamış ve durusun. Ancak bir o kadar da tehlikeli ve güçlüsün. Evet tehlikelisin, ancak bu tehlike asla saldırı amaçlı değil; sadece kendini koruma adınadır; hatta belki de sadece korktuğundan. Ayrıca en iyi anlaştığın kişilerse çocuklar, çünkü çocuklardan zarar gelmeyeceğini çok iyi biliyorsun. Son olarak, favori nesnelerin meme ve armut :)

"İnek Şaban" çıktı!

"İnek Şaban" çıktı!

Muhtemelen dünyanın en saf insanı olarak görünebilirsin ama hayır efendim alakan yok. Sana saf, salak, avanak diyenlerin, asıl kendisi salak. Bunun yanında oldukça romantik birisin, öyle görünmese de... Hem de en eski moda: Sayfalarca ona mektup yazabilir ya da sadece bir 'fikir'e aşık olabilirsin. Son olarak liderlik hamurun var, bazılar dominant doğar, neylersin, ey inek! :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
221
140
50
21
11
9
7