Görüş Bildir
Haberler
Hangi Gençlik Dizisi Karakteri Senin Sevgilin Olmalı?

etiket Hangi Gençlik Dizisi Karakteri Senin Sevgilin Olmalı?

Trex
10.11.2015 - 15:07

Her kuşağın kendine özel gençlik dizleri vardır. Bu diziler bir şekilde hayatımıza girer. Bu testte o dizilerden sevgili bakıyoruz. Hadi bakalım :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi cinsiyete karşı ilgin var?

2. Bir doğa olayı olsan hangisi olurdun?

3. Peki bir meyve olsan hangisi olurdun?

4. Peki hangi yabancı dizi karakteri sevgilin olsun isterdin?

5. Peki hangi Yeşilçam karakteri ile komşu olmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi insan tipiyle arkadaşlık kurman zor olur?

7. Söyle bakalım. Hangisini kesinlikle yapmazsın?

8. Hangisini seni daha çok mutlu eder?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ayaz!

Ayaz!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle Kiraz Mevsimi dizisinin yakışıklısı Ayaz'la sevgili olmalısın! İlk başta biraz zorlanırsın orası kesin. Ayaz dünyanın en tatlı adamlarından birisi. Yakışıklı mı yakışıklı, zeki mi zeki. İnsan başka ne ister? Senin yaşam enerjinle onun baştan çıkaran zekası birleşince ortaya çıkacak şey dostu düşmanı kıskandırır. Ve şunun garantisini veriyoruz. Şu an onun yanında olsan heyecandan bayılabilirsin :)

Öykü!

Öykü!

Senin gibi zeki biriyle ancak senin gibi zeki bir kadın birlikte olabilir. Bu kişi de kesinlikle Kiraz Mevsimi dizisinin güzeli Öykü'den başkası olamaz. 20li yaşlarının başında zeki ve güzel bir kadın. Oldukça da yetenekli.  Senin gibi kararsız kalınca ne yapacağını bilen birine ilaç da Öykü gibi kararlı ve azimli biri olurdu :) Sen insanlara karşı sürekli iyi niyetli ve içten davranan biri olduğun için Öykü'yle  çok mutlu olurdun :)

Yalın!

Yalın!

Verdiğin cevaplara göre seni duyguların ve mantığın birlikte yönlendiriyor. Duyguların  ne zaman hatalı kararlar vermene yol açsa mantığın hemen sana fren yaptırıyor. İşte tam senin gibi biri çıktı karşına İnadına Aşk dizisinin dahi çocuğu Yalın! Yakışıklı, zengin, dahi biri ama çapkın mı çapkın, asosyal, kadınları biraz hafife alan bir tip. Peki böyle bir erkekle kim başa çıkabilir? Tabi ki sen! :)

Defne!

Defne!

Verdiğin cevaplara göre sen pek öyle yerinde duramayan birisin. O bağın gülü bu bağın şekeri derken hayat geçiyor hey maşallah! Ama seninle uyum içinde birlikte olacak kişi belli: İnadına Aşk dizisinin inatçı ve aşırı zeki kadını Defne! Defne'nin insanları ikna etme kabiliyetiyle senin uyumlu kişiliğinle ortaya çıkacak ahenkten yeni bir dizi çıkar! Buradan tüm senaristlere sesleniyorum! Duyun bu sesi!

Ali!

Ali!

Sen bu dünyaya sevmek ve sevilmek için gelmişsin. İnsanlarla kolay iletişim kurabilen, önsezileri kuvvetli bir insansın. Kapalı kutu kelimesi senin lugatında yok. Güneşin Kızları dizisinin karizmatik ve gizemli yakışıklısı Ali tam sana göre bir sevgili. Bakma öyle yabancı ve uzak durduğuna, bildiğin aşk adamı Ali. :) Onun dilini çözecek kişi de sensin!

Selin!

Selin!

Hani bazı kadınlar vardır. Gözlerinin içine bakarsın, izlersin, izlersin.. Hiç bitmesin istersin. Güneşin Kızları dizisinin güzeller güzeli Selin'i işte o kadın! Kendine bakan, alımlı mı alımlı, içinde bir melek yatan pırıl pırıl bir kadın. Biraz çapkın görünümlü ama aslında değil. Gerektiğinde lafını esirgemeyen bir kadın. Senin mutlu olacağın kadın tipi ne dersen Selin deriz :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2793
1021
772
530
263
244
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
B. E.

ali kim lan güneşin oglu mu o da :D

lgbt

Oraya 'fark etmez' şıkkını koymuşsunuz da niye Öykü çıkınca ''Senin gibi zeki bir erkekle ancak senin gibi zeki bir kadın birlikte olabilir'' diyorsunuz? Erk... Devamını Gör

Ezgi

ayaz mı öğk kusucam hiç sewmem şu adamıda dizisinide

Nihal Kara

Neden