Görüş Bildir
Haberler
Hangi Fantastik Evren Karakteriyle Birlikte Olmalısın?

etiket Hangi Fantastik Evren Karakteriyle Birlikte Olmalısın?

Nsycl
30.04.2016 - 01:49

Onedio Test gururla sunar! Fantastik evrenlerin içinde olmayı hepimiz bazen düşünmüşüzdür. Bu testimizde ise evrenlerin içinde olmanın da ilerisine geçerek, birlikte olmanız gereken karakteri de söylüyoruz. Buyrun teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetinin ne olduğunu öğrenelim.

2. Önce ilişkilerden birkaç soru. Karşı cinste en çok seni etkileyen şey ne?

3. Peki ilk buluşmanda nereye gitmek isterdin?

4. Bir hayvan sahibi olmak istesen hangisi olurdu?

5. Biraz da senden bahsedelim. 7 Ölümcül Günahtan birini seçmeni istesek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Günlük hayatında nasıl giyinirsin?

7. Keşke daha ... olsaydım dediğin şey aşağıdakilerden hangisi?

8. Son soruya geldik. Sence senin karşı cinse karşı en büyük taktiğin ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Sansa Stark ile birlikte olmalısın!

Sen Sansa Stark ile birlikte olmalısın!

Birazcık saf, ama her zaman iyi niyetli birine ihtiyacın var senin. Sen sevgilinin hem duygusal hem de akıl hocası olarak yardımcısı olmak isteyen bir kardeşimizsin. Böyle bir sevgilin olduğunda hem karşı tarafı mutlu eder, hem de kendi keyfine göre takılabilirsin. Önemli olan karşı tarafa karşı dürüst olmak tabii ki.

Sen Jaime Lannister ile birlikte olmalısın!

Sen Jaime Lannister ile birlikte olmalısın!

'Erkek dediğin, boylu poslu, konuşmasını oturmasını kalkmasını bilen, centilmen biri olmalı' diyen birisin sen bir kere! Senin yanında olacak insan en az senin kadar dikkat çekici ve havalı olmalı. Bu demek değil ki aptal olsun. İlk izlenimde doğru mesajı verdikten sonra ilk cümlesiyle seni alacak erkek en iyi erkektir desek yanlış olmaz.

Sen Daenerys Targaryen ile birlikte olmalısın!

Sen Daenerys Targaryen ile birlikte olmalısın!

Gerçek bir alfa karakter. Diplomat, lider vasıflı ve çok çekici. Senin ihtiyacın olan kadın tek başına çok güçlü, ama senin yanındayken olabilecek en rahat haliyle olmalı. Karşı tarafın güçlü duruşu seni gururlandırırken, senin yanındaki tavrıyla da kendine bir kez daha aşık ettirir diyebiliriz.

Sen Han Solo ile birlikte olmalısın!

Sen Han Solo ile birlikte olmalısın!

Star Wars aleminin 'kötü çocuğu'. Dışarıdan umursamaz, çapkın ve antipatik görünen ama içten içe herkesin hayranlıkla izlediği bir karakter. Senin için insanların diğer insanlara değil sana nasıl göründüğü önemli. Hatta dışarıdan görünen yüzünün de hoşuna gittiğini biliyoruz :)

Sen Arwen ile birlikte olmalısın!

Sen Arwen ile birlikte olmalısın!

Görüntüsüyle, ses tonuyla kısaca her şeyiyle asil bir kadının can bulmuş hali. Sen karşı tarafa hayranlıkla bakmayı, onun yanındayken her zaman ne kadar şanslı olduğunu hissetmeyi seviyorsun. Güçlü karakter ve narin betimlemeleri karşı cinste en çok aradığın iki şey.

Sen Legolas ile birlikte olmalısın!

Sen Legolas ile birlikte olmalısın!

Yüzüklerin efendisinin belki de en eşsiz karakteri. Biraz burnu havada, her zaman esprili ama asla çizgiyi aşmayan bir insan senin aradığın şey. Kibarlık, centilmenlik bir erkekte aradığın ilk şeylerden. Ee ne de olsa ilişkilerde bir erkeğin ilk öğrenmesi gereken şey kadına nasıl davranması gerektiği değil midir? Peki daha iyi bir seçenek var mı? Bizce yok.

Sen Hermione Granger ile birlikte olmalısın!

Sen Hermione Granger ile birlikte olmalısın!

Senin bir kadında aradığın şey öncelikle ZEKA!  'Ben onun beynini seviyorum abi' cümlesinin yanına biraz cesaret, biraz da olgunluğu eklediğimizde, senin üst noktan ortaya çıkıyor ve 'Hermione Granger' bu seçenek için kusursuz!

Sen Harry Potter ile birlikte olmalısın!

Sen Harry Potter ile birlikte olmalısın!

Biraz sempatik, çokça zeki ve bir o kadar da cesur! Sen seksapalitenin kas, sakal olmadığını düşünen birisinin. Senin için çekici erkek söyledikleriyle, yaptıklarıyla, düşündükleriyle kendini belli etmeli. Liderlik vasfı da taşıyan biri olduğu zaman senin kusursuz bir aday olduğunu söylememiz yanlış olmaz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
755
391
201
69
53
45
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?