Görüş Bildir
Haberler
Hangi Duygunun Kadınısın?

etiket Hangi Duygunun Kadınısın?

Aşk, mutluluk, gurur, merak, umut, özlem, şehvet, kıskançlık...  Merak ediyorsun değil mi? 

Hadi o zaman, hemen testi çöz ve hangi duygunun kadını olduğunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce bir film seç de testimize başlayalım.

2. Bu sporlardan hangisi sana daha uygun?

3. Pekii hangi enstrümanı çalışıyorsun ya da çalmayı isterdin?

4. Kurban Bayramı'nda 9 gün tatilimiz var, seni bir tatile çıkaralım. Nasıl bir tatil istersin?

5. Pekii en büyük korkunu sorsak sana?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu hediyelerden hangisini almak seni daha çok mutlu eder?

7. Yemekten bıkmayacağın meyve hangisi?

8. Ve son olarak elinde sihirli bir değnek olsa dünyada neyi bitirmeyi isterdin?

''Aşk'' çıktı!

''Aşk'' çıktı!

Senin duygun aşk! Sen iflah olmaz bir aşıksın! Hayatın aşkla güzel. Eşine, işine, çocuğuna, hayallerine kısacası hayatındaki her şeye aşkla bağlısın. Fesatlıktan, kötülükten fersah fersah uzakta, kendi içinde mutlu bir dünya yaratmışsın. Ne şanslı o dünyaya dahil olanlar! Eh her şeyi yürekten yaptığından ortaya çıkan sonuçlar da harika oluyor elbette. Son olarak eğer şu anda biriyle birlikteysen onun hayatının aşkı olduğuna emin olabilirsin. Değilsen de hiç korkma, yakında bulacaksın o kişiyi.

''Mutluluk'' çıktı!

''Mutluluk'' çıktı!

Senin duygun mutluluk! Senin bilinçaltında mutluluk saklı. Gülen yüzün ve her konuda bulup çıkardığın mutluluk taneleri seni eşsiz yapıyor. Hayatta nasıl mutlu olunacağını, nasıl zevk alacağını çok iyi biliyorsun. Son derece hassas bir insansın ayrıca. Sezgilerin de çok kuvvetli. Etrafındaki insanlara da daima son derece kibar ve sevgi dolu yaklaşıyorsun. Çok ince bir insansın yani sen. Ama bizden söylemesi sen yine de insanlar konusunda daha temkinli ol ki, hayal kırıklığına uğrama. Unutma, herkes senin gibi içi dışı bir değil!

''Gurur'' çıktı!

''Gurur'' çıktı!

Senin duygun gurur! Senin en baskın ve hayatını yönlendiren duygun, hiç şüphesiz, gururun ve de onurun. Eğer sen bir duygu olsaydın hiç kuşkusuz asla yenilmeyen bir gurur olurdun! Sen, kuralları olan bir insansın: Kendine göre prensiplerin, hayatının her anında kırmızı çizgilerin vardır, kimsenin geçmesine izin vermediğin. Hiçbir zaman arka plana atamadığın gururun yüzünden başına çok işler gelmedi de değil. 'Uyumsuz', 'Kıl', 'Kibirli' gibi sıfatlar arkandan çok söylendi. Ama biliyor musun için çok rahat, arkana baktığında utandığın hiçbir şey yok; kafanı yastığa koyduğunda huzurla uyuyabiliyorsun. Aşk hayatın da, iş hayatın da, arkadaşlık ilişkilerin de, lekesiz.

''Merak'' çıktı!

''Merak'' çıktı!

Senin duygun merak! Hayatına yön veren duygun, sınırsız merakın. Senin için her şey bir gizem, bir sır. Yeni şeyler denemekten korkmuyorsun. Bilgiye de açsın. Her konuyu araştırmak, yeni şeyler öğrenmek senin için bir zevk olmuş. Google en yakın arkadaşlarından. Çok çabuk sıkıldığını, rutini çok sevmediğini de ekleyelim: Değişmeye, evrimleşmeye karşı inancınsa pek yüksek. Son olarak sen cevaplardan çok, soruların insanısın: Tam bilim insanı mayası!

''Umut'' çıktı!

''Umut'' çıktı!

Senin duygun umut! Senin hayatına hükmeden, seni yönlendiren duygu, hiç şüphesiz, umut! Çünkü sen bu dünyadaki en pozitif, en hayat dolu ve neşeli insanlardan birisin. Etraf her ne kadar karanlık olsa da, senin için tünelin ucunda her daim ışık vardır. Pozitifsin; bardağın dolu tarafından bakıyor, sürekli olarak gelişmeye ve ilerlemeye inanıyorsun. Etrafındakiler de senin bu yönüne inanılmaz hayranlık duyuyor, ne zaman üzülseler direk sana gelip adeta terapi oluyorlar. Kısacası sen ortamların olmazsa olmazı, insanların içine bir güneş gibi doğan umutsun!

''Özlem'' çıktı!

''Özlem'' çıktı!

Senin duygun özlem! Senin duygularının sınırları ince: Yani çoğu kişiye göre çok daha hassas ve duygusal bir insansın. Sevdiklerinden uzakta olsan onları özlersin. Geçmişi özlersin, kaybettiklerini özlersin. Karşılaştığın olaylar karşısında başkalarına göre daha çok etkileniyor, yelkenleri hemen suya indiriyorsun. Fakat bir diğer yandan duygularını bu kadar derinden yaşaman empati yeteneğinin gelişmesine neden olmuş: İnsanlara karşı son derece hoş görülü biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Özleyen insan her şeyi öğrenirmiş ne de olsa!

''Şehvet'' çıktı!

''Şehvet'' çıktı!

Senin duygun şehvet!  Sen tutkulu bir insansın: Aşka tutkunsun, bilgiye tutkunsun, hayatı derine, daha derine yaşamaya tutkunsun. Her zaman ama her zaman içindeki sesi dinliyor ve arzuladığının peşinden koşmayı biliyorsun. Er ya da geç alıyorsun da. Güzel olan her şeye karşı da bariz bir zaafın var. Senin kafanda kural falan yok kısaca!..

''Kıskançlık'' çıktı!

''Kıskançlık'' çıktı!

Senin duygun kıskançlık!  Resmen kıskançlığın beden bulmuş halisin. Bunun farkındasın da. Kendini kontrol edemediğin zamanlar oluyor. Tamam biliyoruz sevdiğin zaman çok seviyorsun ama 'Seviyorum seven kıskanır' diyerek kenara çekilme, seviyorsan karşındakini boş yere incitme. Topla kendini kuzum, üzme sevdiklerini de kendini de.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1913
952
384
322
114
83
63
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yastık izi

Senin duygun aşk! Sen iflah olmaz bir aşıksın! Hayatın aşkla güzel. Eşine, işine, çocuğuna, hayallerine kısacası hayatındaki her şeye aşkla bağlısın. Fesatlı... Devamını Gör

Ezgi Aslanoğlu

Yine voleybol adamdan sayılmamış. Dislike.

Aslıhan

aşk çıktı :)