Görüş Bildir
Haberler
Hangi Duygu Tarafından Yönetiliyorsun?

etiket Hangi Duygu Tarafından Yönetiliyorsun?

Osman Avcı
27.03.2015 - 14:25 Son Güncelleme: 27.03.2015 - 17:30

Senin en baskın duygun hangisi, yani hayatına yön veren? Cevabı testte!..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Arkadaşın senden 300 lira borç istedi diyelim. Şu suratlardan hangisi, o anki halini tanımlamaya en yakındır?

2. Patronun izin gününde işe gelmeni istiyor! Tepkin?

3. Herhangi bir kuyrukta beklerken, suratında hangi Ahmet Çakar ifadesi belirir?

4. İnsanlarla aran nasıl peki?

5. Uzun ve yorucu bir günün sonunda, rahatlama biçimini merak ediyoruz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu fotoya bak ve bize ne düşündüğünü söyle!

6. Şu fotoya bak ve bize ne düşündüğünü söyle!

7. Bir şarkı seç!

8. Ben genellikle...

9. Son soru: Kendini bir hayvana benzetecek olsan, bu, hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Gurur" çıktı!

"Gurur" çıktı!

Senin en baskın ve hayatını yönlendiren duygun, hiç şüphesiz, gururun ve de onurun. Hiçbir zaman arka plana atamadığın gururun yüzünden başına çok işler gelmedi de değil. 'Uyumsuz', 'Kıl', 'Kibirli' gibi sıfatlar arkandan çok söylendi. Ama biliyor musun için çok rahat, arkana baktığında utandığın hiçbir şey yok; kafanı yastığa koyduğunda huzurla uyuyabiliyorsun. Aşk hayatın da, iş hayatın da, arkadaşlık ilişkilerin de, lekesiz. Yüzünü döküp gitmeyi iyi biliyorsun yani ;)

"Kendine Güven" çıktı!

"Kendine Güven" çıktı!

Senin hayatının her alanına hakim olan duygun, kendine olan sınırsız güvenin. Bazıları doğuştan yönetmek için doğmuştur ve bu, asla sonradan kazanılamaz. Sen de bir ortama yeni bile girsen, hemen oranın hakimi oluyorsun. Çünkü özgüvenin başkalarına da yansıyor. İçinde çok ama çok büyük bir kuvvet var ve bu kuvvetle her işi başaracağına inanıyorsun. Elinden bir uçan kurtulur, bir de kaçan. Cesursun, sözünün erisin ve tam bir problem çözücüsün. Hatta baskı altında daha da motive oluyorsun. Kısaca, eğer bu dünya bir köyse, sen bu köyün hem muhtarı hem de ihtiyar heyeti başkanısın :)

"Hassaslık" çıktı!

"Hassaslık" çıktı!

Sen oldukça duygusal ve hassas bir kişisin. Üzülmeye, hüzünlenmeye, hasret çekmeye meyillisin. Ufacık bir şeyde bile gözlerin yaşarabilir; çünkü bu dünyadaki her şeye karşı duyarlısın: Özellikle çocuklara, hayvanlara ve doğaya! Ancak senin en güzel özelliğin, dışarıdan hiç öyle durmasan bile, oldukça güçlü bir karaktere sahip olman. Üzülürsün edersin ama düştüğün yerden kalkmasını da iyi bilirsin. Son olarak dikkatli bir insan olduğunu da eklemek gerek, ki bu seni ayık tutan bir özellik, ey incelikli insan!..

"Merak" çıktı!

"Merak" çıktı!

Senin en baskın ve hayatına yön veren duygun, sınırsız merakın. Senin için her şey bir gizem, bir sır. Yeni şeyler denemekten korkmuyorsun. Bilgiye de açsın: Geceleyin ateşler içinde uyanarak, ağzını dayayıp musluğa su içer gibi... Çok çabuk sıkıldığını, rutini çok sevmediğini de ekleyelim: Değişmeye, evrimleşmeye karşı inancınsa pek yüksek. Son olarak sen cevaplardan çok, soruların insanısın: Tam bilim insanı mayası!

"Umut" çıktı!

"Umut" çıktı!

Senin hayatına hükmeden, seni yönlendiren duygu, hiç şüphesiz, umut! Etraf her ne kadar karanlık olsa da, senin için tünelin ucunda her daim ışık vardır. Pozitifsin; bardağın dolu tarafından bakıyor, sürekli olarak gelişmeye ve ilerlemeye inanıyorsun. İçindeki bu umut ateşi, etrafındakileri de ısıtıyor. Bulaşıcısın yani, ama pek tabii ki iyi anlamda. Bu yüzden de sevilen bir kişiliksin: Seni sevemeyen kendinden şüphe etsin :)

"Şefkat" çıktı!

"Şefkat" çıktı!

Senin en belirgin ve hayatına yön veren duygun, kuşkusuz, hemen herkese yetecek şefkatin. Sevecensin, cana yakınsın, candansın. İnsanı seni alıp götüresi, kendine alası gelir. Ama yok, sen herkesin sevgilisisin. Kendini sevdirmeyi biliyorsun; ama bunun için ekstra bir uğraş göstermiyorsun; samimisin, içinde geliyor be işte, zorlamayla olmaz zaten. Yardımseverlikse sende kendiliğinden; ama arada kendi söküklerini diksen iyi olur diyoruz, sayın terzi!

"Pişmanlık" çıktı!

"Pişmanlık" çıktı!

Senin hayatına yön veren duygu: Pişmanlık! Yani senin dört bir tarafın keşke duvarlarıyla çevrili, aşamıyorsun onu. O duvarlara binlerce kez yumruk attın; ama nafile! Çünkü bu hayatta sahip olamayacağımız tek şey zamandır. Yaptıklarının ve yapmadıklarının yükü hep sırtında. Sana nacizane tavsiyemiz, 'keşke'ler hiçbir işe yaramıyor, çok adi, çok boktan! Bu yüzden önüne bakman gerekiyor! Güzel günler seni bekliyor, yemin ediyoruz :)

"Şehvet" çıktı!

"Şehvet" çıktı!

Senin yaşamına bütünüyle yön veren duygu: Şehvet! Sen tutkulu bir insansın: Aşka tutkunsun, bilgiye tutkunsun, hayatı derine, daha derine yaşamaya tutkunsun. Her zaman ama her zaman içindeki sesi dinliyor ve arzuladığının peşinden koşmayı biliyorsun. Er ya da geç alıyorsun da. Güzel olan her şeye karşı da bariz bir zaafın var. Senin kafanda kural falan yok kısaca!..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1759
620
270
240
80
79
48
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
aisaka-san

Niye hayvana benzeyeyim ki fvndkfjhkdhfg

Pasif Kullanıcı

"Merak" çıktı! Senin en baskın ve hayatına yön veren duygun, sınırsız merakın. Senin için her şey bir gizem, bir sır. Yeni şeyler denemekten korkmuyorsun. B... Devamını Gör

hames rodrigez

umut çıktı yerine giren oyuncu burak yılmaz (duramadım)