Görüş Bildir
Haberler
Hangi Değerli Taşsın?

etiket Hangi Değerli Taşsın?

Ruhun, karakterin, benliğin hangi değerli taşa benziyor? Cevabı bu testte.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım. Bugüne beş üzerinden bir puan verecek olsan?

2. Olaylara bakarken hangi yönün ağır basıyor?

3. En çok nefret ettiğin yalan hangisi?

4. Telefonda en son kiminle konuştun?

5. 'Gerçek aşk' hakkında düşünceni alalım?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Geldik son sorumuza. Ruhun mavi renk olsa tonu ne olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Safir!

Safir!

Bir değerli taş olsan kesinlikle safir olurdun. Çünkü senin için önemli olan gösteriş veya şatafat değil. Senin için en önemli erdem asalet. Her yerde, her ortamda kendini ortaya atmayı sevmiyorsun. Yerinde yapılan hareketin, zamanında kurulan bir cümlenin çok ama çok kıymetli olduğunu bildiğin için sadece tam yerinde ve tam zamanında ortaya çıkıyorsun. Değerli olduğunu söylemektense bunu insanlara hissettirmeyi tercih ediyorsun.

Elmas!

Elmas!

Değerli taş olsan kesinlikle elmas olurdun. Elmas tarihin en eski dönemlerinden beri büyülü olduğuna inanılan bir taş. Onu büyülü yapan da insanoğlunun onu bulurken verdiği mücadele ve bu mücadele sonucunda ortaya çıkan güzellik. Sen de emeğin, doğruluğun, çalışmanın, dik durup mücadele vermenin dünya üzerindeki en kıymetli şeylerden olduğunun farkındasın. Kendine has bir duruşun var. Buna rağmen taklitlerinin olması normal ama ayırt edilmesi çok ama çok kolay. Tıpkı elmas gibi.

İnci!

İnci!

Seni bir değerli taşa benzetecek olsak bu çok büyük ihtimalle inci olurdu. Çünkü alçak gönüllüsün, şovdan, gereksiz polemiklerden kaçınan, kendi halinde ve insanlarla barışık bir yapın var. Bazıları soğuk olduğunu düşünse de sen insanlarla mesafeli olmayı tercih ediyorsun. Çünkü hayatın ne zaman ne getireceğini kestiremeyeceğimizin farkındasın. Olaylara yüzeysel bakan insanlar içine çekildiğin kabuktan dolayı seni fark edemeyebilir ama içerideki inci tanesi her zaman değerlidir.

Zümrüt!

Zümrüt!

Senin karakterine en uygun değerli taş: Zümrüt. Çünkü bu yeşil mucize değerli bir taştan çok daha fazlası. Zümrüt sahip olduğu kendine has renkten dolayı enerji anlamına gelir. Sen de sürekli etrafına moral ve enerji veren, en kötü anlarında bile insanların yanında teselli için bulunan, onlara iyimserlik aşılayan bir yapıya sahipsin. Zümrütün simgelediği diğer bir özellik de sadakat. Ki bu senin de hayatının olmazsa olmazlarından. Sana göre insan olmanın en önemli erdemlerinden biri de dostlarına, ailesine, sevdiklerine sadık kalabilmek. Bu yüzden zümrüt taşı sana bire bir uyuyor.

Yakut!

Yakut!

Senin karakterinle bire bir örtüşen bir değerli taş varsa o yakut olmalı. Öncelikle şunu çok iyi biliyorsun. Hayatta siyah veya beyaz diye bir şey yok. Sürekli karanlık veya aydınlık da yok. Hayatta tıpkı bizim gibi bir rengin farklı tonlarına bürünebilir. Aksi halde çok sıkıcı olur. Sen de bu yüzden yakut gibisin. Birçok tonun var. Çok yönlüsün. Kafasını sadece bir şeye odaklayıp onunla vakit öldüren birisi değilsin. Tüm uğraşlarında olabilecek en farklı çözümü, en yenilikçi fikirleri ortaya çıkarmaya çalışıyorsun. Bilinen kalıplardan, klişelerden nefret ediyorsun. Belki akla ilk gelen cevap değilsin ama en doğru cevap sensin. Tıpkı yakut taşı gibi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
990
486
248
80
47
43
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın