Görüş Bildir
Haberler
Hangi Dans Türü Senin Kişiliğini Yansıtıyor?

etiket Hangi Dans Türü Senin Kişiliğini Yansıtıyor?

kontorsiyonist
19.06.2015 - 13:06 Son Güncelleme: 20.06.2015 - 02:32

Bakalım hangi dans türünün senin karakterine daha uygun olduğunu tahmin edebilecek miyiz? Testi çöz; öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Arkadaşlarınla beraber gittiğin bir kulüpte sen;

2. Peki bir kostüm partisine gitsen;

3. Ya evde kimse yokken ne yaparsın?

4. Ne kadar esneksin?

5. Peki ayakların hangisiyle daha rahat eder?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tek kelimeyle sen;

7. Şu an bir şey içecek olsan, hangisini seçerdin?

8. Şimdi de bir renk seç;

9. Peki ya saçların genelde;

10. Son soru: Yeniden dünyaya gelsen hangi milletten olmak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bale!

Bale!

Çoğu zaman seni çok disiplinli bulabilirler. Bazen de tam aksine aniden gelen neşene, enerjine anlam veremeyebilirler. İşte bu bale! Zarif, narin görüntünün altında ne kadar güçlü olduğunu ve neler yapabileceğini insanların tahmin etmelerine izin vermiyorsun. Oysa o kadar açık ki! Bale senin bu asil ruhuna en iyi gidecek dans; çünkü sen bir sanatçısın!

Bachata!

Bachata!

Eğer acı çekmek olmasaydı, aşkı nasıl hissedebilirdik öyle değil mi? Kavuşulamayan aşklar, aşıkları ayıran uzun mesafeler, kara sevdalar senden sorulur. Sen her zaman olduğun yerde varlığını hissettiriyorsun. Aksi bir durumda ise 'Ben buradayım!' diyebilecek kadarda cürretkar bir yapın var. Aşkın için acı çeksen bile geri vitesin yok. Hep ileriye bakıyorsun, olup biteni içinde yaşıyorsun. Bachata da böyle bir dans işte; aşk acısının vücut bulmuş hali. Tam sana göre!

Tango!

Tango!

Sana 'net, keskin' hatta ve hatta 'sert' olduğunu bile söyleyenler olmuştur. Oysa ki hiç alakası yok. Sadece kendi kuralların var ve çevrende gelişen olaylara müdahale edemiyorsan, senin kontrolün dışında gerçekleşiyorsa sinirlenmen doğal, öyle değil mi? Bu nedenle de seni anlamayan insanlara hep tepeden bakıyorsun. Senin arzuların var. Bir çizgin var ve saygı bekliyorsun. Tango senin dansın, adımlar belli, müzik keskin, arzularla dolu ve net, sanki hiçbir şey yanlış gitmeyecekmiş gibi bir dans...

Break dance!

Break dance!

Bu dans sadece senin dansın değil; aynı zamanda da bu dans senin tavrın. Dışarıdan görünen umursamaz yapına cuk oturuyor, içinde olan derdine yaren oluyor. Kendin hakkında çok fazla şey anlatmayı sevmiyorsun. Ama sen içindeki buz dağının görünen yüzüsün. Etrafındakiler de bu cool tavrın yüzünden seni umursamaz biliyorlarsa, olsun varsın! Sen kendine kimin dost, kimin düşman olduğunu çok iyi biliyorsun. İyi eleştiriye de kötü eleştiriye de mahal vermiyorsun. Önemli olan senin içindekiler. Ruhunu serbest bırakabileceğin dans türün break dance!

Sonuç: Halay!

Sonuç: Halay!

Sen içimizden birisin! Bu toprakların insanısın o kesin! Halay kadar da şen şakrak bir insansın; ama zaten hayatı da o kadar ciddiye almaya kalksak, bu dünya yaşanmaz bir yer olurdu öyle değil mi? Kalabalık olsun, insanlar gülsün, eğlensin, mutlu olsunlar istiyorsun. Halay kadar birleştirici, bütünleştirici bir yapın var. Sessiz sakin, sıkıcı bir ortam bile sen gelince şenleniyor, ee daha ne olsun!

Sonuç: Modern Dans!

Sonuç: Modern Dans!

Sen rahat bir insansın. Gereksiz şeylere takılıp kendini hiç üzmüyorsun. İyi de yapıyorsun. Genel olarak takındığın bu 'Hallederiz' kafası sayesinde, sakince devam ediyorsun hayatına. Zaten her şey bir şekilde halloluyor. Kurallar senin için değil bu hayatta; çünkü yeterince iyi değiller. Sen daha iyisini yapabileceğini her zaman biliyorsun ve bunu yapabilecek gücü de içinde hissediyorsun. Modern Dans senin dansın; çünkü sen ehlileştirilemeyen özgür bir ruh ve güçlü bir karaktersin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
901
384
269
193
73
65
63
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?