Görüş Bildir
Haberler
Hangi Dallas Karakterisin?

etiket Hangi Dallas Karakterisin?

Aşk, para, iktidar, güç... Hepsini bulabileceğiniz tek bir dizi var; tabii ki Dallas! 

Peki bakalım entrikanın hiç bitmediği bu dizide sen hangi karaktersin, testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce bu soruyu cevaplamalısın: Cinsiyetin?

2. Peki sana göre intikam;

3. Komşunun bahçesinde petrol olduğunu keşfediyorsun. Ne yaparsın?

4. Kendi ailen hakkında ne düşünüyorsun?

5. Bir sevgilide aradığın en önemli özellik;

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir işi halletmeye çalışıyorsun; ama çok fazla engel var. Nasıl çözersin?

7. Herkesin bir sırrı vardır. Peki ya sen sırlar hakkında ne düşünüyorsun?

8. Peki ya sana göre bu hayatta en önemli şey nedir?

9. Öyle bir şey yaptın ki sonunda pişman oldun. Pişmanlıkla nasıl başa çıkarsın?

10. Diyelim ki sevdiğin kişinin seni aldattığını öğrendin. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Son soru: J.R'ı kim vurdu?

Sen J.R Ewing'sin!

Sen J.R Ewing'sin!

Sen var ya sen; iflah olmazsın! Sen manipülasyonların efendisi, arlanmaz bir entrika ustası ve tam bir ego canavarısın. Ama işin tuhaf yanı, bütün bu yaptıklarını öyle bir yapıyorsun ki dışarıdan bakınca çok eğlenceliymiş gibi görünüyor. Seninle birlikte olmak, kazanan taraf olmak demek. Kaybetmekten nefret bile etmiyorsun; çünkü böyle bir durum söz konusu bile değil. Zafer senin göbek adın. Ele geçirmek istediğin her şeyi ya da herkesi türlü yollarla kendine çekmeyi biliyorsun. Asla vazgeçmezsin; çünkü sana göre her şeyin ve herkesin bir değeri değil, bir ederi vardır. Para, güç, iktidar, kadın; bunların hepsi var sende.  Ama tüm o heybetine rağmen, ailen söz konusu olduğunda ise onları korumak için her şeyi - ciddi anlamda her şeyi - yapabilirsin. Tabii eğer insanlar seni öldürmeye çalışmaktan vazgeçerlerse...

Sen Sue Ellen'sın!

Sen Sue Ellen'sın!

Sen doğuştan yeteneklisin. El attığın her işin altından başarıyla kalkabilirsin. Sadece bu da değil; güzelsin, iyi niyetlisin, hoşgörülüsün. Sen her şeyin 'en'isin aslında. Ya da bu sadece dışarıdan görünen yüzün mü? Sen de Sue Ellen gibi dışarıdan bakan herkesin muhteşem bir hayatın olduğunu ve senin de mükemmel olduğunu düşünmesini istiyorsun. Ama maalesef işin iç yüzü böyle değil ve işler her zaman böyle yürümüyor. Tüm sıkıntılarını içine atıyorsun, sana yapılan kötülükleri bile sineye çekiyorsun. İşte bu nedenle de hep üzülen sen oluyorsun. Bütün dünya seni sevsin diye uğraşıyorsun, ama en başta sen kendini sevmiyorsun. Bu durum senin hayatında daha büyük sıkıntılara yol açabilir. Sırf iyi gözükmek için tüm kötülükleri kabul etmek zorunda değilsin. Gerektiğinde kendin için mücadele etmelisin.

Sen Pam Ewing'sin!

Sen Pam Ewing'sin!

Her daim kibarlığın, nezaketin ve iyi niyetinle öne çıkan bir karaktere sahipsin. Etrafında dönen entrikalar seni hiç mi hiç ilgilendirmiyor, bu tarz olaylardan her zaman kendini soyutlamayı başarıyorsun. Ancak, naif ve kırılgan bir yapıya sahipsin. Çoğu zaman da herkesi kendin gibi zannediyorsun. Bu da etrafındaki insanların seni kolayca yönlendirmelerine hatta kullanmalarına olanak tanıyabilir. Dikkatli olmalısın; çünkü JR ve Sue Ellen gibiler sadece Dallas'ta değil, gerçek hayatta da var olan karakterler. Kibarlığına ve iyiliğine diyecek lafımız yok; ama yeri geldiği zaman güçlü durmayı da öğrenmelisin.

Sen Bobby Ewing'sin!

Sen Bobby Ewing'sin!

Dallas'ta kalan bir avuç iyi insandan birisin; aynı Bobby gibi. Bu hayatta senin için en önemli şey dürüstlük. Kazandığın her şeyi de dürüstlüğün sayesinde kazandın. Dalavere ile türlü oyunlarla elde edilen hiçbir şeyde gözün yok. Çünkü sen oyunu kurallarına göre oynuyorsun. Olsun varsın diğerleri daha çok kazansın. Bu senin için önemli değil. Sen onların entrika dünyasında değil, kendi adil dünyanda daha mutlusun. Her konuda doğrunun ve yanlışın ne olduğunu çok iyi biliyorsun. Hatta şöyle bir bakınca resmen mükemmelsin. O kadar ki, bazen bu mükemmelliğin etrafındakileri hasta ediyor.

Sen Lucy Ann'sin!

Sen Lucy Ann'sin!

Sen küçükken de böyle yaramaz mıydın? Öyleysen bile her yaptığın güzelliğin ve şirinliğin sayesinde yanına kalırdı kesin. Ne de olsa 'kendi başının dikine gitmek' fikrini sen geliştirdin desek hiç de yanılmış olmayız. Çünkü sen hep kendi bildiğini okuyorsun. Bu hayatta da bir şeyler elde etmek istediğin zaman tüm imkanları hatta insanları kullanıyorsun. Bunda çok da yanlış bir şey yok; sonuçta hiç birimiz iyilik meleği değiliz ama, öyle değil mi? Aşk hayatına gelince, Lucy kadar olmasa bile senin de bayağı bir çaba sarf ettiğini söyleyebiliriz. Küçükken yaramazlığa çalışan kafan sonraları entrika için çalışmasaydı böyle olmazdı. Ama unutma Lucy bile değişti, belki işler senin için de tersine döner.

Sen Jock Ewing'sin!

Sen Jock Ewing'sin!

Sen zor bir insansın; ama adilsin. Bir işi bağlamak için tek ihtiyacın olan şey el sıkışmak. Çünkü geri kalan her şeye sahipsin. Bu nedenle de şimdiye kadar hep başarılı oldun ve yaptığın her şeyde insanların takdirini kazandın. İyi bir analiz yeteneğine sahipsin. Özellikle de insan tanıma konusunda başarılısın. Karşındaki kişi seni kadar zorlarsa zorlasın, asla kendinden ödün vermiyor ve dik duruşunu korumayı başarıyorsun. Bu sertliğinin yanı sıra fazla belli etmemeye çalışsan da kocaman bir kalbin var. Sevdin mi tam seviyorsun; ama aşkı hep ikinci plana atıyorsun. Evet bazen bu doğru bir davranış olabilir; ama biraz da kendi mutluluğuna özen göstermen fena fikir değil sanki.

Turkcell TV+ ile zamanda yolculuk edin, hayatı yayın akışının dışında yaşayın!

Turkcell TV+ ile zamanda yolculuk edin, hayatı yayın akışının dışında yaşayın!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
347
195
104
98
55
47
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zeynep Topcu

aaa bana Sue Ellen dedi :))

Ryuga Hideki

Sen Lucy Ann'sin! Sen küçükken de böyle yaramaz mıydın? Öyleysen bile her yaptığın güzelliğin ve şirinliğin sayesinde yanına kalırdı kesin. Ne de olsa "kend... Devamını Gör

mehmet

entrika... ne iş? :))

mehmet

Sen Jock Ewing'sin! Sen zor bir insansın; ama adilsin. Bir işi bağlamak için tek ihtiyacın olan şey el sıkışmak. Çünkü geri kalan her şeye sahipsin. Bu nede... Devamını Gör