Görüş Bildir
Haberler
Hangi Christopher Nolan Filmisin?

etiket Hangi Christopher Nolan Filmisin?

Osman Avcı
28.11.2014 - 14:00 Son Güncelleme: 28.11.2014 - 16:42

Hemen hemen tüm filmleri IMDb Top 250'nin üst sıralarında bulunan Nolan, Hollywood'un daha şimdiden yaşayan efsanesi olma yolunda. Peki seni, bu efsane yönetmenin, efsane filmlerinden hangisi anlatıyor. Inception mı, The Prestige mı, The Dark Knight mı, yoksa başka bir film mi? Cevabı testte!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bir filmden ne beklediğini öğrenelim!

2. Nolan'ın erkek oyuncularından birini seç!

3. Peki hangi kadın oyuncu?

4. Michael Caine'sız Nolan olacağını düşünüyorsan yanılıyorsun :) Bir de Michael Caine seç!

5. Nolan filmlerini izledikten sonra hangi tepkiyi veriyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nolan kadar iyi bir yönetmen seç!

7. Peki ya, hangi bilim insanı?

8. Sana göre hangisi daha ilginç, daha sırlarla doludur?

9. Son olarak, Nolan'ın olmayan bir film seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Interstellar" çıktı!

"Interstellar" çıktı!

Seni anlatan Nolan filmi Interstellar. Sen oldum olası bilinmeyene ilgi duydun. Gizemli ve daha çözülmemiş şeyler senin manyetik alanına giriyor. Bu, tipik bir bilim insanı hamurudur. Şüphecisin, analitiksin ve pek tabii ki uzay deyince gözlerin parlıyor. Bu dünya sana göre çok sıkıcı; uzaydaki yıldızların sayısının dünyanın tüm plajlarındaki kumlardan sayısından çok  olduğunu düşününce, dünyanın sana dar gelmesini anlayabiliyoruz. Ayrıca cesursun, sevdiklerin için ışık girmeyen karadeliğe bile girebilirsin. Işık hızı her daim seninle olsun, ey beşinci boyutun insanı :)

"Inception" çıktı!

Seni anlatan Nolan filmi, Inception. Sen iç içe geçmiş, karmakarışık, kompleks ve girift birisin. Kafan zehir gibidir, plancısın, pratik çözümlerin insanısın ayrıca da. Ancak tek bir kötü özelliğin var, geçmişe takılıp kalmışsın. Yaşanmışlıkların bugününü ve yarınını etkilemekte. Daha da kötüsü, bundan kopmak da istemiyorsun; çünkü geçmiş sana daha çekici geliyor. Bu yüzden senin için gerçek dünyadan bir hayli uzaksın diyebiliriz ve bu güzelliği rüyada, rüyalarda, rüya içinde rüyalarda... Eee uyumuşsun sen, neyse iyi uykular... :)

"The Dark Knight" çıktı!

"The Dark Knight" çıktı!

Seni anlatan Nolan filmi, The Dark Knight. Sen öncelikle dışarıdan bakıldığında çocuksu gibi duran birisin, ancak o iş öyle değil! Senin kadar gerçekçisi var mı acaba? İnsanın onulmaz bir yara olduğuna inanıyorsun; sana göre onların hamuru ikiyüzlülük, kalleşlik ve bencillikle yoğurulmuştur. Sen bunları çok iyi biliyorsun ama anlatmıyorsun; çünkü biliyorsun ki insanların ekseriyeti şımarıktır, hep egosunun okşanmasını ister! Sense iyilikle kötülüğün tam ortasındasın, iyiliğin şövalyeliğinden, kötülüğün karalığından ileri gelmekte!

"The Prestige" çıktı!

"The Prestige" çıktı!

Seni anlatan Nolan filmi, The Prestige. Sen oldum olası ilginç bir karakterdin ve böyle olmayı sen istemedin, kaderinde ilginç biri olmak varmış, neylersin. Bulmaca gibisin bu yüzden ve sevdiklerinin beyninin içindekileri okuyabilmek gibi mülteci istekleri oluyor ara sıra biliyorsun. Hırslısın ayrıca, kazanmak için her yol mübahtır senin için. Sana kızanlaraysa tek bir şey diyorsun: 'Oyuncudan değil; oyundan şikayet et!', bay/bayan Pandora'nın Kutusu :)

"Memento" çıktı!

"Memento" çıktı!

Seni anlatan Nolan filmi: Memento! Sen cidden kafası karışık birisin. Seni çözmek, Quantum fiziğini anlamakla eş! Hafızanın çok iyi olmadığını da söylemek gerek, hatta çok kötü: Unutmak sen de ata sporu bir nevi. Her seferinde kendine 'unutmayacağım' diye yemin de etsen, bir şekilde sana yapılan hainlikleri unutup gidiyorsun. Hem de bu hainliği yapan en yakınındaki kişi olması :( Neyse Allah'tan 'akıl defteri'n var!

"Batman Begins" çıktı!

"Batman Begins" çıktı!

Seni anlatan Nolan filmi: Batman Begins! Sen korkuları olan birisin, ki korkusuz insan yoktur, aksini iddia eden korkağın önde gidenidir. Ama dediğimiz gibi sen bu korkuları kabul edebilecek erdemdesin ve o korkuları yenmek için de elinden geleni yapıyorsun. Çalışkansın, azimlisin ve kulağı geçen boynuzun destanını yazdın Gotham'ın dağlarına. Son olarak, hayat bir şekilde bizi sınar; senin sınavınsa sevdiklerinin başına bir şey gelmesi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
19
7
3
1
1
1