Görüş Bildir
Haberler
Hangi Burç Hangi İç Çamaşırı Tercih Etmeli ?

Hangi Burç Hangi İç Çamaşırı Tercih Etmeli ?

Renkli Kelebek
25.02.2014 - 14:10 Son Güncelleme: 25.02.2014 - 16:45

Hangi Burç Hangi İç Çamaşırı Tercih Etmeli ?

Seçimlerimiz önemlidir. Burçlarımız ise karakterlerimizi önümüze serebilmektedir. Kendinize veya arkadaşınıza bir iç giyim alacaksanız ve acaba ne alsam rengi ne olsa gibi bir düşünceniz varsa o zaman burçlardan yardım alabilirsiniz. 

Burçlar karakterimizi etkiledikleri gibi seçimlerimizi de oldukça etkiliyor. Peki, burçlar seks yaşamında, çamaşır tercihlerini nasıl yapıyor merak ediyor musunuz? İşte burçlara göre çamaşır seçimi…

KOÇ

İdeal renkleri; alev kırmızısı, parlak kırmızılardır. Koç burcu insanı, ateşli, canlı, renkli, hareketli ve enerjiktir. İlgi odağı olmaya alıştığından kendisine özen gösterir. Genellikle parlak ve canlı renklerdeki iç çamaşırlarını tercih eder, böylece enerjisini yansıtır.

Her şeyin kusursuz olmasını ister. Giyim, kuşam, makyaj malzemelerine yani kendilerini daha da güzelleştirecek şeylere para harcamayı sever. Alışverişe çok düşkündür.

BOĞA

İdeal renkleri; açık pembe, pastel mavi, liladır. Bir keyif burcu olan boğa, yemeye, içmeye, gezmeye para harcar, güzel olan her şeye sahip olmak ister. Zor beğendiği için beğendiği ürüne yüklü bir para ödeyebilir.

Evliliği hayal eden ve çeyiz sandığı hazırlayan boğa için iç çamaşırı alışverişi çok önemlidir. Giyiminde konfor onun için birinci sıradadır. Alışverişte kalitesine inandığı markaları tercih eder.

İKİZLER

İdeal renkleri; açık ve orta tonda maviler ve pembeler olduğu için iç çamaşırlarını da bu yönde seçer. İkizlerin kendine has bir çekiciliği vardır. Beğenilme arzusu ilişkilerinde ön plandadır.

Hareketli yapısı, giyim tarzını etkiler. Spor ve rahat seçimler tercih etse de çift karakterli özelliği onu giyim konusunda da değişken yapar.

YENGEÇ

İdeal renkleri; beyaz, gümüş, uçuk gridir. Nazik, sakin, çekingendir, gösterişi sevmez. Duygusal ve romantiktir, sade giyinir. Açık ve pastel renkli romantik iç çamaşırları onunla uyum sağlar.

ASLAN

İdeal renkleri; lame ve doredir. Burçların en ateşlisi aslan en iyi iç çamaşırı müşterisidir. Lükse ve zevkine son derece düşkündür, giyim kuşamında da cesur seçimler yapar. Taşlarla süslü dikkat çekici ürünler onların en beğendikleridir. Aslan için 'iç giyimi, dış giyime taşımak' çekici bir fikirdir. Ceket içine giyilecek büstiyer veya dantel bir sütyen onu çok mutlu eder.

BAŞAK

İdeal renkleri; krem, uçuk sarı. Her şeyin en iyisini ister. Bu nedenle çok zor beğenir. Alışverişte bile planlıdır. Çarşıya çıkıp rastgele bir şey satın almaz. Zevkli olan başak, renk uyumu konusunda ise eşsizdir.

Sade kıyafetlerden hoşlanan başak için iç çamaşırı alışverişlerinde hijyen konusu önemlidir. Nefes alabilen, vücudu rahatsız etmeyen kumaşlar tercih edecektir.

TERAZİ

İdeal renkleri; pembenin tonları, yavruağzı, pastel tonlar. Göze hitap eden her şeye düşkündür. Estetik merakı gelişmiştir. Pahalı kumaşlar ve kaliteli aksesuarlar tercih eder. Alışverişte kararsızdır.

Terazi, kıyafetleriyle uyum sağlayacak iç çamaşırları giymeyi sever. Ev kıyafeti olarak saten pijamalar, gecelik takımlar ve bunlara uyum sağlayan çamaşır takımlar, onlar için ideal seçimler olacaktır.

AKREP

İdeal renkleri; acı kahve, kırmızı, bordo ve siyah. Bir mekana girdiğinde bakışları üzerine çeviren bir cazibeye sahiptir. Kolay kolay kimsenin almaya cesaret edemeyeceği koleksiyon parçaları onların ilk seçtikleri arasındadır.

Yaşamın her alanında tutkulu olan akrep, bu cesaretini iç giyimine de yansıtır. Lüks ve gösterişi seven akrep için korseler, jartiyerli külotlar, seksi kombinezonlar uygun seçimlerdir.

YAY

İdeal renkleri; turkuaz, mor ve koyu mavi. Doğasındaki özgürlük arzusu, maceraya ve denenmemişi denemeye yönlendirir. Doğaya olan düşkünlükleri nedeniyle kumaşlarda çiçek desenlerini sever.

Çiçek desenli, doğayı ve doğallığı anımsatan iç çamaşırları onun seçimi olacaktır. Fantezileri zengin olan yay, iyi bir iç giyim müşterisidir.

OĞLAK

İdeal renkleri; nefti ve kahve. Minyon hatlara sahip olan oğlak burcunun doğal bir zarafeti vardır. Giydiğini iyi taşır. Şık ama rahat kıyafetleri tercih eder. Alışkanlıklarına bağlıdır. Gösterişten hoşlanmaz. İç çamaşırlarında da düz renk ve sade modellerden hoşlanır. Giyiminde daima kaliteyi tercih eder.

KOVA

İdeal renkleri, karışık renklerdir. Hayli güzel ve çekicidir. Çok akıllı olan kovanın farklı bir ışığı vardır. Kıyafet seçiminde çılgınlık yapabilir. Değişikliklere açık olduğu için özgün ve orijinal parçalardan hoşlanır. Özel tasarım ürünler, el yapımı aksesuar ve işlemelerle süslü parçalar, kova için kıyafet ve iç çamaşırı seçimlerinde tercih sebebidir.

BALIK

İdeal renkleri; deniz mavisi, bebe mavisi ve orta yeşil tonlarıdır. Cömertliği, hassaslığı ve şefkati ile tanınır. Düşler burcunun insanıdır, iç dünyası çok renklidir. Alacalı ve güzel şeylere zaafı vardır. Onun için önemli olan şıklık değil süstür.

Renkli, ışıltılı, pırıltılı şeyler ona zevk verir. Değerli taşlara, mücevherlere düşkündür. Doğaya düşkünlüğünden dolayı çiçek desenli iç çamaşırlarından hoşlanır. Saten, kadife, ipek ve kürk gibi kumaşlarla kendini mutlu hisseder.

Twitter üzerinden bizleri Moda Dünyası (merkezmoda) on Twitter adresinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: http://icgiyim.com.tr/
İçeriğin Devamı Aşağıda

iç giyim

iç giyim

iç giyim

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İpek sena

baya doğruymuş bunlar :D

Bad Girl

Ayn