Görüş Bildir
Haberler
Hangi Bilimkurgu Karakterisin?

etiket Hangi Bilimkurgu Karakterisin?

Hangi bilimkurgu karakterisin diye merak etmene gerek kalmadı. Testin sonunda biz size söylüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuz belli, cinsiyetin ne?

2. 2504 yılındayız. Kendine ait küçük bir gemin var. Ne yaparsın?

3. Geminizdeki mürettebatınıza karşı nasıl bir komutan olurdunuz?

4. Nasıl bir uzay gemisi istersin?

5. Olsa da kullansak dediğin teknolojik gelişme hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Elinde olsa uzayı hangi renge boyardın?

7. Geleceğin dünyasında ne iş yapmak isterdin?

8. Son olarak ıssız bir gezegene düşsen ne hissederdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kara Thrace Starbuck!

Kara Thrace Starbuck!

Eğer geleceğin dünyasında yaşasaydın kesinlikle bir savaş pilotu olurdun. Bu da yetmezmiş gibi tam bir deli olurdun. Psikopat bir yanın var ve bu senin otoriteyi devamlı delmene ve kuralları ezip geçmene sebep oluyor. Fakat o kadar yeteneklisin ki bir şekilde hep af ediliyorsun. Gemine binip ölmenin kesin olacağı bir göreve gitmek, arkadaşların için hayatını tehlikeye atmak, doğru bildiğin şey uğruna herkesi karşına almak hep sana göre. Ayrıca o kıyafet başka hiç kimsede bu kadar havalı duramaz.

Dana Scully!

Dana Scully!

Sen şartlar ne olursa olsun her zaman mantıktan yanasın. Hiç bir zaman kontrolsüz hareket etmezsin. Sana göre gerçeğe giden yol akıldan geçiyor. Her şeyin bilimsel bir açıklaması olmalı. Diğer yandan gerçek bir yol arkadaşısın. Sana sahip olan insanlar çok şanslı. Kimseyi yarı yolda bırakmazsın. Bilimin ve gerçeğin peşinden giderken başınıza ne gelirse gelsin en mantıksız durumlarda bile önce sevdiklerinin hayatını garantiye alırsın. Dışarıya çok belli etmesen de içinde olduğun serüveni çok seviyorsun. Hakikatin sen olmadan ortaya çıkması imkansız.

Ellen Ripley!

Ellen Ripley!

Eğer bu engin uzayda en korkunç yaratıklara karşı tek başına hayatta kalacak biri varsa o kesinlikle sensindir. Doğuştan savaşçı ve mücadelecisin. Şartlar ne olursa asla vazgeçmezsin. Korkunç bir yaşama iç güdün var. Hislerin çok kuvvetli ve her zaman en doğru hareketi sergiliyorsun. Bir yanınla da tam bir yalnız kovboysun. Yalnızlıkla baş edemeseydin herhalde uzayda da hayatta kalamazdın. Bir yanında çok gizemli, insanlar sana ne kadar yakınlaşırsa yakınlaşsın asla seni tam olarak tanıyamaz. Belki de bu hayatta kalma becerin, içinde olan o karanlık tarafla ilgilidir.

Wall-E!

Wall-E!

Şapşallığın haddinden fazla iyiliğin ve iç güzelliğinin vücut bulmuş halisin. Kendini başkalarının hayatını kurtarmaya adamış gerçek bir kahramansın. Tüm gücünü içindeki sonsuz sevgiden alıyorsun. Bu sevgiyle yeniden dünyalar yaratabilirsin. Hassaslığına rağmen insanlığa ve geleceğe olan inancın mücadele etmeni sağlıyor. Çok tatlısın be! Ne bu insanlar ne uzay ne de başka bir şey senin kadar güzel bir şeyi hak ediyor. Sen benzersizsin! Bütün evrene verilmiş bir hediyesin.

Fox Mulder!

Fox Mulder!

Söylememize gerek var mı bilmiyoruz. Fakat sen tam bir delisin. Bütün hayatını öğrenmeye adamışsın. Hiçbir tehlike senin gerçeğe olan yolculuğunun önünde duramaz. Bütün gücünü o saplantılı merakından alıyorsun. Bir yanınla çok kontrolsüzsün çünkü gerçeğe giden yolda sevdiklerini tehlikeye attığının pek farkında değilsin. Yine de o kadar farklı ve mücadeleci bir kişiliğin var ki insanlar sana çok güveniyor ve desteklemeye devam ediyor. Çünkü biliyorlar ki gerçeği bulmak ve gerçeği kabullenmek sadece senin gibi delilerin altından kalkabileceği bir yük.

Mr Spock!

Mr Spock!

Tüm uzayın ve geleceğin en mantıklı insanı hatta uzaylısı sen olmalısın. Analitik düşünmenin ağası sensin. Şartlar ne olursa olsun hep en mantıklısına karar veriyorsunuz. Bu yüzden çevrendekiler tarafından biraz duygusuz olarak görülüyorsunuz ama derinlerde bir yerlerde senin de duygularınız var. Seni bu hayatta mutlu edecek bir şey varsa o da gezegenlerdeki hayatları araştırmak için bir yolculuğa çıkmaktır. Böyle bir yolculuğun en kriz anlarında her şeyi halledecek olan kişi kesinlikle senin gibi biri olmalı. Sen doğuştan bilim adamısın.

Terminator

Terminator

İşte önüne geleni, yoluna çıkanı ezip geçen sen! Gerçek bir savaşçı ve görev adamısın. Yoluna çıkan  her şeyi ezip geçersin. Bu uğurda gerekirse zamanda yolculuk yapar gerekirse asit kuyularında yanarsın yeter ki görevinin başında ol. Sana göre vazgeçmek diye bir şey yok. duygusuz sayılırsın ama içinde bazen insanı şaşırtan duygu kıvılcımları çıkabiliyor. Çok az seversin ve sevdiğin uğruna yine kendini feda etmekten çekinmezsin. Korkutucusun. Yoluna çıkanların Allah yardımcısı olsun. Senin çelikten bileklerin var!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
525
209
147
66
27
14
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
monapizza

Kara Thrace Starbuck! Eğer geleceğin dünyasında yaşasaydın kesinlikle bir savaş pilotu olurdun. Bu da yetmezmiş gibi tam bir deli olurdun. Psikopat bir yanın... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Fifth elementteki Zorg yok ya *-* banane onu istiyorum :)