Görüş Bildir
Haberler
Hangi Animasyon Karakteriyle Kanka Olurdun?

Hangi Animasyon Karakteriyle Kanka Olurdun?

EC was here.
01.09.2014 - 23:42 Son Güncelleme: 13.09.2014 - 17:57

1. Hangi giysi senin tarzına daha yakın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Hangi özelliğin diğerlerinden daha ön planda?

3. Kendini olduğundan kaç yaş küçük ya da büyük hissediyorsun?

4. Hangisini sürdüğünde kendini daha özgür hissedersin?

5. Sevgilin senden ayrılmak istediğini söyledi. Aklından geçen ilk cümle ne olur?

6. Hangi süper kahramanın gücüne sahip olmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Hangi küçük mutluluk sana daha çok huzur verir?

8. Son soru: Şimdi nerede olmak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Rapunzel" çıktı!

"Rapunzel" çıktı!

'Karmakarışık' filminde Rapunzel'in en iyi arkadaşı olabilirdin. Onun gibi yetenekli, onun gibi maceraperest bir ruha sahipsin. Fırsatın olduğunda yapamayacağın hiçbir şey yoktur. Hayatında karşına engeller çıksa bile onları kolay olmasa da aşmayı başarabileceğini gösterebilecek cesarete sahipsin. Seni sevmeyenler senden korksalar iyi olur!

"Po" çıktı!

"Po" çıktı!

'Kung Fu Panda' filminde Po'nun en iyi arkadaşı olabilirdin. Po ile iyi anlaşabileceğine göre sen de onun gibi keyfine düşkünsün. Etrafındakiler bazen sana 'fazla rahatsın' deseler de sen zamanı geldiğinde sorumluluklarını kusursuz şekilde yerine getirebileceğini her defasında gösterebilirsin. Aynen devam et!

"Anna" çıktı!

"Anna" çıktı!

'Karlar Ülkesi' filminde Anna'nın en iyi arkadaşı olabilirdin. Arkadaş canlısı ve iyi niyetli olduğun gün gibi ortada. Çevren tarafından çok seviliyorsun. Sevdiklerin için yapamayacağın şey yoktur. Asla pes etmeyen bir kişiliğe sahipsin. Arkadaşların senin gibi bir arkadaşa sahip oldukları için şükretmeliler, çünkü sen olmazsan fazlasıyla eksikler!

"Wall-E" çıktı!

"Wall-E" çıktı!

'WALL-E' filminde WALL-E'nin en iyi arkadaşı olabilirdin. Sen de onun gibi ilk aşklara inanırsın. Sevdin mi tam seversin ve kolay kolay sevdiğinin peşini bırakmazsın. Hayatın her alanında böylesin, bir hedefin varsa onu gerçekleştirmek için gerekli adımları ne pahasına olursa olsun atarsın. Bir gün istediklerine sahip olacağını sen de çok iyi biliyorsun. Vazgeçmemeye devam!

"Ölü Gelin" çıktı!

"Ölü Gelin" çıktı!

'Ölü Gelin' filminde Ölü Gelin'in en iyi arkadaşı olabilirdin. Ah o bağlanmaların yok mu, ne çektiysen onlar yüzünden çektin. Fazlasıyla duygusalsın, fazlasıyla farklısın. Dünya senin için herkesin gördüğünden daha farklı bir yer. Bazen başkaları seni farklı görse de sen her zaman doğru yolda olduğunu bilirsin. Öyle de kal, başkaları seni yeterince anlamasa da sen kendini anlıyorsun ya o yeter!

"Sid" çıktı!

"Sid" çıktı!

'Buz Devri' filminde Sid'in en iyi arkadaşı olabilirdin. Sid gibi geveze değilsin fakat Sid seni o kadar çok severdi ki bir an olsun yanından ayrılmak istemezdi. Günlük hayatta da durum senin için böyle. Seni seven en iyi arkadaşın hep senin yanında olmak ister. Sıkıcı ortamlarda ortamı canlandıran kişi çoğu zaman sen olursun. Hayat sana güzel!

"Agnes" çıktı!

"Agnes" çıktı!

'Çılgın Hırsız' filminde Agnes'in en iyi arkadaşı olabilirdin. Küçüklüğünde evinize gelen misafirler sürekli 'sen bizim çocuğumuz ol' derken şimdi büyümene rağmen hala içlerinden 'keşke bizim çocuğumuz olsaydı' dediklerini biliyorsun. Her ailenin hayallerindeki çocuk sensin, kendinle gurur duymanda hiçbir sakınca yok. Sen kendini bozma yeter ki!

"Eşek" çıktı!

"Eşek" çıktı!

'Shrek' filminde Eşek'in en iyi arkadaşı olabilirdin. Çocukluğundan beri her zaman meraklı biriydin. Büyüklerine her fırsatta bir şeyler hakkında sorular sormayı sevdin. Öyle ki bazen bıktırdığın oldu ama her zaman evin en sevileni sen oldun. Emin ol yokluğunda o ortam seni fazlasıyla arıyor. Sensiz hiçbir şeyin tadı yok. Hep böyle devam!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
336
188
165
60
46
35
35