Görüş Bildir
Haberler
Halkalı Gümrük Sahasında Yangın

Halkalı Gümrük Sahasında Yangın

Ulaş
21.10.2014 - 01:18 Son Güncelleme: 21.10.2014 - 08:34
İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Küçükçekmece'deki Halkalı Gümrük Müdürlüğü sahasındaki 5 katlı bir antrepoda çıkan yangın, 2 saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangında antrepo kullanılamaz hale geldi.

Halkalı Gümrük Müdürlüğü sahasındaki tekstil ve kozmetik malzemelerin olduğu 5 katlı bir antrepoda, henüz belirlenemeyen bir nedenle gece saatlerinde yangın çıktı.

Olay yerine Bahçelievler, Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece, Beyoğlu, Fatih ve Bakırköy'den itfaiye ekipleri ile polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

120 kişilik itfaiye ekibinin 48 araçla müdahale ettiği yangında, zaman zaman patlamalar meydana geldi. Yangın sırasında suyu biten itfaiye ekipleri, gümrük sahasının yanındaki Küçükçekmece Gölü'nden su temin etti. Ekiplerin yangın kuleleri ve köpük de kullandığı yangın, yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınabildi.

Gümrük sahasına gelerek incelemelerde bulunan İstanbul Valisi Vasip Şahin, yangını depoda çalışan işçilerin fark ettiğini, söndürmeye çalıştıklarını ancak başaramayınca itfaiye haber verdiklerini söyledi. Binanın tamamen yandığını belirten Şahin, olayda ölen ya da yaralanan kimse olmadığını ifade etti.

Enkaza dönen antrepoda, itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sürüyor.

Kaynak: AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0