Görüş Bildir
Haberler
'Hakan Yavaş!' Diyen Bütün Tavşanlar Buraya: Cinsel İlişki Sırasında Hangi Pozisyonda Kaç Kalori Yakarız?

'Hakan Yavaş!' Diyen Bütün Tavşanlar Buraya: Cinsel İlişki Sırasında Hangi Pozisyonda Kaç Kalori Yakarız?

Seks sırasında yaktığınız kalori miktarı belli birkaç faktöre bağlı. Seçilen seks pozisyonu, seksin ne kadar sürdüğü ve sizin seks esnasında ne kadar aktif olduğunuz. Ayrıca erkekler (ortalama 100 ile) kadınlara (ortalama 69) göre seks esnasında daha fazla kalori yakıyor. Peki kalori yakmak için en iyi seks pozisyonları hangileri, gelin birlikte bakalım.

Kaynak: The Sun

1. The Squat

1. The Squat

Bu pozisyon kadınlar için biçilmiş kaftan. Kadınlar 188 kalori yakarken daha hızlı bir şekilde yaptıklarında 224 kaloriye kadar yakabiliyorlar. Erkek ise 48 ile 50 arasında bir kalori yakıyor.

2. The Butter Churner

2. The Butter Churner

Uçmaya hazır olun! Evet çok zor bir pozisyon olan 'tereyağ karıştırıcıyı' becerebilirseniz kadınlar sadece yarım saatte 179 kalori kaybederken erkekler 211 kalori yakıyor.

3. The Kneeling Wheelbarrow

Başka bir zor pozisyon ama yapmamak için hiçbir sebep yok. Kadınlar bu pozisyon genelde 149 kalori harcarken erkekler 167 kaloriye kadar yakabiliyorlar.

4. Standing

4. Standing

Geldik erkekler için en iyi pozisyona. Bu işi ayakta yaptığınızda erkekler yaklaşık 198 kalori yakarken kadınlar 145 kalori kaybediyorlar.

5. Lotus

Bu oldukça rahat pozisyon aynı zamanda size çok fazla kalori yaktıracak. Yani tam 'fiyat-performans' pozisyonu. Nilüfer pozisyonunda erkekler 148, kadınlar ise 139 kalori yakıyor.

6. Cowgirl ve Reverse Cowgirl

6. Cowgirl ve Reverse Cowgirl
6. Cowgirl ve Reverse Cowgirl

Kadınlar daha aktif oldukları bu pozisyonlarda 140 civarında kalori yakıyorlar. Erkekler ise sadece 'yattıklarından' 48 kalori kaybediyorlar.

7. 69

7. 69

Bu klasik pozisyonumuzda ise her iki tarafın oldukça fazla enerji harcaması gerekiyor. Buna rağmen verilen kalori biraz düşük gibi: erkekler 78, kadınlar 111.

8. Legs up

8. Legs up

Kadınlar bacaklarının yukarıda olduğu bu pozisyonda hem oldukça zevk alıyorlar hem de 'yattıkları yerden' 116 kalori yakıyorlar. Erkekler ise bu pozisyonda 127 kalori veriyor.

9. Spooning

9. Spooning

Şefkatli bir pozisyon olarak bilinen kaşıkta çok fazla hareket olmadığından harcanan kalori de düşüyor. Kadınlar 84, erkekler ise 101 kaloride kalıyor.

10. The Eagle

10. The Eagle

Kadınlar bu pozisyondan çok fazla zevk alsa da yaktıkları kalori bir hayli düşük: 69. Erkekler ise harcadıkları enerjinin karşılığını 145 kalori yakarak alıyorlar.

11. Doggy Style

Bir başka klasik pozisyonumuz olan köpek stiline gelirsek burada erkek biraz daha aktif ve bu yüzden kadınlara göre daha fazla kalori yakıyor: 182. Kadınlar ise 103 kalori kaybediyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
85
46
36
23
13
9
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kenan öz

lan onedo o kadarda değil lan, hareketli resim ne aq. oldu olacak koyun bir porno ordan bakalım.

Soran Adam

Dünyada ki neredeyse her insanın yaptığı bir şeyi resimler üzerinden görmek sizleri neden bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum. doğal şeyler bunlar kasmayın ... Devamını Gör

Conrad B. Hart

Pozisyonları ezbere biliyoruz artık kardeşim. İkna kısmını anlat sen.

BB7

Eksik bilgi: Öncesinde 150 kaloriyi de sevişmeye ikna etmek için harcıyorsun..