Görüş Bildir
Haberler
Haftanın Yantrası Şaman Susse Yantra

etiket Haftanın Yantrası Şaman Susse Yantra

SUSSE iletişimi, ifade gücünü, sözlü ve yazılı olarak güçlendiren şaman yantra’nın sembolleri ile kendinizi doğru ifade ederek iş ve özel yaşamınızda kabul görün.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haklarınıza sahip çıkmanız, tepkilerinizi yerinde ve doğru sözler ile vermenize yardımcıdır.

Haklarınıza sahip çıkmanız, tepkilerinizi yerinde ve doğru sözler ile vermenize yardımcıdır.

Sözlü saldırılara, haksız eleştirilere karşı mühürleyici enerjisi sizler ile olsun. Aldım kabul ettim. Evet, evet, evet.

NOT: Siz değerli okurlarımız ile paylaştığımız yantralarımızın tamamı tasarım olarak patent enstitüsü tarafından marka koruması altındadır kopyalanması her şekilde yasaktır.

Haftanın kristali ametist jeot

Haftanın kristali ametist jeot

Bu mor ametist jeot renk ve doku açısından çok zengindir. 

Ametist taşları sadece parlak ve güzel mor renk tonlarından dolayı değil aynı zamanda sundukları muazzam faydalardan dolayı da popülerdir. Zihin, beden, ruh ve ruh için iyileştirici özelliklere sahip olan ametist, kesinlikle en çok yönlü ve güçlü şifa taşlarından biridir. Kaygıyı şifalandırır. Ametist jeotunun belki de en bilinen faydası, zihni sakinleştirme ve kaygıyı hafifletme konusundaki çok yüksek gücüdür. Ametist kristalleri hem çevrenizde hem de kendi içinizde pozitifliği çeker ve negatif enerjiyi uzaklaştırır. Negatif enerji uzaklaştıkça depresyon, kaygı, korku ve stres duyguları da ortadan kalkacaktır.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun. 

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0