Görüş Bildir
Haberler
Güzelliği Müzikle Buluşturan Dünyanın En İyi 10 Kadın DJ'i

Güzelliği Müzikle Buluşturan Dünyanın En İyi 10 Kadın DJ'i

Hem güzelliği hem de yeteneğiyle adlarını dünya listelerine taşımış 10 kadın DJ'i sizin için sıralıyoruz.

Kaynak: http://www.ravejungle.com/2016/04/19/...

1. Nina Kraviz

1. Nina Kraviz

Rus DJ ve producer, techno tarzıyla Coachella, Time Warp, Decibel gibi ünlü festivallerin vazgeçilmezlerinden.

2. Deborah de Luca

2. Deborah de Luca

İtalyan DJ ve producer Luca, hard techno ve minimal sound'ların birleşimiyle diğer DJ'lerden sıyrılarak yarattığı markasıyla techno'nun kraliçesi konumunda.

3. Juicy M

3. Juicy M

Kulaklık kullanmadan dört CDJ player'la yaptığı mixleriyle Youtube'da 74 milyondan fazla görüntülenme alan Ukraynalı DJ ve producer Juicy M, en çok dinlenen kadın DJ'lerden.

4. NERVO

4. NERVO

'Top 100 DJs' listelerinden düşmeyen Avustralyalı ikili Miriam Nervo ve Olivia Nervo; Tomorrowland, TomorrowWorld, Electric Daisy Carnival, Ultra Music Festival, Creamfields ve Electric Zoo gibi milyonların izlediği festivallerin müdavimlerinden.

5. Krewella

5. Krewella

Electro house ve dubstep'i buluşturan, ve diğer birçok EDM türünden etkilenerek kendilerine özgün tarzlarıyla öne çıkan duo Krewella; Ultra Music Festival, Electric Daisy Carnival, Stereosonic, Sunburn gibi dünyaca ünlü festivallerde headliner olarak çalarak EDM listelerinde adını kazıdı.

6. Eva Shaw

6. Eva Shaw

DJ'lik kariyerine New York City'nin gece kulüplerinde başlayıp Hakkasan Las Vegas ve Ultra Miami'ye kadar uzanarak önce Amerika'yı sonra da gönüllerimizi fetheden Eva Shaw, Tiesto ve Calvin Harris gibi ünlü isimlerin de desteğini alarak büyümeye devam ediyor.

7. DJ Tigerlily

7. DJ Tigerlily

Üç yıl üst üste Avustralya'nın #1 kadın DJ'i seçilen Tigerlily, 2016 ortalarında yayınlayacağı EP'si için çalışmalarını sürdürmekte.

8. Ida Engberg

8. Ida Engberg

Kariyerine 18 yaşında başlayan İsveçli DJ, techno ve tech house denince akla ilk gelen isimlerden.

9. Kate Elsworth

9. Kate Elsworth

EDM DJ'i, vokalist ve söz yazarı olan yetenekli Kate, Dirty South ve Thomas Gold'la çıkardığı single 'Alive' ile Beatport Top 10 listelerinde haftalarca yerini korudu.

10. Mija

10. Mija

2014 yılında Skrillex ile sahne alarak adını duyuran Mija, farklı genre'ları bir araya getirdiği setleri ve akıllara kazınan yeşil saçıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
13
4
2
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Minel Arınel

Listenin 2. sırasında yer alan Deborah De Luca, 18 Mayıs Çarşamba gecesi İstanbul'da! Detaylı bilgi için: http://goo.gl/wwZE3k

Deborah De Luca 18 Mayıs'ta Kloster'da

Tunahan Dolunay

En iyi DJ https://bit.ly/2qTU6nr