Görüş Bildir
Haberler
Giydiğiniz Converse Kişiliğiniz Hakkında Ne Söylüyor?

etiket Giydiğiniz Converse Kişiliğiniz Hakkında Ne Söylüyor?

Nsycl
25.06.2016 - 20:46

Sevdiğin Converse rengi karakterin hakkında neler söylüyor görmek için hemen soruya!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Giymekten en çok keyif aldığın Converse hangisi?

Beyaz: Atletik ve Maceracı!

Risk almaktan hiçbir zaman geri durmayan bir tarafın var. Bu demek değil ki her zaman büyük riskler alacaksın, ama birinin ilk adımı atıp kendini öne çıkarması gerekiyorsa herkesin gözü sende oluyor diyebiliriz. Atletik olmanın katkılarını hayatının birçok bölgesinde görmektesin!

Kırmızı: Sosyal ve Özgür!

Bazen içinde küçük bir şüphe olsa da sen kesinlikle iyi bir iş bitiricisin. Özgüven sahibi ve netsin. Hayatının büyük bir kısmında sosyal ortamlarda, arkadaş grubunla geçirsen de kendinle baş başa kalmaktan da büyük bir keyif alıyorsun. Bu da sana hem sosyal açıdan hem de kişisel açıdan büyük bir artı sağlıyor.

Siyah: Düşünceli ve Problem Çözücü!

Diğerlerine nazaran daha yüksek olan empati yeteneğin, birçok sıkıntıda senin ve çevrenin büyük yardımcısı oluyor. Problemlere her zaman realist bakışın yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarının ilk durağı olmanı sağlıyor. Yalnız kaldığın zamanlara çok değer veriyorsun çünkü bu zamanlarda hayatının gözden geçirme fırsatı yakalıyorsun.

Pembe: Açık sözlü ve dost canlısı!

Her zaman çocuk kalacak bir kalbin ve bitmek bilmeyen bir enerjin var! Açık ve arkadaş canlısı olmaya değer veriyorsun çünkü neden vermeyesin? E tabi bazen bu iyimserlik başına işler açsa da hiçbir zaman bundan pişman olmuyorsun. Öyle ya da böyle sen pozitif olmaktan hiç vazgeçmeyeceksin.

Gri: Gururlu ve sadık!

Her zaman yüksek ahlaki değerleri olan, buna göre yaşayan ve çevrendeki insanları buna göre seçen bir insansın. Sende hiç bir zaman yamuk olmayacağı için insanların aklına 'sadık' kelimesinin karşılığı olarak geliyorsun. Çevrendekiler senin gibi dürüst bir yakını olduğu için kendilerini şanslı hissetmeli.

Açık Mavi: Cömert ve uyumlu!

Girdiğin her ortama uyum sağlıyor ve olduğun yerden keyif almayı biliyorsun. Sağlıklı ilişkiler istiyor ve flört edeceğin insanları buna göre seçiyorsun. Hayatında dramaya yer yok.

Yeşil: Şen şakrak ve fevri!

Hayat karşına ne çıkarırsa çıkarsın ilk tepkin her zaman gülmek oluyor! Kim olduğunun farkındasın ve kendini böyle kabul etmiş bir yapıdasın. Risk almaktan hiç bir zaman korkmuyor ve yeni maceralara her zaman açık oluyorsun. Yaşadığın her şey senin için tecrübe.

Lacivert: Ciddi ve mükemmeliyetçi

Bazılarına göre mükemmeliyetçilik yorucu ve stresli bir durum ama senin için değil çünkü sen bundan keyif alıyorsun. Mükemmeliyetçi olmak hayatta sana her zaman daha iyi kapıların açılmasına sebep olmakla kalmıyor kişisel tatmin konusunda da kendini ziyadesiyle mutlu ediyorsun. Arkadaş grubundaki ciddi adam olmak çevrendekilerin hoşlandığı bir olay.

Kahverengi: İradeli ve tutkulu!

Bir fikir ayrımında her zaman tutarlı ve güçlü savların oluyor. İşte tam bu sebepten bir tartışmada insanlar kendi taraflarında olmanı gönülden istiyor. Gözlerinde hırsın ışığı çaktığı an, senin için o iş tamam demektir.

Mor: Bilge ve doğuştan lider!

İnsanların genelde merak ettiği şey nasıl bu kadar bilge ve oturaklı bir insan olduğun. Artı bunları kanıtlamak için hiçbir şey yapmana gerek kalmıyor çünkü öyle bir olay oluyor ki herkesin kitlendiği an sen çok soğukkanlı bir şekilde çözüyorsun.

Desenli: Özgüven sahibi ve dikkat çekmeyi seven!

İnsanlar mizah seviyen bu kadar yüksekken bir de yeri geldiğinde bu kadar ciddi ve oturaklı  nasıl olduğunu anlayamıyor. Spot ışıklarının üstünde olmasını sevsen de bazen de gölgede kalmak istediğin oluyor. Kimse her zaman merkezde olmak istemez. Yorucu çünkü.

Diğer: Yaratıcı!

Ailenden veya arkadaşlarından birinin yardıma ihtiyacı olduğunda telefonun ucunda olmasını istedikleri ilk kişisin! Hiçbir zaman kollarını sıvayıp problemleri çözmekten korkmadın. Korkmayacaksın da!  Sen dünyaya güzel şeyler yaratmak ve güzellikleri paylaşmak için gelmişsin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
426
290
112
104
43
30
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın