Görüş Bildir
Haberler
Giorgio Armani 2014-2015 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

etiket Giorgio Armani 2014-2015 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

Pimood
25.02.2014 - 14:15 Son Güncelleme: 25.02.2014 - 16:44

Giorgio Armani 2014-2015 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

Soluk grinin açık yeşille can bulduğu koleksiyon Giorgio Armani!

Abartıdan uzak tarzıyla ve tasarımlarıyla, her zaman çok konuşulan İtalyan tasarımcıGiorgio ArmaniMilano Moda Haftası‘nda yine sade, elit ve şık bir koleksiyonu moda severlerle buluşturdu. Koleksiyonun genelinde grinin tonları ve açık yeşil, birbiriyle tamamlanmıştı. Soluk grinin açık yeşille can bulması, koleksiyona ayrı bir iddia katıyordu. Düz çizgilere sahip olan tasarımlarda blazer ceketler ile yapılan elbise ve pantolon kombinleri, çalışan bayanlara kullanım kolaylığını ve rahatlığını bir arada sunuyordu.

Yaz sezonuyla birlikte trend listesinin başına oturacak olan bol pantolonlar, Giorgio Armani‘nin koleksiyonunda olduğu gibi, 2014 sonbahar-kışında da gözümüze çarpıyor.

Tasarımlarda özellikle moher yün, kaşe kumaş, saten ve şifon dikkat çekiyordu. Ayrıca montlarda ve kazaklarda kafes örgülere yer verilmişti. Leopar ve yılan derisinin de kullanıldığı koleksiyonda, gece kıyafetlerine payet işlemeler ve taşlarla hareket kazandırılmıştı. Kombinlerin tamamlayıcıları ise, bootieler, asker botları, mary janeler ve t-bant ayakkabılardı. Giorgio Armani çanta olarak da, clutchlar ile büyük ve orta boy el çantalarını tercih etmişti.

Kaynak: http://pimood.com/giorgio-armani-2014...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın