Görüş Bildir
Haberler
Gençlerin Yeni Dünyası : Wattpad

Gençlerin Yeni Dünyası : Wattpad

Kübra Erdoğan
01.08.2015 - 17:45 Son Güncelleme: 04.08.2015 - 12:42

1. Gençlerin Son Göz Ağrısı

Son zamanlarda adından çokta söz ettiren Wattpad nedir ?Gençlerin müptelası olduğu bir çok yazarın bulunduğu uygulamanın oldukça büyük bir kullanıcı kitlesi mevcut. Hal böyleyken Wattpad'i biraz karıştırdık :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. 1. YABANCI - Öznur Yıldırım - Tam Bir Efsane !

2. 1. YABANCI - Öznur Yıldırım - Tam Bir Efsane !

Uygulama üzerinde en çok okunan kitapların başını çektiği ve bir çok kullanıcı tarafından oylanan kitap tam 110 milyon okuyucuya ulaştı ! Şaka gibi ama gerçek, özellikle kitap okumayan bir nesil olarak bilinsek de yazar bize bunun eski bir söylenti olduğunu kanıtlar nitelikte.

3. 2.EFSUNLU ADAMLAR - Merve Akıncı

3. 2.EFSUNLU ADAMLAR - Merve Akıncı

Efsunlu Adamlar,  Wattpad'in Yayınevi tarafından basılmış 2 kitabı bulunan Şeker kişilik yazarı Merve Akıncı'ya ait.Şahmelek ve Sen'li adında iki kitabı bulunan yazarın bu hikayesinde işlediği konu ise tam bir gençlik fenomeni olacak cinsten. Wattpad uygulaması dışında da oldukça ilgi gören yazarın turuncu saçlarını da unutmamak lazım, tam bir mandalina gibi :)

4. 3. AERA - Seray Bilgin

4. 3. AERA - Seray Bilgin

Okuyucusuna vaad ettiği konuyu hakkıyla işleyen bir hikaye. Yazarın okuyucuyu yormadan anlattığı hikayenin konusunun vampir hayranlarına hitap ettiği söylenebilir ama içerisinde ki imkansızlıkla dolu aşk hikayesi de artık vampir konulu hikayelerin Alacakaranlık Aşk Gölgesi Altından kurtulduğunu yazılı bir belgesi gibi.

En azından Vampir Avcısı Blade ile karşılaşma olasılığı yok :)

5. 4.DENİZİMSİ - Beyza Aksoy

5. 4.DENİZİMSİ - Beyza Aksoy

Yaz hikayesi olduğunu düşünenlere bilgi vermek gerekirse hikayenin 2.si de yayında. Konusu gereği genç kesime hitap eden hikayenin karakterlerinin ise ayrı bir havası var. Genç yazarının başarısını da unutmamak lazım :)

6. 5.4N1K - Büşra Yılmaz

6. 5.4N1K - Büşra Yılmaz

İsmi gereği  neden 5N1K değil ? diye sordum elbet ama hikayeyi okuyunca nedeni zaten kendini ele veriyor. 20 milyon okunmaya ulaşmış bu hikayenin karakterleri ayrı bir olay. Yazarın karakterler arası geçişi ise muntazam ve harika. Güldüren , hatta fazlasıyla güldüren bu hikaye okunmaya değer  5 yıldız verilebilecek hikayelerin başını çekiyor.

Mizah Güldürür, Kara Mizah Süründürür :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. 6.DELİ - Gülsen Kılıçaslan

7. 6.DELİ - Gülsen Kılıçaslan

Takdir edilecek yazarların başında gelen Gülsen Kılıçaslan'ın günümüzdeki bir hayatı hikaye konusuna dökmesi takdire şayan bir gerçeklik. Sade anlatımı ve yerine tespitleriyle okuyucuyu on ikiden vuracak olan kitabı raflarda bekliyoruz :)

8. 7.YENİ ZALİM DÜNYA - Eusvor

8. 7.YENİ ZALİM DÜNYA - Eusvor

Bilim kurgu türünde ki hikayenin en dikkat çekici yanı içerisinde geçen terimler.birbirinden farklı teknolojik ve nano teknolojik olarak düşünebileceğiniz bir dil tarzıyla okuyucuya enfes bir bilim kurgu konusu sunan hikayenin konusu gelecek zaman. Kolektif zihin çalışmalarına bayılanlar için ideal .

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın