Görüş Bildir
Haberler
Justin Bieber'den Katy Perry'e: 12 Yıldızdan 12 Süper Bakım Önerisi

etiket Justin Bieber'den Katy Perry'e: 12 Yıldızdan 12 Süper Bakım Önerisi

Onedio Medya
17.04.2013 - 14:13 Son Güncelleme: 17.04.2013 - 15:00

Katy Perry rengarenk manikürlere bayılıyor. Güzel yıldız çabuk çıkan ve bozulan ojelerden çok şikayetçiymiş bu sebeple tırnak çıkartmalarını denemiş. Sonucun mükemmel olduğunu ve manikürlerinin 2 hafta dayandığını söylüyor. Tüm dansçılarına da tavsiye etmiş üstelik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Incoco Kuru Oje Bantları birbirinden şık desenleri ve göz alıcı renkleri tırnaklarınıza taşıyor. Üstelik ojenizin kurumasını bekleme derdine de son veriyor. Tırnak yapısına uygun şekilde tasarlanan Incoco Kuru Oje Bandı, kolayca tırnaklarınıza yapışıyor ve anında mükemmel bir maniküre sahip olmanızı sağlıyor.

Siz de tırnaklarınızın bakımlı görünmesini istiyor, ama ojenin kurumasını beklemekten nefret ediyorsanız Incoco Kuru Oje Bantları tam size göre.

Incoco Oje Bantları'nı 14 gün boyunca bozulmadan kullanabilirsiniz. Sıkıldığınızda ise aseton yardımı ile kolayca çıkarabilirsiniz.

Gençlerin sevgilisi Selena Gomez güzel görünmenin sırrının sağlıklı ve temiz bir cilt olduğuna inanıyor. Bu yüzden her gece yatmadan mutlaka yüzünü mutlaka yıkıyor ve fazla yağdan ve makyaj kalıntılarından arındırıyor. Sürekli kullandığı marka ise Neutrogena.

  • Cildi derinlemesine temizleyerek,yağ ve kirden arındırır.

  • Ölü hücrelerin ciltten atılmasını sağlar.

  • Yumuşak bir formüle sahip olduğu için cildin canlı ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur.

  • Tüm cilt tipleri için uygundur.

  • Cilde ferahlık katar.

  • Yağsızdır,gözenekleri tıkamaz.

Biliyorsunuz Taylor Swift son zamanlarda kırmızı ruja merak saldı. Kendisine çok yakışan kırmızı ruju sürerken makyözlerinden öğrendiği püf noktası ise ilk katı sürdükten sonra peçete ile fazlasını almak, üzerine biraz pudra sürmek ve ruju tekrar uygulamak. Bu şekilde sürülen ruj çok daha uzun ömürlü oluyor.

Lancome ile dudaklarınıza aşkla dokunun!

Rouge In Love genç kadınların arzularından esinlenilerek geliştirilmiştir. 24 farklı renk tonunu ile aşkın her halini dudaklarınızda hissettirir.

Rouge In Love 6 saate kadar etkilidir. Uzun süre ışıltısını kaybetmeden dudaklarınızı sarar. Kadın ruhuna hitap eden renk paleti ile her zevke uygun seçenekler sunar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zooey Deschanel'in harika saçlarının sırrı hacim veren köpükmüş. abartıya kaçmadan uçlarına uyguladığı köpükten sonra dalgaları yaratmak için kalın maşa kullanıyormuş.

Hangimiz Kim Kardashian gibi dudaklara sahip olmak istemeyiz ki? Gerçek bir makyaj ustası olan güzel yıldız en büyük sırrının dudakları dolgunlaştıran parlatıcılar olduğunu söylüyor. Ten renginde kullandığı parlatıcılar gerçekten silikonlu bir etki yaratıyor.

Anında daha dolgun ve parlak dudaklar...

Sally Hansen Lip Inflation Extreme formülünde yer alan Hydro- Collagen Complex, Marine Collagen ve Hyaluronic Acid ile dudaklarınızı dolgunlaştırır.

Parlak renklerin bulunduğu paletiyle her zevke göre seçenekler sunar.

A ve E vitaminleri ile dudaklarınızı besler.

Sağlıklı, pürüzsüz ve çekici dudaklara sahip olmanızı sağlar.

Victoria's Secret meleği Candice Swanepoel görüntüsünü anında canlandırmak ve tazelemek istediğinde gözleri ile burnunun birleştiği noktalara, kaşlarının altına ve elmacık kemiklerinin üstüne sedefli bej rengi far uyguluyormuş. Bu küçük hilenin kendisini anında canlandırdığını söylüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Inglot AMC ışıltılı göz farı formülünde işlenmiş pigmentler, talk ve mikalar bulunmaktadır. İnce toz bir yapıya sahip olan kompakt göz farı ile “Duraline” özel sıvısı yardımıyla likit göz makyajı yapılabilir. Inglot AMC ışıltılı göz farı ışıltı ve parlaklık etkisi veren 2 tip pigmentten oluşur. Paraben içermez. Cilde zarar vermez.

Fergie'nin harika saçlarının sırrı neymiş biliyor musunuz? Argan yağı! Sadece Fas'ta yetişen bir bitkiden elde edilen bu yağ ile saçlarına haftada bir maske yapan Fergie, argan yağının mucizevi etkilerini anlata anlata bitiremiyor.

Organix Argan yağlı saç bakım spreyi, saçları anında güçlendirirken parlaklık ve yumuşaklık kazandırır. İçeriğinde sülfat ve paraben yer almaz. Boyalı saçlara zarar vermez. Saçları kökten uca nemlendirir. UV ışınlarına karşı koruyucu etkiye sahiptir.

Genç kızların sevgilisi Justin Bieber devamlı sahne ışıkları altında. Bu sebeple cildine çok dikkat ettiğini söyleyen Bieber, cildi için yaptığı en önemli şeyin çıkan sivilceleri anında kontrol altına almak olduğunu söylüyor.

  • Sivilcelerin görünümünü 4 saat içerisinde iyileştirmeye başladığı klinik olarak onaylanmıştır.

  • Cildi kurutmaz.

  • Cildin yağ seviyesini hızlı bir şekilde düzenler.

  • 4 saat sonra sivilcenin büyüklüğünü ve kırmızılığını önemli ölçüde azaltır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lucy Hale vücut bakımı için onlarca kremle uğtaşmayanlardan. Hassas bir cildi olan yıldız Neutrogena'nın vücut yağını duştan sonra uyguluyormuş. Harika nemlendirdiği, kokusuz ve katkısız olduğu için bu yağı yanından ayırmadığını ifade ediyor.

Neutrogena vücut yağı, cilde hızla nüfuz ederek nemli ve yumuşak bir tene kavuşmanıza yardım eder. Susam yağı içeren özel formülüyle Neutrogena vücut yağını duş sonrasında ıslak cildinize uygulayarak daha fazla nemi vücudunuzda hapsedebilir uzun süre ipeksi bir tene sahip olabilirsiniz.

Neutrogena vücut yağı parfüm içermez. Her cilt tipi için uygundur.

Neutrogena vücut yağı, cilde hızla nüfuz ederek nemli ve yumuşak bir tene kavuşmanıza yardım eder. Susam yağı içeren özel formülüyle Neutrogena vücut yağını duş sonrasında ıslak cildinize uygulayarak daha fazla nemi vücudunuzda hapsedebilir uzun süre ipeksi bir tene sahip olabilirsiniz.

Neutrogena vücut yağı parfüm içermez. Her cilt tipi için uygundur.

Miley Cyrus en güzel yerinin gözleri olduğuna inanıyor, biz de öyle. Harika renkteki gözlerini ön plana çıkartmak için bolca maskara kullanıyor. Duyduğumuza göre Lancome Hypnose favorisiymiş.

Lancome Hypnose Star Waterproof Maskara kirpiklerinize yoğun bir hacim katarken, daha belirgin ve kıvrımlı kirpikler yaratır.

Hypnose Star Waterproof Maskara'nın çift etkili fırçasıyla ister düz tarafla daha fazla hacimli, isterseniz de oval tarafıyla olağanüstü kıvrımlı kirpiklere sahip olabilirsiniz.

Lancome Hypnose Star Waterproof Maskara hafif formülü ile kirpiklerinizi ağırlaştırmadan 3 boyutlu güzellikle tanıştırır.

Stil ikonu Olivia Palermo şık bir görüntüyü kolayca yakalamanın yolunun kırmızı ojeden geçtiğine inananlardan. Sürekli oje kullanan star tırnaklarının zarar görmemesi için Sally Hansen kullananlardan.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir oje, 5 etki!

Complete Salon Manicure oje serisi, 5 farklı etkiyi tek ürün içerisinde sunar:

1)Uzun süre dayanıklı oje deneyimi.

Time-Release teknolojisi ile 10 güne kadar dayanıklı oje deneyimi yaşatır.

2)En moda renkleri tırnaklarınıza taşır.

Sezonun en moda renklerinin yer aldığı paletiyle zevkinize uygun oje seçenekleri sunar.

3)Tırnaklarınızı uzatır.

Coral Kalsiyum ve Deniz Mineralleri Kompleksi ile tırnakları besleyerek, güçlenmelerine ve uzamalarına yardımcı olur.

4)Pürüzsüz bir sürüş sağlar.

İnci Proteini ojeyi kolayca ve pürüzsüz bir şekilde uygulamanızı sağlar.

5)Tırnaklarını yeniler.

Deniz Yosunu Özleri tırnaklarınızın kendini yenilemesine ve parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Adriana Lima bronz görüntüsü ile ünlü. Ama sürekli güneşlenmenin cilde zararlarını bildiğinden kalıcı bronzlaştırıcıları tercih ediyormuş.

Inglot bronzlaştırıcı ile güneşlenmeden doğal bir bronz görüntü elde edebilirsiniz. Inglot bronzlaştırıcı kalıcı bir bronzluk sağlar. Giysiler üzerinde leke bırakmaz. Inglot bronzlaştırıcı yüz ve vücut bölgesi için uygundur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alkım Doğan

2. sıradaki selena gomez se ben de aynı anda 10 enstrüman çalan adamın yeğeniyim