Görüş Bildir
Haberler
Gençlere Özel Test: Senin Doğal Yeteneğin Hangi Alanda?

Gençlere Özel Test: Senin Doğal Yeteneğin Hangi Alanda?

Akbank
09.11.2023 - 14:14

Gençler, buraya! Üzerine gidip geliştirmen gereken doğal yeteneğini bulup söylüyoruz! Eğer sen de sonucu merak ediyorsan, teste başlayalım!

Öğrenci misin, yoksa çalışıyor musun?

Lisedeyken hangi ders favorindi?

Boş zamanlarında hangisini yapmaktan hoşlanırsın?

Hangi tür filmleri daha çok seversin?

Ne kadar sosyal birisin? Çok arkadaşın var mı?

Bilgisayarınla aran nasıl?

Hangi aktiviteyi yaparken zamanın nasıl geçtiğini unutursun?

Son olarak, kitap okuma alışkanlığın var mı?

Kod yazma!

Verdiğin cevaplara göre senin doğal olarak yetenekli olduğun alan, kod yazarlığı! Yazılımla alakalı yeni şeyler öğrenmek, okumak, denemek ve uygulamak sana büyük keyif veriyor. Bu merakının ve yeteneğinin üstüne gidersen çok iyi sonuçlar alacağından şüphemiz yok!

Tasarım!

Verdiğin cevaplara göre senin doğal olarak yetenekli olduğun alan, tasarım! Sanatın tüm dallarıyla içli dışlısın; bir sanat eserinden haz alan konumda da olsan, üreten tarafta da olsan büyük keyif alıyor ve tatmin oluyorsun. Çoğu zaman birçok insanın göremediği detayları görüyor, gündelik hayatta başına gelenlerle besleniyorsun. Bizce bu alanda bir yeteneğin var ve bunun üstüne gitmen gerekiyor!

FinTech!

Verdiğin cevaplara göre senin doğal olarak yetenekli olduğun alan, FinTech! Finans ile teknolojiyi buluşturan FinTech uygulamaları senin ilgini çekiyor. Bu konuda düşünmeye, yeni çözümler bulmaya ve kendini geliştirmeye yatkınsın!. Eğer üstüne gidersen, gelecek vadeden bu işten çok iyi sonuçlar alabilirsin!

Aklın girişimdeyse, Akbank LAB fikirlerini destekliyor.

Aklın girişimdeyse, Akbank LAB fikirlerini destekliyor.

İnovatif ürün ve hizmet fikrin varsa sen de Akbank LAB portalına üye olarak fikirlerini alanında uzmanlarla hayata geçirme fırsatını yakalayabilirsin.

Detaylı bilgi için tıkla.