Görüş Bildir
Haberler
TV
Geldikleri Gibi Birer Birer Gidiyorlar! Jet Hızıyla Başlayıp Jet Hızıyla Biten 10 Yeni Dizi

etiket Geldikleri Gibi Birer Birer Gidiyorlar! Jet Hızıyla Başlayıp Jet Hızıyla Biten 10 Yeni Dizi

Candaş KARAGÖZ
27.05.2016 - 01:12 Son Güncelleme: 19.06.2022 - 14:05

Her yıl o kadar çok dizi hayatımıza giriyor ki, hangi birini takip edelim bilemiyoruz. Artık dizilerin başlamasıyla bitmesi 1 aylık bir süreyi dahi bulmuyor. İşte son 6 ay içerisinde, yaklaşık 20 dizi ekrana 'merhaba' dedi. Başlayan dizilerden üzücü haberler bir bir gelmeye başladı. Jet hızıyla başlayıp jet hızıyla biten dizilere en son hangileri eklenmiş gelin birlikte bir göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyun Bozan - Show Tv

Oyun Bozan - Show Tv

Hızlı başlayıp hızlı biten diziler arasına giren Oyun Bozan Barış Kılıç ve Tuana Türkay'da adeta şok etkisi yarattı. Dizi 5. bölümü göremeden ekranlara veda etti.

Acı Aşk - Show Tv

Acı Aşk - Show Tv

Seçkin Özdemir ve Selin Şekerci'nin rol aldığı dizi sosyal medyada çok konuşulsa da ekranda özellikle AB'de beklenilenin altında kalınca ekran ömrü kısa sürdü.

Gecenin Kraliçesi - Star Tv

Gecenin Kraliçesi - Star Tv

Başrollerinde Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ın yer aldığı tanıtımları dahil bir çok reklam kampanyası yapılan dizi, sadece 13 bölüm ekranda kalabildi. Televizyon tarihinin beklentisi en yüksek olan dizileri arasındayken beklenileni karşılayamadı.

Göç Zamanı - Star Tv

Göç Zamanı - Star Tv

Geçmişte 'Annem' dizisinde rol alan Talat Bulut Ve Vahide Gördüm Perçin ikilisini bir araya getiren dizi, ekranda cumartesi akşamı istediğini elde edemeyince salı akşamına alınmış fakat; yine başarısız olduğu için bileti kesilmişti...

Aile İşi - Atv

Aile İşi - Atv

Büyük umutlarla başlayan dizi önce Füsun Demirel'in diziden çıkarılması ve bir türlü düzelmeyen reytingleri dizinin sonunu getirdi. Aile İşi, bu hafta yayınlanan bölümüyle ekranlara sessiz sedasız veda etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşk Yalanı Sever - Fox Tv

Aşk Yalanı Sever - Fox Tv

Fox TV'nin büyük umutlarla yayın hayatına başlayan dizisi pazartesi akşam ki rakiplerine (Paramparça - Kırgın Çiçekler) dayanamadı. Dizinin ekran ömrü sadece 2 ay sürdü. .

Çifte Saadet - Fox Tv

Çifte Saadet - Fox Tv

Şebnem Bozoklu, Fikret Kuşkan ve Dolunay Soysert gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi sadece 13 bölüm ekranda kalabildi. O da geçtiğimiz ay yayından kaldırıldı.

Hayat Mucizelere Gebe - Kanal D

Hayat Mucizelere Gebe - Kanal D

Yabancı dizi uyarlaması olan senaryosu ile ilk bölümleri dikkat çekse dizi yayın saati değiştirildikten sonra 7 bölümüyle yayından kaldırıldı.

Kalbim Yangın Yeri - Fox Tv

Kalbim Yangın Yeri - Fox Tv

Fox TV bu sezon dizi konusunda en şansız kanalların başında geliyor. Hande Soral ve Kaan Yıldırım'ın rol aldığı dizi 5. bölümüyle final yapılan diziler arasına girdi.

veee 46 ( Yok Olan ) - Star Tv

veee 46 ( Yok Olan ) - Star Tv

Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde olduğu dizi ilk olarak Pazar akşamları ekrana gelmeye başlamıştı. Reytinglerde alt sıralarda kalınca cuma akşamına alınan dizi yine istenilen başarıyı yakalayamadığı için, 13 bölümde yani 24 Haziran cuma akşamı ekranlara veda ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reytingleri Kötü Olan ve Her An Final Haberi Bekleyen İki Diziden Birisi 'Kış Güneşi'

Reytingleri Kötü Olan ve Her An Final Haberi Bekleyen İki Diziden Birisi 'Kış Güneşi'

Bir türlü istediği reytingleri alamayan dizi için her an yayından kaldırılma kararı çıkabilecek diziler arasında yer alıyor.

Diğeri İse ' İstanbul Sokakları '

Diğeri İse ' İstanbul Sokakları '

Başladığından bugüne kadar kendisini ispatlamak konusunda zorlanan dizi Show Tv'nin yakın zamanda reytinglerinde ki kötü sonuçları nedeniyle gözden çıkaracağı dizileri arasında yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
788
297
237
115
107
66
52
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
MagOrwell

sadece 46 ya üzüldüm.. yazık ya.. valla yazık .. gerçi heykelleri parçalayan insanların yaşadığı, şeytana uydum deyince tecavüzcünün salı verindiği bi ülkede... Devamını Gör

Oğulcan Gülle

46'yı harcadılar

Ness

46ya yazık olacak zaten bizim ülkede mal mal bakışmaların olmadığı yada cıvık cıvık aşkın olmadığı diziler tutmuyor :(