Görüş Bildir
Haberler
TV
Geçen Sezon Televizyona Damgasını vuran 8 Olay

Geçen Sezon Televizyona Damgasını vuran 8 Olay

Bergü Su Kayalar
09.09.2014 - 17:19 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 14:06

Malumunuz bir süredir Sosyal TV diye bir kavramla buluştuk ülkece. Aslında takip eden bilir, ben de biraz araştırdım, Amerika’da falan baya ses getiren bir kavram, böyle Nielsen gibi büyük abiler bu alanda parsayı toplarken Twitter ‘Social TV’ diye kafayı kırmış durumda.  Bizim ülkede de Kimola Analytics diye bir şirket yapıyormuş bu işleri. Adamlar temiz iş çıkarmışlar, geçen sezonu bir güzel toparlamışlar. O kadar konuşuyoruz bunlar nereye gidiyor, neler yapmışız diyen izleyiciler, bu şarkı size gelsin.

Kaynak: http://analytics.kimola.com/season-re...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Üstümüzden Survivor Geçti

Üstümüzden Survivor Geçti

Valla izleyen izlemeyen konuştu mu, konuştu belli ki. Adamlar bir bölümde 70,000+ Tweet alıyorsa orada bir duracaksın zaten. Ünlülerin ün seviyelerinden, birbirlerini yedikleri konulara kadar her şeyi konuşmuşuz gibiStar TV'nin Acun Ilıcalı'ya ayrıca teşekkür etmesi lazım, yılı birinci sırada tamamlamışlar

Muhteşem Yüzyıl – Şehzade Kalmayınca

Muhteşem Yüzyıl – Şehzade Kalmayınca

Muhteşem Yüzyıl’da da dükkan kapatmışız artık. Ben zaten Mustafa’nın ölümünü içerlemiştim, bizde yalan yok. Cüneyt Özdemir  'Muhteşem Yüzyıl bize şunu söylüyor: Hiçbir devirde 'Babana bile güvenmeyeceksin' diye yazmış, izleyicilerde yakalamış. Dizinin kendi Sosyal TV sayfası

Çalıkuşu Rüzgar Gibi Geçmiş

Çalıkuşu Rüzgar Gibi Geçmiş

Kardeşim madem nostalji seviyoruz ve izliyoruz bu diziler neden gidiyor? Benim bildiğim ciddi ayaklanma olduydu zamanında Twitter’da. #DirenÇalıkuşu, #ÇalıkuşumaDokunma falan derken hooop...

Diziye yazarken izleyicilerin kullandığı etikeltlerden bazıları da burada

İrfan Değirmenci Evden İlk Canlı Yayını Yaptı

İrfan Değirmenci Evden İlk Canlı Yayını Yaptı

UStream’i Gezi zamanında öğrenmemiş olanlara bir fırsat daha tanıdı. Sen adamı yasaklarsan adam sahaya iner, darılmaca yok. Underground işleri hep sevmişimdir, kendisini de severim, Jimmy Fallon’a benzemesi de ayrıca durumu sempatikleştiriyor tabii. Sabah 6:30'da insanlar televizyon mu izler, ne yapsınlar dediysen buyur bak, adam sabah haberleri ile coşmuş.

Twitter Yasağı ve Seçim Dönemi

Twitter Yasağı ve Seçim Dönemi

Malum bir zamanlar hepimizin anneleri teyzeleri VPN kullanmayı falan öğrendiler. İşte o dönemde televizyon izlemeyi bırakmadığımız gibi paylaşmayı da bırakmamışız. Eh tabii Medcezir’de kıyamet koptuysa cümle alem duyacak. Üstüne bir de seçim dönemi gelmiş. 3.2 milyon Tweet deniliyor, helal yurdum insanına, çalışmışız.

Seçim Bonusu: Ey izleyiciler ne kadar politik olduğunuz da ölçümlenmiş ve yayınlanmışlar haberiniz olsun - buyrun burda

İçeriğin Devamı Aşağıda

Soma Demişken...

Soma Demişken...

Ne kadar konuştuk değil, kimler konuşacak cesareti gösterdi ve biz o haberleri kimden aldık? Alıştığımız “#Soma kaç tweet aldı” kafasından farklı… Bence televizyondaki ve haberciler arasındaki esas tabloyu gözler önüne sermiş. Ayrıca özel dosya falan da hazırlanmış üstüne.

Soma Özel Dosyası 1

Soma ÖZel Dosyası 2

Kış Gelmiş Hoş Gelmiş

Kış Gelmiş Hoş Gelmiş

Game of Thrones’u kaçıran olduğunu sanmıyordum şimdi durum daha bir netleşti. Arkadaşlardan biri “Geldi gene jenerik müziğini sevdiğim” demiş, iyi demiş. Bir de utanmamış Oberyn’e cenaze düzenlemişiz. Sonuna kadar arkanızdayım, sonuna kadar Oberyn Reyiz!

Türkiye'de Game of Thrones nasıl geçmiş merak edenlere sayılar ve en sevilenler

#Goodbye How I Met Your Mother

#Goodbye How I Met Your Mother

Sanırım yıl boyu bana en çok koyan olaylardan birisi oldu. Finali hala atlatamadım, alternatif finalin peşindeyim. Ha bir de fellik fellik sarı şemsiye arıyorum. Bol alıntılı bir sezon geçirmişiz.

BONUS

BONUS

Memleketim ne izler konuşur dersen al sana “Sosyal TV Haritası” valla benimkiler(ekran görüntüsü aldım bkz) Survivor, Halk Arenası ve Medcezir izlemiş… Dur ben de bakayım dersen, durma bak

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın