Görüş Bildir
Haberler
Gece Hayatından Elini Ayağını Çekmiş Kişileri Dahi Dışarı Çıkaran 10 Mekan

Gece Hayatından Elini Ayağını Çekmiş Kişileri Dahi Dışarı Çıkaran 10 Mekan

egeboi
08.02.2016 - 00:53

Artık gece hayatını sosyal medyadaki check-inlerden takip etmek daha mı kolay geliyor? “Ah ben eskiden“ kalıbını cümle içinde sıklıkla kullanmaya mı başladınız? Sizleri bile evinizden çıkartacak mekan önerilerimize bir göz atmadan köşenize çekilmeyin deriz:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Wom

1. Wom

Müşterilerinin uzun saatler geçirmesi için hizmetinde sınır tanımayan Wom Karaköy, Karaköy’deki pek çok mekan gibi kısa sürede ‘in’ olmayı başardı. Mekan, tasarımı ve müziğiyle de ayrışıyor.

2. Kloster

2. Kloster

Kloster nam-ı diğer eski Ghetto bir anda eş dost check in’lerinin vazgeçilmez adresi oldu. Birbirinize çarpmadan eğlenebileceğiniz mekanda gönlünüzce dans edebilirsiniz.

3. Central

3. Central

Ünlü şef Arda Türkmen’in Nişantaşı’ndaki mekanı Central, özellikle kadın müşterilerin akımına uğruyor. Şu sıralar hınca hınç dolu mekana uğramak için biraz beklemekte fayda var.

4. Konsolos

4. Konsolos

Soho House’un yanında açılan ve Beyoğlu’nun en klas fine-dining restaurantlarından biri olan Konsolos, bir Çapa-Mag işletmesi. Barmenlerin ortada içkileri hazırladığı bir açık barı da mevcut.

5. Mitte

5. Mitte

Lucca’nın eski işletmecisi Turgay Yıldız tarafından açılan Karaköy Mitte, adını Berlin’in Mitte’sinden alan ve seveni çok olan bir diğer mekan. Lezzetli kokteylleri çok tercih edilen Mitte de arada bir sizi dışarı çıkaracak bir başka alternatif olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cecconi’s

6. Cecconi’s

Modern klasik bir İtalyan restoranı olan Cecconi’s, Londra, Miami ve West Hollywood’un ardından İstanbul’da da şube açan mekanlardan.

7. Brunelle

7. Brunelle

İstanbul’un en gözde semtlerinden Moda’daki hareketi duymayan kalmamıştır. İşte bu semtte yer alan Brunelle Restaurant, Akdeniz ve dünya mutfağına ait iyi lezzetleri misafirlerine sunuyor.

8. Sivuple

8. Sivuple

Dolapdere ve Moda’da iki ayrı şubesi bulunan Sivuple de 2015’te en sevilen mekanlardan oldu. Taş fırınından çıkan pizzalar ile müşterilerinin kısa sürede uğrak adresi haline gelen Sivuple de sizi evden çıkarmaya aday.

9. Gallia

9. Gallia

Pişmaniyeli cheesecake gibi ilginç tatları menüsünde bulunduran Gallia, Nişantaşı’nın parlayan yıldızlarından.

10. Kulis

10. Kulis

2015’in sonlarına doğru açılan Kulis, sanatçıların uğrak mekanı olmaya başladı bile. Avrupa’nın son trendi Neo-Bistro’yu da müşterileriyle buluşturacağını açıklayan mekan Bebek’te yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
23
16
6
5
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tatlış penguen

beğenmedim hiç birini ateş pahasıdır lan oralar