Görüş Bildir
Haberler
Gaziantep'e Asker Sevkiyatı

Gaziantep'e Asker Sevkiyatı

Onedio Medya
03.07.2015 - 21:35

Arşiv / AA

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gaziantep'te Suriye sınırına Tunceli 4. Komando Tugay Komutanlığı'ndan asker sevkiyatı yapıldı.

Tunceli 4. Komando Tugay Komutanlığı bünyesinde bulunan ve tamamı profesyonel askerlerden oluşan bir tabur asker, Suriye sınırında konuşlanmak üzere zırhlı araçlar ve sıkı güvenlik önlemleri ile Gölbaşı ilçesinden geçti.

Adıyaman - Gölbaşı - Gaziantep karayolunda ilerleyen askeri konvoyun ön ve arkasında zırhlı araçlarla, havadan da Kobra tipi helikopterlerle güvenlik önlemi alındı.

Kilis sevkiyatı

Kilis sevkiyatı

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde sınır hattına 29 Haziran'da zırhlı araçların konuşlandırılmasının ardından, 30 Haziran'da da Kilis'e askeri araç sevkiyatı yapılmıştı. IŞİD üyelerinin de Karkamış’ın karşısındaki Cerablus’ta hendek kazdığı bilgisi aktarılmıştı.

Askerin karşısında mayın döşeyip hendek kazıldı

Askerin karşısında mayın döşeyip hendek kazıldı

Karkamış Sınır Kapısı çevresine ve sınır hattındaki bazı noktalara da 29 Haziran'da zırhlı araçlar konuşlandırılmıştı. Karkamış’ın karşı tarafı da IŞİD’in kontrolündeki Cerablus kenti. Kentte sessizlik hâkim. Sınıra yakın bölgedeki binalarda kalan IŞİD üyelerinin hendek kazdığı görüntülenmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Karkamış sınırında IŞİD ve Türk Bayrağı karşı karşıya

Karkamış sınırında IŞİD ve Türk Bayrağı karşı karşıya

Kilis’in Elbeyli ilçesi Suriye sınırında. Sınırın karşı tarafında stratejik öneme sahip Savran kasabası bulunuyor. IŞİD 1 Haziran’da Halep merkezine 40 kilometre uzaklıkta bulunan Savran kasabasını ele geçirmişti.

Kaynak: AA ve Al Jazeera

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0