Görüş Bildir
Haberler
Gazi Mahallesi'nde Silahlı Çatışma: Bir Çocuk Öldürüldü

Gazi Mahallesi'nde Silahlı Çatışma: Bir Çocuk Öldürüldü

Caner
31.07.2014 - 23:46 Son Güncelleme: 01.08.2014 - 11:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazi Mahallesi'nde çıkan çatışmada 16 yaşında olduğu bildirilen İbrahim Öksüz adlı bir çocuk iki ateş arasında kalarak hayatını kaybetti.

Kağıthane Nurtepe'de iki gün önce Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş için seçim standı açması sonrası başlayan gerilim, Sarıgazi ve Gazi Mahallesi'ne sıçramıştı. Bu gece Gazi Mahallesi’nde çıkan çatışmada iki ateş arasında kaldığı ileri sürülen 16 yaşındaki İbrahim Öksüz öldü. Halk Cephesi açıklamasında çatışmanın çetelerle olduğunu ve Öksüz'ün yaşını 14 olarak duyurdu.

Polisin TOMA ve gaz bombalarıyla müdahale ettiği olay, silahlı çatışmaya dönüştü. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre molotof kokteyllerinin de kullanıldığı olaylarda, çıkan silahlı çatışmada, iki ateş arasında kalan 16 yaşındaki İbrahim Öksüz tekstil işçisi. Öksüz'ün çalıştığı tekstil atölyesinden çıkarak evine gitmek istediği sırada iki ateş arasında kaldığı bildirildi.

Halk Cephesi’nin yayın organı Halkinsesitv.com, olayı “Çetecilerin vurduğu İbrahim Öksüz yaşamını yitirdi” başlığıyla verdi. Haberde “Gazi Mahallesinde çetecilerin vurduğu 14 yaşındaki İbrahim Öksüz, kaldırıldığı Şişli Etfal Hastanesinde saat 23.00 sularında yaşamını yitirmiştir” denildi.

YDG-H ve YDG-H İstanbul da bir açıklama yaparak iki yaralının olduğunu ve asıl hedefin HDP olduğunu belirtti.

Bianet

Kaynak: http://bianet.org/bianet/siyaset/1575...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0