Görüş Bildir
17 Mayıs Cuma Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.İşte 17 Mayıs Cuma akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...
Belediyelerin Ücretsiz HPV Aşısı Desteğine Halkın Yoğun Talebi!
HPV aşısının belediyelerce ücretsiz uygulanması, sanırım bir hekim olarak bu yıl en sevindiğim gelişmelerden biri. Bu siyaset üstü bir ihtiyaç ve bir acil durum çağrısıydı aslında. Sonunda karşılık bulmasına ve sistemli biçimde uygulanır hale gelmesine hepimiz sevinmeliyiz. Yetmez ama güzel bir adım.HPV aşısı, HPV (Human Papillomavirus), cilt ve mukozalarda enfeksiyona yol açan bir virüstür. Bu virüs, cinsel yolla bulaşır ve kadın ve erkeklerde cinsel organ kanserlerine neden olabilir. Özellikle rahim ağzı kanseri riskini artırır. Ancak unutulmamalıdır ki HPV aşısı, bu riski büyük ölçüde azaltabilir.
Reklam
Reklam
Kemal Kılıçdaroğlu'dan Kendisini Eleştirenlere Tepki: "Selahattin Demirtaş ve Can Atalay Bizimdir"
CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla karara tepki göstermişti. Kılıçdaroğlu’nun mesajına HDP’li vekiller başta olmak üzere çok sayıda sosyal medya kullanıcısı ‘dokunulmazlıkların kaldırılması süreci’ni işaret ederek, hedef gösterdi. Tepkilerin çığ gibi büyümesi sonrası Kılıçdaroğlu'ndan bir açıklama daha geldi. 
Reklam
Meslekten Men Edilen Doktor Alper Çelik Hakkında Skandal İddialar: “Kasten İnsan Öldürüyor”
İstanbul'da şeker hastalığına tedavi bulmak için doktor Alper Çelik tarafından ameliyata alınan Mehmet Acar, ameliyattan yaklaşık 7 gün sonra hayatını kaybetti. 'Ameliyata sağlam girdik, cenaze olarak çıktık' diyen Mehmet Acar'ın eşi Güler Acar, Alper Çelik'in tıpkı kendi eşi gibi başka hastaların da ölümüne sebep olduğunu ve Çelik'e verilen 3 yıl meslekten men cezasının yetersiz olduğunu söyledi.
Reklam
Reklam
Reklam