Görüş Bildir
Haberler
Gazeteci Mehmet Baransu Gözaltına Alındı

Gazeteci Mehmet Baransu Gözaltına Alındı

Ulaş
22.11.2014 - 12:01
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında yakalama kararı çıkarılan gazeteci Mehmet Baransu gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Baransu'nun evine giderek gözaltı işlemi yaptı. Baransu, sağlık kontrolünün ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilecek.

Bu arada Baransu, gözaltına alındığını Twitter hesabından '5 polis evime geldi. Gözaltına alınıyorum. Önce hastane, sonra savcılık' yazarak duyurdu.

İfadesi Alındıktan Sonra Serbest Bırakıldı

Yaklaşık 2 saat süren ifadenin ardından serbest bırakılan Mehmet Baransu adliye önünde açıklama yaptı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bu sabah gözaltına alınan gazeteci Mehmet Baransu, adliyedeki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Ankara, Adana ve Mersin'deki 4 soruşturma ve davayla ilgili ifadeye çağrılan ancak gelmeyen Baransu, Nöbetçi hakime ifade verdi.

Kendisini gözaltına almaya gelen polislerin iyi davrandığını ve kibar olduklarını ifade eden Baransu, 'Sabah Terörle Mücadele'den 7 arkadaş geldi. Hakkımda yakalama kararı olduğunu söylediler. Çocukları alt kata indirdim. Sonra buraya geldik' dedi. Baransu ifadeye vermeye giderken kendisine yönelik suçlamaları bilmediğini belirterek, '4 dosyaydı. 3 tanesi hakaret. Biri de 2 sene önce MİT'in CHP'li ve MHP'li iş adamlarını fişleyip ihale vermemekle ilgili haber yapmıştım. Belgelerini yayınlamıştım. Konu meclise taşınmıştı. İfadeyi verdim. Serbest kaldım' diye konuştu.

  • AA & T24
Kaynak: http://t24.com.tr/haber/mehmet-barans...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0