Görüş Bildir
Reisi'nin Helikopter Kazasında '30 Saniye' Detayı! 3. Helikopterdeki Ofis Başkanı Yaşananları Anlattı
İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesi sonrası durum bilinmezliğini korurken, konvoydaki 3. helikopterde yer alan Cumhurbaşkanlığı Ofisi Başkanı Gulam Hüseyin'den kaza anına ilişkin yeni açıklama geldi. Reisi'nin bulunduğu helikopterin 30 saniye içinde kaybolduğunu söyleyen Hüseyin, 'Koşullar son derece normal ve sıradandı ve zor bir durum yoktu.' dedi.
Reklam
Reklam
Din, Milliyet, Cinsiyet, Maddi Durum, Atatürkçülük... Z Kuşağı Kendini Nasıl Tanımlıyor?
Konda Araştırma Şirketi ve Hisar Okulları Cumhuriyet'in 100. yılı sebebiyle Z kuşağı üzerinden gençlik araştırması yaptı. Araştırmada Z kuşağı ve toplumun geri kalanının kendilerini hangi sıfatlarla var ettiğini mercek altına aldı. Ayrıca gençlere 'Cumhuriyet' sözcüğünün neyi hatırlattığı da soruldu. Her 10 gençten dördü soruya 'Atatürk' yanıtını verdi. 
Reklam
Selen Hemşirenin Şüpheli Ölümü Sonrası Dikkat Çeken Ayrıntı: Arkadaşı da Benzer Şekilde Ölmüş!
Beylikdüzü'nde özel bir hastanede koluna anestezi ilacı enjekte edilmesi sonrası hayatını kaybettiği iddia edilen hemşire Selen Bilgin'in kardeşi Saruhan Bilgin dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Ablasının arkadaşı Pelin Köksal'ın da benzer bir şekilde evinde ölü bulunduğunu ve kolunda iğne kiti olduğunu söyleyen Saruhan Bilgin, 'Fatih aynı zamanda onların da doktoruydu. Aynı ilaç olduğunu düşünüyoruz bu durumun üstüne gidilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Şüphelendik durumdan. Belki de ne Pelinler ne Selenler var bu şekilde.' dedi.
Reklam
Özgür Özel'in 'Kriminal Bakan' Çıkışına Soylu'dan Sert Yanıt: 'PKK/DHKP-C'li Arkadaşlarınızı Unutmayın'
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik 'Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kriminal ve karanlık bakanı' ifadelerini Soylu'dan tepki geldi. Özel'in ifadelerine sosyal medya hesabı üzerinden cevap veren Soylu, 'Yaptırdığınız makyaj operasyonları yetmiyor akıl operasyonu da lazım ancak onun da çaresi yok. Bu arada cezaevindeki bilumum PKK DHKP-C’li kriminal olmayan! terörist arkadaşlarınızı da unutmayınız.' dedi.
Reklam
Reklam