Görüş Bildir
Haberler
TV
Game of Thrones'un Yeni Sezonuna Kadar Yerine Koyabileceğiniz 13 Yabancı Dizi

etiket Game of Thrones'un Yeni Sezonuna Kadar Yerine Koyabileceğiniz 13 Yabancı Dizi

theolonius
11.07.2016 - 16:52

Game of Thrones'un 6'ncı sezon finali ile yaklaşık 10 aylık bekleyişe başladık. Dizinin araya girmesinden dolayı günlerinizi daha anlamlı kılmak için dizi arayışındaysanız bu liste tam sizlik. 

İşte Game of Thorones'un 10 aylık arası boyunca yerine izleyebileceğiniz 13 dizi:

*Diziler karışık olarak sıralanmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Suits | IMDb: 8,7

1. Suits | IMDb: 8,7

Dizinin ana karakterleri Mike ve Harvey. Harvey şirketin hatta New York’un en iyi avukatlarından bir tanesi. Mike ise üniversite okumamış ama zekası ile ön plana çıkan ve okuduklarını kolay kolay unutmayan birisi. Bir gün Mike iş başvurusu için Harvey’ın çalıştığı şirkete başvurur. Harvey, ilk başlarda üniversite mezunu bile olmayan Mike’ı şirkete almak istemez. Ancak uzun süren görüşmeler artık Harvey’i yormuştur ve Mike işe alınır. Genel olarak Mike ve Harvey’in yaşadıkları komik ve etkileyici bir dille anlatılıyor. Ayrıca ikilinin girdiği davalar ve davaları nasıl sonuçlandırdıkları da dizinin büyük bir kısmını kapsıyor. Özellikle suç dizilerini sevenlere yönelik olan Suits dizisi oldukça iyi bir şekilde kurgulanmış. 

Dizinin 6.sezonu Temmuz ayı içerisinde başlayacaktır.

2. Mr. Robot | IMDb: 8,8

2. Mr. Robot | IMDb: 8,8

Mr. Robot,  gündüzleri siber güvenlik mühendisi olarak çalışırken geceleri kanunsuz bir hacker olan Elliot adındaki antisosyal genç bir programcıyı merkezine koyuyor. Bir gün, gizli bir hacker grubu liderinin kendine çeşitli çok uluslu şirketleri çökertmesinde yardım etmesi için iş teklifi aldığında yol ayrımına düşüyor. Çünkü bu adamın Elliot’u bu kadar çok istemesinin nedenlerden biri çalıştığı şirketteki konumu.

Dizinin 2.sezonu Temmuz ayı içerisinde başlayacaktır.

3. Narcos | IMDb: 8,9

3. Narcos | IMDb: 8,9

Narcos, dünyanın en büyük uyuşturucu kaçakçısı olarak anılan Pablo Escobar'ın bu konuma gelirken yaşadıklarını ve onu hapse göndermek isteyen DEA Ajanı Steve Murphy'le ortağı Javier Peña'nın yaşadığı olayları anlatıyor.

Dizinin 2.sezonu Eylül ayı içerisinde başlayacaktır.

4. Masters Of Sex | IMDb: 8,0

4. Masters Of Sex | IMDb: 8,0

Masters of Sex, Amerika’da uygulanan bir psikoterapi yöntemi olarak bilinen modern cinsel terapinin kurucuları aynı zamanda ilk uygulayıcıları William Masters ve Virginia Johnson isimli iki Amerikan psikiyatrların 1960 yıllında uygulamış olduğu cinsel devrimi anlatıyor. ikilisi Masters & Johnson takımı oluşturarak cinsellik, cinsel bozukluklar, cinsel terapi gibi konularda devrim yaratan fikirlere imza atar.

Dizinin 4.sezonu Eylül ayı içerisinde başlayacaktır.

5. Agents Of S.H.I.E.L.D. | IMDb: 7,5

5. Agents Of S.H.I.E.L.D. | IMDb: 7,5

The Avengers’taki rolünden sonra, Ajan Phil Coulson dünya çapında hukuki yaptırım örgütü S.H.I.E.L.D.’e geri dönüyor. Henüz sınıflandırılmamış olayları çözmek için eğitimli ajanlardan oluşan küçük bir ekip kuruyor. İnsan ruhunun umudunu ve merakını gösteren bu destansı macera süper kahramanların, uzaylıların ve olağan dışı şeylerin dünyası. Dizi insanların durumunu süper güçleri olmayan S.H.I.E.L.D ajanlarının gözünden anlatıyor ve birlikten kuvvet doğacağını, böylece dünyada bir farklılık yaratabileceğimizi ileri sürüyor.

Dizinin 4.sezonu Eylül ayı içerisinde başlayacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Blacklist | IMDb: 8,2

6. The Blacklist | IMDb: 8,2

Raymond ‘Red’ Reddington FBI’ın en çok aranan suçlularından biridir, ayrıca eski bir hükümet ajanıdır. Reddington bir gün gayet soğukkanlı ve sebepsiz bir şekilde FBI karargahına teslim olur. Ardından FBI’a tüm azılı suçluların adının olduğu kara listeyi söyleyeceğini ve yakalanmalarında yardım edeceğini teklif eder. FBI’ın reddedemeyeceği bir tekliftir. Tek şartı ise sadece FBI ajanı Elizabeth Keen ile konuşacaktır.

Dizinin 4.sezonu Eylül ayı içerisinde başlayacaktır.

7. Shameless | IMDb: 8,7

7. Shameless | IMDb: 8,7

Sahtekarlık onda, alkol onda... Chicago varoşlarının bağrından kopan en çarpık ailenin reisi Frank Gallagher tanıyıp tanıyabileceğiniz en utanmaz adam. BAFTA ödüllü İngiliz dizisinin Amerikan versiyonunda Emmy ödüllü aktör William H. Macy ve Emmy Rossum başrolde. ABD’de yayınlandığı kanalda yedi senenin en yüksek reytingine ulaşan dizi, şimdiden eleştirmenlerin gözdesi. 

Dizinin 7.sezonu Ekim ayı içerisinde başlayacaktır.

8. Marco Polo | IMDb: 8,1

8. Marco Polo | IMDb: 8,1

Ümit Burnu'na adını veren Marco Polo'nun gençlik yıllarını anlatan dizi, Polo'nun Venedikli bir tüccar olan babasıyla beraber Kubilay Han'ın egemenliğindeki Moğolistan'a gelişiyle başlıyor. Dönemin İpek Yolu ticareti onun hayatını derinden etkiliyor, ta ki dünyanın keşfedilmemiş kısımlarına doğru zorlu bir yolculuğa çıkıp dünyanın güç dengelerini değiştirecek yeni bir yol bulana kadar. 13. yüzyılda geçen bu tarihi dizide dönemin savaşları, güç kavgaları ve saray entrikaları yanında sonradan adını dünyaya duyuracak bir gencin aşkları ve ümitleri ekrana geliyor.

Dizinin 2.sezonu Temmuz ayı içerisinde yayınlandı.

9. The Flash | IMDb: 8,2

9. The Flash | IMDb: 8,2

Geçmişinde büyük bir trajedi yaşamış Barry Allen Central City polis merkezinde suçluların arkalarında bıraktıkları izleri toplayan bir bilim adamıdır. S.T.A.R Laboratuvarları'nın parçacık hızlandırıcısı, hata nedeniyle bir patlamaya sebep olur. Bu patlama hava durumunu değiştirir ve Barry Allen'a bir şimşek çarpar. Bu şimşek onda aşırı hızlı hücre yenilenmesine sebep olur. Kırılan kolu 3 saat içinde iyileşmiştir. Kalbi o kadar hızlı atmaktadır ki hastanedeki makineler ölçemez. Fakat en önemlisi süpersonik bir hıza ulaşmıştır. İlk bölümde saatte 720 km hızda koşmuştur. İmkansızı kovalarken kendisi imkansız olan Barry bu gücünü insanları kurtarmak için kullanır. Fakat ilerki bölümlerde Earth-2'dan (İkinci Dünya) gelen Zoom'la olağanüstü bir savaşları olacaktır. Zoom'la olan savaşında pek şansı olmayan Barry Allen'a yardım eden Earth-2'dan gelen ve kızı Zoom'un elinde olan Dr.Wells ve Earth-2' dan gelen Jay Garrick ( The Flash) yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda Central City'yi de korumaktadır.

Dizinin 3.sezonu Ekim ayı içerisinde başlayacaktır.

10. Arrow | IMDb: 8,0

10. Arrow | IMDb: 8,0

Milyarder bir playboy olan Oliver Queen, babası Robert Queen ile çıktığı deniz yolcuğunda geminin bir kaza sonucu batması ile Lian Yu adasına sürüklenir. 5 yıl boyunca o adada hayatta kalma mücadelesi veren Oliver, Starling şehrine döndüğünde artık çok başka biridir. Gündüzleri iş adamı Oliver Queen, geceleri ise şehrini zehirleyenlere adaleti getirecek olan adamdır.

Dizinin 5.sezonu Ekim ayı içerisinde başlayacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Strain | | IMDb: 7,5

11. The Strain | | IMDb: 7,5

Özet olarak vampir dizisi olarak tanımlanabilir. Ancak bildiğimiz vampir dizilerinden farklı.  Berlin'den kalkıp Amerika'ya inmeye hazırlanan bir uçağın, iniş esnasında düşmesi ve 210 yolcudan sadece dört tanesinin hayatta kalmasıyla başlıyor hikaye. Daha sonraları Dr.Ephraim Goodweather ve ekibi düşen bu uçaktan yayılan virüsü araştırmak için görevlendiriliyor. Ekibin ve doktorun başına gelenler ise dizinin konusunu oluşturmaktadır.

Dizinin 3.sezonu Ağustos ayı içerisinde başlayacaktır.

12. Orange Is the New Black | IMDb: 8,3

12. Orange Is the New Black | IMDb: 8,3

Piper Chapman, güzel bir hayata, temellerini atmaya çalıştığı bir işe ve iyi bir nişanlıya sahiptir. Hayatında her şey yolunda giderken, gençken işlediği bir suçtan ötürü 15 ay boyunca tutuklu kalması gerekmektedir ve hapishaneye düşer. Piper’a New York’ta yaşadığı rahat hayattan ayrılmak ve hiç alışık olmadığı bir ortama ayak uydurmak zor gelecektir. Her bölümde başka bir kadın tutuklunun hayatına odaklanıyoruz; flashback sahneleriyle karakterlerimizin hayatlarına daha yakından bakma şansı buluyoruz.

'Orange Is The New Black: My Year In a Womens Prison' isimli anı romanının televizyon uyarlaması

Dizinin 4.sezonu Haziran ayı içerisinde yayınlandı.

13. Blindspot | IMDb: 7,7

13. Blindspot | IMDb: 7,7

Arrow ve The Flash dizilerinin yaratıcısı Greg Berlanti'nin projesi olan Blindspot, Jane Doe isimli bir kadının hafızasını kaybetmiş ve bütün vücudu dövmelerle kaplanmış bir halde Times Meydanı'nda bulunmasıyla başlar. Jane Doe'ya kol kanat geren FBI ajanı Kurt Weller ve ekibi, kadının vücudundaki dövmelerin bir suçun ipuçları olduğunu fark edecektir.

Dizinin 2.sezonu Eylül ayı içerisinde başlayacaktır.

Onedio IQ'yu Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
557
196
79
33
28
27
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Alper Apaydın

Tam tersine asıl narcos un yeni sezonunu beklerken game of thrones u yerine koymalı

Pasif Kullanıcı

Bu neder arkadaş varsa yoksa Game Of Thrones başka dizi mi kalmadı haber yapılacak gören der ki yüzyılın dizisi hani nerede Prison Break!!!

Ali Dağgezen

Prison Break Biteli Yıllar Oluyor Ve 1. Sezondan Sonrasını İzlemesen de Olur Bir Dizi. 2. Sezon Mantıklıydı Ama 1. Sezonun Yerini Tutmadı. 3. Sezonla 4. Sez... Devamını Gör

rick

Breaking Bad arkadaşlar Breaking Bad. Efsaneler efsanesi, ah Breaking Bad vah Breaking Bad. Oyunculuklar, kurgu, orjinallik, gerçekçilik, yerin dolmadı hala ... Devamını Gör

KoelBloedig

onu bitirenler de hiç durmadan Better Call Saul'a başlamalı