Görüş Bildir
Haberler
TV
Game Of Thrones Sezonları 13 Bölüm Olabilir

Game Of Thrones Sezonları 13 Bölüm Olabilir

Caner
15.06.2014 - 13:07
İçeriğin Devamı Aşağıda

Game Of Thrones Sezonları 13 Bölüm Olabilir

Game of Thrones'un yazarı George R.R. Martin, dizininsezonlarının 13 bölüm olmasını istiyor.

Tüm dünyada en popüler dizilerin başında gelen Game of Thrones'un merakla beklenen 4. sezonu da bu Pazartesi yayınlanacak olan sezon finali bölümüyle sona erecek. Ve Game of Thrones hayranları 5. sezon için her zaman olduğu gibi uzun bir bekleyişe geçecek.

Diziyi izleyenler bilir, dizide o kadar çok karakter ve olay var ki herhalde isteseler bu hikayeden 10 , 15 sezon rahatlıkla çıkarabilirler. Kaldı ki sezonların 10'ar bölüm olduğu düşünüldüğünde bu rakam arttırılabilir. Zaten Game of Thrones'un 5. ve 6. sezonları şimdiden onaylandı .

Öte yandan Game of Thrones hikayesinin yaratıcısı de neredeyse dizinin tüm hayranlarının şikayetçi olduğu durumdan şikayetçi. Tabii ki dizinin yapımcılarının dizinin sezonunu 10 bölüm üzerinden çekmelerinden. Yazar New York Times'a vermiş olduğu röportajda dizide zaman kısıtlaması dolayısıyla birçok sahnenin kesildiğini söylüyor. Bu durum da hikayeni daha derin ve zengin olmasını engelliyor diyor.

Bu yüzden dizi sezonlarının artık 13 bölümden oluşmasını isteyen bu talebi bakalım dizinin yapımcıları tarafından kabul edilecek mi?

teknokulis

Kaynak: http://www.teknokulis.com/Haberler/Gu...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0