Görüş Bildir
Haberler
Game of Thrones Evreninde Yaşasaydın, Nasıl Ölürdün?

Game of Thrones Evreninde Yaşasaydın, Nasıl Ölürdün?

Osman Avcı
13.04.2015 - 15:47 Son Güncelleme: 13.04.2015 - 19:21

Ölüm, G.R.R. Martin'in emri; keşke ayrılık olmasaydı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hayvanını seç!

2. Peki, senin en büyük korkun ne ola ki?

3. Bu akşam idam edileceksin diyelim! Şunlardan hangisi senin son yemeğin olsun isterdin?

4. Sana göre hangisi cennet?

5. Yolda yürürken, birisi sana hızlıca çarptı! Tepkin?

5. Yolda yürürken, birisi sana hızlıca çarptı! Tepkin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şunlardan hangisiyle sevgili olmak isterdin peki?

7. Şimdi de silahını seç!

8. Çok kritik bir soruyla devam edelim: Game of Thrones evreninde yaşasaydın, hangi aileyi desteklerdin?

9. Sence sen, öldükten sonra nasıl hatırlanırsın?

10. Yedi büyük günahtan birini seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Son soruda boşluğu tamamla! Bu hayatta herkes...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kafan Kesilerek İdam Edilirdin!

Sen Game of Thrones evreninde yaşasaydın kafan kesilerek idam edilirdin. Sen, iyi niyetli bir arkadışımızsın. Hayatında önem verdiğin yegane şeyse güven ve adalet. Ama Westeros hiç de öyle senin düşündüğün gibi bir yer değil: Etrafın çakallarla dolu, mütemadiyen taht oyunları devam ediyor. Ve unutmamalı ki, eğer taht oyunundaysan, ya kazanırsın ya da ÖLÜRSÜN! Sen iyi bir insandın kısacası, ruhuna Castemere Yağmurları :)

Ak Gezenler Tarafından Katledilirdin!

Sen Game of Thrones evreninde yaşasaydın, muhtemelen Ak Gezenler tarafından katledilip zombiye dönüştürülürdün. Sen idealist, cesur ve maceraperest bir arkadaşımızsın. İşte bu yüzden orada olsaydın büyük ihtimal surun ardına gizlenmez, sürekli kuzeye keşfe çıkardın. İşte bir gün, bu keşifler sırasında, hava birden inanılmaz soğur ve soğukeller seni bulurdu! Hiç şüphesiz!..

Göğsün Sıçanlar Tarafından Yenilirdi!

Eğer Game of Thrones evreninde yaşasaydın, işkenceye kurban giderdin, hem de en kötüsü. Sen, ketum ve ağzı sıkı bir arkadaşımızsın. Ne yaparlarsa yapsınlar, inandığın/güvendiğin değerleri ve insanları satmazsın. Ama düşman hem çok kalleş, hem çok acımasız, hem de çok yaratıcı... Bir sorgu ve senin yine arkadaşlarını satmadığın bir sırada, aç sıçanları göğsüne sokarlardı! Olsun sen yine de onurunla öldün: Balık bilmezse Halik bilir!..

"Dağ" Tarafından Kafan Parçalanırdı?

Eğer Game of Thrones evreninde yaşasaydın, bir düello sırasında Gregor Clegane, yani 'Dağ' tarafından kafan parçalanırdı. Senin eli avuca sığmaz bir yanın var. Her 'cacık yapcam diyene, gel bende de hıyar var' diyenlerdensin. Cesur olmasına cesursun fakat bazen bu aşırı olabiliyor. Hızlısın, atiksin, zekisin de; fakat rakibin de 'Dağ' hani! Şimdi bu test, gerçek değil; ama gerçek hayatında geri vitesin olsa bizce harika olur :)

Ulu Kurt Tarafından Parçalanırdın!

Sen eğer Game of Thrones evreninde yaşasaydın, Ulu Kurtlardan birisi tarafından parçalanırdın. Sana basitçe pesimist yani kötümser demek oldukça yerinde olur. İnsanlara tepeden bakıyorsun, çünkü onların aptallıklarına katlanamıyorsun. İşte bu yüzden hep yalnız kalıyorsun. Acayip saçma sapan şeyler de hep gelir seni bulur. İşte yine bir gün yalnız başına Westeros otlaklarında gezerken, aç Ulu Kurtlardan birisi seni parçalayıp mideye indirirdi. Daha ne olduğunu anlayamadan Mortingen Strasse... Bye bye!

Kılıç Mücadelesinde Ölürdün!

Eğer sen Game of Thrones evreninde yaşasaydın, bir kılıç mücadelesi esnasında ex olurdun. Senin hayatındaki en önemli kavramlar: Şerefe ve onur! Bunu da Game of Thrones gibi acayip bir evrende korumanın en temel yolu, kendini iyi savunabilmek. Zaten içten içe de kılıçlara falan merakın vardır. Yine bir gün onurunla savaşırken, düşmanın kılıcı olmadık bir yerine girer ve sen ölürdün. Bu işte yenmek kadar, yenilmek de var. Ama en azından onurunla ölürdün ya, gerisi pek mühim değil! Zaten ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm, sen Game of Thrones'ta yaşamayı göze almışsın!

Ejderha Ateşiyle Yanarak Ölürdün!

Eğer Game of Thrones evreninde yaşasaydın, ejdarhanın ateşten nefesiyle yanıp kavrulup kül olurdun! Senin ihtiraslı bir kişiliğin var; kazanmak için her şeyi yapabilirsin yani. Kurnazsın, insanlara istediğini yaptırabilir, onları rahatça manipüle edebilirsin. Arkadaş grubunun en baskın kişiliği de sensin, bu yüzden kendini lider olarak görüyorsun. İşte tam bu ihtirasların yüzünden ve tüm Game of Thrones evrenini yönetmek için cehennemin dibinde olan ejderhalara sahip olmaya gittiğin sırada... Gerisini biliyorsun; çünkü ejderhaların sadakati sadece Khaleesi'yedir!

Serçeparmak'ın Ali Cengizlerine Kurban Giderdin!

Eğer sen Game of Thrones evreninde yaşasaydın, Serçeparmak'ın oyunlarına ve türlü düzenbazlıklarına kurban giderdin. Zeki olduğunu düşünüyorsun, plancısın da; fakat orada o işin üstadı var ne yazık ki! Cin olmadan adam çarpmaya çalışmasaydın, bizce gayet zeki bir arkadaşımızsın ve bu zekayla gayet de rahat yaşar, zengin olur, nam yapardın! Fakat işte sende sınır yok, yetinmiyorsun. Serçe'yi de güçsüz gördün tabi! İki yüzüne güler, sonundaysa sen de sadece bir anı olarak kalırdın...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
158
77
53
48
47
34
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kafan Kesilerek İdam Edilirdin! Lan izlemiyom ki diziyi :) Dur aileleri değiştireyim bakalım ne çıkcak.

Cem ÇELİK

S:ADASDAS Ben denedim aynısı çıktı :D

Aylin Kayhan

Kafan Kesilerek İdam Edilirdin!

bootstrap will

Bir ben mi kılıçla ölüyorum arkadaş.

Pasif Kullanıcı

bende kılıçla öldüm de önce yorumları okuyayım dedim bakayım hakkaten onurlumu ölmüşüm :)