Görüş Bildir
Haberler
Galaxy S6 Ailesi İçin Yeni Reklam Videoları

Galaxy S6 Ailesi İçin Yeni Reklam Videoları

ATKN
25.04.2015 - 17:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsung yeni nesil amiral gemi modelleri Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge için iki yeni reklam videosu yayınladı. Reklamlarda üretici akıllı telefonların tasarımlarını ön plana çıkartıyor.

Samsung yeni nesil amiral gemi modelleri Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edgeiçin iki yeni reklam videosu yayınladı. Geçtiğimiz ayın başında resmiyet kazanan Samsung'un yeni amiral gemi modelleri geçtiğimiz günlerde ülkemizde de satışa sunuldu.

Reklam videolarında Güney Koreli üretici akıllı telefonların tasarımlarına değiniyor. Metal ve cam malzemeden oluşan akıllı telefonun Edge ekranı ön plana çıkartılmış durumda. Reklamda iki kenarı da kavisli yapıya sahip olan Galaxy S6 Edge'in kullanım kolaylıklarından bahsediliyor.

Yayınlanan bir diğer reklam videosu ise modellerin performansını ön plana çıkartıyor. Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge de yer alan 14 nm üretim teknolojisine sahip 64 bit sekiz çekirdekli Exynos 7420 işlemcisi modellerin performansını oldukça arttırıyor.

3 GB LPDDR4 RAM kullanan modeller ayrıca yeni nesil bir bellek teknoloji olan UFS 2.0 kullanıyor. Modelde yer alan Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED erkanda oldukça dikkat çekici.

Modellerin ülkemizdeki satış fiyatları ise 32 GB dahili hafızaya sahip Galaxy S6 için 2500 TL'den başlarken yine 32 GB dahili hafıza sahip Galaxy S6 Edge'in fiyatı ise 3000 TL'den başlıyor.

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0