Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Sezonu Galibiyetle Açtı

Galatasaray Sezonu Galibiyetle Açtı

Fatih UZUN
30.08.2014 - 21:05

Yeni sezondaki ilk maçında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Galatasaray, rakibini Burak Yılmaz ve Olcan Adın'ın attığı gollerle 2-0 yendi.

Sarı Kırmızılılar Süper Lig'in yeni sezonuna galibiyetle başladı. Bursaspor'u iki golle geçen Galatasaray'da üç puanı getiren isimler Burak Yılmaz ve yeni transfer Olcan Adın oldu.

53'üncü dakikada Bruma'nın pasında Burak Yılmaz'ın sol ayakla gelişine vuruşu kaleci Harun'u çaresiz bıraktı. 70'inci dakikadan sonra Bursaspor Galatasaray kalesinde etkili oldu. Fakat kaleci Fernando Muslera beraberlik golüne izin vermedi. 90'ıncı dakikada ise Galatasaray'ın ikinci golü geldi. Sağ taraftan Veysel'in çıkardığı topu Olcan tamamladı. Bu Olcan Adın'ın Galatasaray forması altındaki ilk golü oldu. Maç bu golle 2-0 sona erdi.

Sarı Kırmızılılar puanını üçe çıkardı. Bursaspor ise ilk haftayı puansız kapadı.

Bursasporlu taraftarlar, ligin ilk haftası olmasına rağmen Passolig Kart almayı reddettikleri için takımlarının Galatasaray ile oynadığı müsabakaya pek ilgi göstermedi.

Türkiye Futbol Federasyonunun bu sezon ilk kez uyguladığı 'tribün kapatma' cezası kapsamında Atatürk Stadı'nın maraton ve kapalı kale arkası tribünlerine seyirci alınmadı. Müsabakaya pek ilgi göstermeyen Bursaspor taraftarları, açık kale arkası ve kapalı tribünleri kısmen doldurdu.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, sahaya farklı bir ilk 11 sürdü.

Yeşil Beyazlı ekibin önemli oyuncularından Belluschi ile yeni transferler Holmen ve Josue yedek kulübünde bekletildi. Bir diğer yeni transfer Traore ise kendisine ilk 11'de yer buldu. Güneş, Civelli ve Ozan İpek'e de yedekler arasında yer verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli ise Süper Kupa'da Fenerbahçe ile oynadıkları müsabakada sahaya sürdüğü ilk 11'den 3 futbolcuyu (Telles, Olcan Adın, Yasin Öztekin), Bursaspor mücadelesinde yedek soyundurdu. Olcan 69'da oyuna girdi.

Al Jazeera

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/gal...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0