Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray 1-0 Inter

Galatasaray 1-0 Inter

Fatih
02.08.2015 - 20:19 Son Güncelleme: 02.08.2015 - 22:01

"Galatasaray'ı düşünüyoruz ona göre hareket ediyoruz"

Hamza Hamzaoğlu Inter karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu

Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamaları şöyle:

'Kolay olanı seçseydim onu alırdım, bunu alırdım sonra olmadı derdim. Biz farklı olduğumuz için eleştiriliyoruz. Kadromuza baktığımız zaman kadromuzda Selçuk var, Sneijder var, Hamit var. Bunları şimdi transfer etsek herkes ayağa kalkmaz mıydı? Bu oyuncular zaten bizim kadromuzda. Taraftarlarımız şunu bilsin bizler Galatasaray'ı düşünüyoruz ona göre hareket ediyoruz.

IBRAHIMOVİC'İ BİLMİYORUM

Zlatan Ibrahimovic'in hakkında çıkan haberler hakkında görüşü sorulan Hamzaoğlu, 'Bilmiyorum. Zlatan Ibrahimovic konusunu bilmiyorum. Bilenler beni daha aramadı şu ana kadar' dedi.

MELO'YU GİDİYOR

Hamzaoğlu Melo hakkında, 'Melo gitmeyi düşünüyor. Burada her şeyi yaptığını düşünüyor. Yeni kulüpte sıfırdan başlamak istiyor. Kendisi bunları söyledi. Melo kendi gitmek istediği için onu göndermeyi uygun gördük. Burada her şeyini tamamladığı bir oyuncudan verim almak zor.' dedi.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/galatasaray...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Podolski: "Bu Sezon Çok Sert Geçecek"

Galatasaray'da Lukas Podolski 1-0 kazanılan Inter maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Oynanan futbolu ve TT Arena'daki atmosferi oldukça pozitiğf bulduğunu söyleyen Alman yıldız Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transferleri doğrultusunda yeni sezona dair şunları söyledi:

'İyi oyuncu almak, çok kaliteli oyuncu almak takıma bunun yansıyacağını göstermiyor. Yine de bu Türk futbolu için önemli bir durum. Bana göre çok zor ve sert bir lig geçecek. Bizim avantajımız var, takım halinde iyi oynuyoruz. Umuyorum bunu kullanacağız'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/podolski-...

Galatasaray 1-0 Inter

Galatasaray 1-0 Inter

Galatasaray, en önemli hazırlık maçında eski teknik direktörü Mancini'nin çalıştırdığı Inter'i konuk etti. Sarı kırmızılılar, karşılaşmayı Sneijder'in golüyle 1-0 kazandı ve sezon öncesi iyi bir görüntü ortaya koydu. 

TT Arena'daki karşılaşmaya iki takım da ideale yakın adrolarıyla çıktı. Galatasaray, 9. dakikada Podolski'nin kaleciden dönen topunu tamamlayan Burak ile öne geçti ama hakem elle müdahale gerekçesiyle golü iptal etti.

Inter, ilk yarıda 3 kez çok öenmli poziyon yakaladı ama Muslera gole izin vermedi. 

2. yarıda iyi başlayan sarı kırmızılılar, 54. dakikada Podolski'nin nefis hareketi sonrasında Sneijder'i görmesi ve Hollandalı'nın golüyle öne geçti.

Golden sonra Galatasaray çok sayıda değişiklik yapsa sa maçı 1-0 kazandı ve Süper Kupası maçı öncesi moral kazandı.

Arena'da protesto

Arena'da protesto
Arena'da protesto

Galatasaray'ın İtalyan takımı İnter'i konuk ettiği hazırlık maçında Sabri Sarıoğlu ve Sercan Yıldırım protesto edildi.

Galatasaray'ın emektar futbolcusu Sabri Sarıoğlu'na bazı taraftarlar destek verirken, bazıları da tepki gösterdi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, maç öncesinde futbolculara sevgi gösterilerinde bulunurken, oyuncuları tek tek tribüne çağırdı. Taraftar, çağırdıkları Sabri Sarıoğlu’na destek verdiği sırada bir grup taraftar deneyimli futbolcuyu ıslıkla protesto etti. Bunun üzerine tribünler, 'Büyük kaptan Sabri' şeklinde tezahürat etti.

Sözleşmesi sezon başında 1 yıl uzatılan Sabri Sarıoğlu’nun aldığı yıllık ücret tartışma konusu olmuştu.

Sercan Yıldırım'a da tepki!

Galatasaray'ın İtalyan takımı İnter'i konuk ettiği hazırlık maçının 82. dakikasında Hamza Hamzaoğlu Aurelien Chedjou'yu oyundan alarak Sercan Yıldırım'ı sahaya sürdü. Sercan Yıldırım oyuna girerken Türk Telekom Arena Stadı'nda bulunan seyirciler tarafından ıslıkla protesto edildi. Sercan Yıldırım, Balıkesirspor forması giyerken Galatasaray'a karşı attığı golden sonra aşırı sevinç yaşayınca Sarı-Kırmızılı taraftarlar tarafından tepki görmüştü. Sercan Yıldırım bu hareketinden sonra ilk kez Galatasaray formasıyla Türk Telekom Arena çimlerine çıkınca taraftarlardan büyük tepki gördü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme

Galatasaraylı futbolcular, eski teknik direktörleri Roberto Mancini'ye 4 yıldızın bulunduğu not kağıdı verdi.

Sarı-kırmızılı takımı çalıştırdığı dönemde oyuncularıyla not kağıdı yardımıyla iletişim kuran Mancini'ye maç başladıktan sonra Wesley Sneijder tarafından üzerinde 4 adet yıldızın bulunduğu bir kağıt ulaştırıldı. İtalyan teknik adam, bu kağıdı kameralara gösterdi.

2013-2014 sezonunda Fenerbahçeli futbolcular, Mancini'nin bu yöntemine, kalecisi Volkan Demirel tarafından kameralara gösterilen 'Şampiyon Fenerbahçe' yazılı bir kağıtla gönderme yapmıştı.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira da UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Skahhtar Donetsk karşısında aynı yöntemle oyuncularına uyarılarda bulunmuştu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0