Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Finalde!

Galatasaray Finalde!

Fatih
16.04.2014 - 21:54

Galatasaray Finalde!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Galatasaray, deplasmanda Bursaspor'a konuk oldu.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Galatasaray, deplasmanda Bursaspor'u 2-0 geriye düştüğü maçta 5-2 mağlup etti. 2-2 biten ilk maçın rövanşında bu skorla Galatasaray adını finale yazdırdı.

İlk yarıda Bursaspor 28 ve 33. dakikada Fernandao'nun golleriyle skoru bir anda 2-0'a getirdi. Wesley Sneijder 45. dakikada attığı golle devreyi 2-1 tayin etti.

İkinci yarıda G.Saray'ın golleri yağmur gibi geldi. 50. dakikada penaltıdan Selçuk, 53 ve 68. dakikalarda Burak Yılmaz, 71. dakikada da yine penaltıdan Melo skoru belirledi.

Burak Yılmaz, maçın 84. dakikasında ikinci sarı kartta kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Galatasaray'ın finaldeki rakibi yarın oynanacak MP Antalyaspor- Eskişehir maçından sonra belli olacak.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bursa'da Saha Karıştı, Mancini Araya Girdi

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor-Galatasaray mücadelesine Burak-Volkan kavgası damgasını vurdu.

Burak ile Volkan Şen'in tartışmasında iki takımın yedek kulübesi ve teknik heyeti sahaya daldı. 16.dakikada Volkan'ın uzun süre yerde kalması üzerine yanına giden Burak, ' neden ayağa kalkmıyorsun. Bir şeyin yok. Kalk ayağa' diye bağırdı.

Volkan Şen'in yerde yatarken Burak'ı itmesi ve sarı kırmızılı oyuncunun sinirlenmesi üzerine saha birbirine girdi. Burak'ın da Volkan'ın üzerine yürümesi ile 2 takımın yedek oyuncular, Mancini ve İrfan Buz saha içine daldı.

Mancini, sahaya bir hışımla koşarak Burak'a 'ne yapıyorsun oyunda kalman lazım. git uzaklaş buradan' diye futbolcusuna bağırarak uzaklaştırdı. Burak'ın halen Volkan'ın üzerine yürümeye çalışmasına ise Mancini kızdı ve Burak'ı tuttup silkeledi Sneijder da tamam sakin ol diyerek Burak'ı sakinleştridi.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1406...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0