Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'dan Farklı Prova! Galatasaray 3-0 Zurich

Galatasaray'dan Farklı Prova! Galatasaray 3-0 Zurich

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Uhrencup 2016 Turnuvası’nda mücadele eden Galatasaray, Bruma, Endoğan Adili ve Berk İsmail Ünsal'ın golleriyle Zurich'i 3-0 mağlup etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Uhrencup 2016 Turnuvası’nda mücadele eden Galatasaray, İsviçre temsilcisi Zürich ile karşılaştı.

Maçın 35. dakikasında Galatasaray, Bruma ile öne geçti. Bruma orta sahaya yakın yerden topu aldı, taşıdı. Ceza sahasında klas bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

İlk yarı Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

83. dakikada Galatasaray farkı 2'ye çıkardı. Sinan Gümüş soldan hızlı çalımlarla geldi. İçeri çevirdiği topta Endoğan Adili düzgün vuruşla skoru 2-0 yaptı.

Son sözü ise 86. dakikada Berk İsmail Ünsal söyledi. Olcan’ın serbest vuruştan gelen ortasına Berk İsmail Ünsal etkili bir kafa vuruşu yaptı ve top ağlarla buluştu.

Galatasaray, Zürich'i 3-0 mağlup etti. Turnuvaya 3 puanla başlayan Galatasaray ikinci maçında Salı günü Young Boys ile karşı karşıya gelecek.

Pas alamayan Olcan Adın kendini sakatladı

Serdar Aziz ilk maçına çıktı

Serdar Aziz ilk maçına çıktı
Serdar Aziz ilk maçına çıktı

Galatasaray'ın Bursaspor'dan transfer ettiği savunma oyuncusu Serdar Aziz, yeni takımıyla ilk maçına çıktı.

Geçen sezonun son bölümünde Bursaspor'da yaşadığı sakatlığın ardından uzun bir tedavi süreci geçiren Serdar, Galatasaray'ın İsviçre kampında Thun ile yaptığı hazırlık maçında tedbir amacıyla oynatılmamıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şehitler için saygı duruşu

Şehitler için saygı duruşu

Karşılaşma öncesi iki takım Türkiye'deki darbe girişimi olaylarında şehit olanlar için saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşu sonrası taraftarlar, 'Şehirler ölmez, vatan bölünmez' sloganı attılar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın